LIAV00S כתב:אגב... אלונה חייבת לקנוס את טהא על מה שעשה,הפקיר את החברים שלו לקבוצה

LIAV00S כתב:אגב... אלונה חייבת לקנוס את טהא על מה שעשה,הפקיר את החברים שלו לקבוצה
אין לי שום תלונות לפקהארט, אחלה חלוץ שבעולם. אבל אם לא ידעו להפעיל אותו הוא לא יצליח.CrazyRed7 כתב: אחשלי אתה בפאניקה..פקהארט חלוץ מצוין וקורהוט המגן השמאלי הטוב בארץ.
שוב אומר, אם אתה חושב שבמהלכי פאניקה תחליף שחקנים או תצרף עוד ועוד שחקנים וזה מה שיביא לפתרון - אתה טועה בענק.
צריך לקנוס אותך.LIAV00S כתב:אגב... אלונה חייבת לקנוס את טהא על מה שעשה,הפקיר את החברים שלו לקבוצה
מנטרה לא.סניור כתב:המנטרה החדשה "גם בהונגריה היו מופתעים".
אני מבין שכולם כאן מנויים לאתר של "גולש היום"?
משחק מעצבן, תוצאה משקרת ובעיקר מעצבנת.
קורהוט חייב לעמוד שלושה מטרים מהשחקן שלו על מנת לחפות על האיטיות שלו, כואב אבל זה המצב.anat כתב:שני דברים שהכי טמטמו אותי במשחק ההגנה שלנו היום -
פשוט עומדים קילומטרים מהשחקן המגביה של היריבה. נותנים לו את כל הזמן שבעולם לכוון הכי טוב שיש, למה לעזאזל לא להיצמד אליו ולא לתת לו להרים כדור???
כל כל הרבה פעמים אתה רואה שהבלמים ויתר שחקני ההגנה פשוט עומדים ברחבה בלי שום התייחסות לתנועה שעושים שחקני ההתקפה של היריבה. נעמדים ברחבה ולפחות 2-3 שחקנים חופשיים של חיפה בלי כיסוי!!! פשוט מעצבן!!
איפה ההגנה האדירה שלנו משנה שעברה איפה???
+1ns75 כתב:עד היום הייתי קצת מודאג
היום ברור לי שאנחנו לוקחים אליפות בהליכה, בפער דו ספרתי
תבדקו אותי
ואגב טוני חייב ניעור, משחק שערורייתי שלו, עושה טובה שמשחק עם מלא מניירות של כוכב
עלה לו לראש כל הפסטיבל סביבו בשבועות האחרונים