איסאק קוונאקה
Re: איסאק קוונאקה
אני לא צריך כל נאד שיגיע לתקשורת , אני צריך לדעת ששחקן שלנו נפצע אז שנדע לכמה זמן .
זריהן ממרץ פצוע אמרו שריר ירך , לכל שחקן בעולם זה לוקח שבועיים שלושה , בב"ש לא אומרים כמה זמן פצוע , פה לוקח לו עד אוגוסט .
ויטור נפצע , כולם בבהלה כולם מודאגים אמרו שזיהו חבלה ומאז שקט , עד מתי יעדר ? כמה זמן ?
קוונאקה נפצע בקרסול , אמרו הכל בסדר רק נקע בקרסול בלי זמן העדרות .
אורן ביטון נפצע , שבר בשוקית , לא אומרים כמה זמן זה יקח .
גם אני אוהב את השקט התקשורתי שהם לא יודעים כלום , אבל יש גבול כשמדובר בפציעות של שחקנים .
לפעמים ההגנה שלכם על המועדון היא עיוורת ובלי מחשבה , יש דברים שהמועדון עושה גם לא בסדר , אין אף אחד מושלם , וצריך להגיד את זה ולהעביר ביקורת על זה .
זריהן ממרץ פצוע אמרו שריר ירך , לכל שחקן בעולם זה לוקח שבועיים שלושה , בב"ש לא אומרים כמה זמן פצוע , פה לוקח לו עד אוגוסט .
ויטור נפצע , כולם בבהלה כולם מודאגים אמרו שזיהו חבלה ומאז שקט , עד מתי יעדר ? כמה זמן ?
קוונאקה נפצע בקרסול , אמרו הכל בסדר רק נקע בקרסול בלי זמן העדרות .
אורן ביטון נפצע , שבר בשוקית , לא אומרים כמה זמן זה יקח .
גם אני אוהב את השקט התקשורתי שהם לא יודעים כלום , אבל יש גבול כשמדובר בפציעות של שחקנים .
לפעמים ההגנה שלכם על המועדון היא עיוורת ובלי מחשבה , יש דברים שהמועדון עושה גם לא בסדר , אין אף אחד מושלם , וצריך להגיד את זה ולהעביר ביקורת על זה .
הסעיף השני קשקוש. ברור שיש ציפיות ממנו ותולים בו המון אז מה כל פציעה תשבית לחודש כי הוא לא רוצה לאכזב?eitam כתב:בן אדם שמבקש כזאת בקשה הוא אחד משתיים:
1) שחקן שאין לא ז והוא רק מושך זמן עד הפגרה או כדי לראות מתי נשבר לנו ממנו
2) שחקן שמבין כמה תולים בו ומבין את גודל הציפיות ממנו לפשוט לא רוצה לאכזב
לדעתי ולתקוותי מדובר במקרה השני. אני בטוח שהצוות יודע יותר מאיתנו
כמדומני אמרו שאורן ביטון יעדר לחודש וחצי-חודשיים.
אם שכחת, זריהן חזר לשחק אחרי הפציעה בסוף עונה שעברה. ונפצע שוב.
אותו דבר קואנקה. מה לעשות, לא הכל הולך תמיד לפי התוכניות.
מיגל זה עוד מקרה מסובך.
אם שכחת, זריהן חזר לשחק אחרי הפציעה בסוף עונה שעברה. ונפצע שוב.
אותו דבר קואנקה. מה לעשות, לא הכל הולך תמיד לפי התוכניות.
מיגל זה עוד מקרה מסובך.
לא העביר ביקורת לגיטימית. אמר התנהלות דוחה.שמעון א כתב: בסה"כ העביר ביקורת לגיטימית על ההתנהלות של המועדון במקרה של פציעות.
הבעיה העיקרית היא,שהיכולת מקרטעת אז כל קוץ הוא פרח במדבר.
אני בטוח שאם הקבוצה הייתה רצה מצויין הנושא על קוואנקה היה מסתכם בדף וחצי.
אני בטוח שאם הקבוצה הייתה רצה מצויין הנושא על קוואנקה היה מסתכם בדף וחצי.
ונושא הפציעות זו התנהלות דוחה כן , מרוב שהתרגלתם להגן על המועדון אתם הולכים על זה בעיוור.
לא שכחתי שזריהן חזר אבל כשהוא נפצע לא אמרו לכמה זמן .
ואגב הקבוצה מחרימה את התקשורת גם בסוף משחקי ליגה/אירופה ולא מתראיינים(מתראיין רק המאמן ואז המאמן פלוס שחקן במסיבת עיתונאים של אחרי).
גם אם היינו בכושר מטורף הנושא על קוואנקה היה מציק , כי זה שחקן שאמור ואני מאמן שגם יעשה בית ספר לליגה וישתיק הרבה כאלה שהתבדחו עליו
לא שכחתי שזריהן חזר אבל כשהוא נפצע לא אמרו לכמה זמן .
ואגב הקבוצה מחרימה את התקשורת גם בסוף משחקי ליגה/אירופה ולא מתראיינים(מתראיין רק המאמן ואז המאמן פלוס שחקן במסיבת עיתונאים של אחרי).
גם אם היינו בכושר מטורף הנושא על קוואנקה היה מציק , כי זה שחקן שאמור ואני מאמן שגם יעשה בית ספר לליגה וישתיק הרבה כאלה שהתבדחו עליו
ומה דוחה בזה?
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
סטלבט בפאנל
״פאנל״Red Temple כתב:סטלבט בפאנל
מה מצבו של הרבן? בסגל? כשיר?
אל תגזים.E.Z כתב:מה מצבו של הרבן? בסגל? כשיר?
לפי הפרסומים הוא שוב לא בסגל
אני לא יודע מה קורה איתו מבחינה בריאותית, אבל אם מחברים את זה למה שאמר נדב שבוע שעבר על החוסר מחויבות שלו, אז באמת יכול להיות שלא כל כך בא לו להיות פה והוא מחפש דרך החוצה
(ואפשר להבין את זה, הגיע מהאולימפוס של הכדורגל למזרח התיכון)
עד כמה שאני מבין, עד סוף השבוע הזה אפשר עוד להעביר שחקנים ולרשום אותם לאירופה, צריך לחשוב טוב טוב מה עושים, אין לנו את הפריבילגיה לוותר על זר
כמובן שאם הכול שטויות, הוא מת לשחק אבל באמת מבחינה בריאותית הוא עדיין לא כשיר, אז לא אמרתי כלום
אני לא יודע מה קורה איתו מבחינה בריאותית, אבל אם מחברים את זה למה שאמר נדב שבוע שעבר על החוסר מחויבות שלו, אז באמת יכול להיות שלא כל כך בא לו להיות פה והוא מחפש דרך החוצה
(ואפשר להבין את זה, הגיע מהאולימפוס של הכדורגל למזרח התיכון)
עד כמה שאני מבין, עד סוף השבוע הזה אפשר עוד להעביר שחקנים ולרשום אותם לאירופה, צריך לחשוב טוב טוב מה עושים, אין לנו את הפריבילגיה לוותר על זר
כמובן שאם הכול שטויות, הוא מת לשחק אבל באמת מבחינה בריאותית הוא עדיין לא כשיר, אז לא אמרתי כלום
לא צריך להיות חכם בשביל להבין שמשהו מסריח פה. עם כל הרצון והסבלנות והאופטימיות
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם גם אחריי פגרת הנבחרת הוא לא יחזור מהפציעה אני חושב שצריך להקפיא לו את החוזה ולהביא מישהו אחר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כשאתה לא יודע מהי הפציעה שלו אתה לא יכול לנחש מתי הוא אמור לחזור.דר אדום בנשמה כתב:אם גם אחריי פגרת הנבחרת הוא לא יחזור מהפציעה אני חושב שצריך להקפיא לו את החוזה ולהביא מישהו אחר.
אפילו במועדון נראלי לא יודעים מה יש לו