אדום זקן כתב:הזלזול בזהבי גובל בפשע.
קודם כל מה הקשר בין טוני לזהבי? כל אחד מהם מתופקד אחרת על המגרש.
עם כל הכבוד לטוני הוא שחקן שאפשר לעצור וראינו את זה.
בסוף התנועה שלו בדרכ היא באגף ושם הוא עושה חגיגות,תזיז אותו טיפה מהתבנית והוא חוזר להיות כדורגלן טוב ותו לא.
זהבי זה כמו כספית,הוא יכול להיות באמצע,בצד,חלוץ,מאחורי החלוץ.
תאכלס אם היום אומרים לי טוני הולך זהבי בא אני רוקד עירום בכיכר המדינה
לזלזל במה שהוא עשה ועושה זה לבלבל בביצים.
הבן אדם על הכתפיים שלו העלה קבוצה אפורה יותר ממאריבור לליגת האלופות.
טוני עשה את זה? לא!.
בזמן שטוני משחק עם אוחנה,מליקסון,בוזגלו בעבר וברדה בשיאו.
זהבי שיחק עם בחורה במחזור(טבח) ודור מיכה שעד היום מחכים שיפרוץ.
די נו
זהבי הודח מול אותה מאריבור וגם נכשל בשני נסיונות הראשונים שלו.
בנסיון השלישי התפלק לו נגיחה של פעם בחיים (בדיוק כמו ההצלה של שוער מאריבור מולנו)
zivmay כתב:
זהבי סקורר גדול, אבל נוואקמה הוא הרבה יותר מזה. הוא מסוגל להתמודד מול כל קבוצה.
זהבי מול הקבוצות הגדולות באמת לא היה פקטור. פעם ב עקץ באיזה שער. נוואקמה סחב על גבו את כל הליגה האירופאית וקבוצות בסדר גודל של ליגת האלופות. לוקח לקבוצה שלי את נוואקמה בלי למצמץ.
אתה לא אובייקטיבי וזה בסדר.
בוא לא נזלזל בשניהם.
זהבי לקח את מכבי לבד לצמפיונס נגד קבוצה הרבה יותר חזקה ממאריבור. עשה איתם קמפיין לא פחות טוב משלנו בליגה האירופאית ושבר פה שיא כיבושים בעונה. כל זה כשבמקור הוא בכלל לא חלוץ.
וואקמה אדיר אבל עוד לא עשה את זה.
izguy83 כתב:
אתה לא אובייקטיבי וזה בסדר.
בוא לא נזלזל בשניהם.
זהבי לקח את מכבי לבד לצמפיונס נגד קבוצה הרבה יותר חזקה ממאריבור. עשה איתם קמפיין לא פחות טוב משלנו בליגה האירופאית ושבר פה שיא כיבושים בעונה. כל זה כשבמקור הוא בכלל לא חלוץ.
וואקמה אדיר אבל עוד לא עשה את זה.
זהבי לא שולט במשחק כפי שנוואקמה שולט. נוואקמה הוא איום בשביל כמעט כל הגנה, זהבי ממש לא. זה כל ההבדל.
בכל מקרה, סעיף שחרור תמיד נמצא תחת הסכם סודיות, מובן למה לא פורסם בארץ, הדרך היחידה להדליף דבר כזה היא לדבר עם משפחה שנמצאת בארץ המוצא.
zivmay כתב:
זהבי לא שולט במשחק כפי שנוואקמה שולט. נוואקמה הוא איום בשביל כמעט כל הגנה, זהבי ממש לא. זה כל ההבדל.
בכל מקרה, סעיף שחרור תמיד נמצא תחת הסכם סודיות, מובן למה לא פורסם בארץ, הדרך היחידה להדליף דבר כזה היא לדבר עם משפחה שנמצאת בארץ המוצא.
די נו. מאמתים אותך עם מספרים והישגים ואז אתה מכניס לי שליטה במשחק. מי ישמע רוז'ה פדרר נגד נדאל. שכחת את ההיעלמות של נוואקמה בסיבוב השני בעונה הקודמת אה?
izguy83 כתב:
די נו. מאמתים אותך עם מספרים והישגים ואז אתה מכניס לי שליטה במשחק. מי ישמע רוז'ה פדרר נגד נדאל. שכחת את ההיעלמות של נוואקמה בסיבוב השני בעונה הקודמת אה?
שמע אין ספק שאתה מוציא את כל החשק מהדיון, שתדע לענות כמו בנאדם אולי נמשיך להתדיין.
אנחנו מצד אחד כועסים על התקשורת שממציאה המצאות, מצד שני דנים פה על עזיבה שלו כבר 20 עמודים.
סתם משעשע אותי. התחושה/תקווה שלי היא שהאתגר המקצועי כן מדבר אליו. ברמות הגבוהות קבוצות לא ישושו
לשפוך עליו סכומים, מה שיגדיל את הסיכוי שלו לרצות ולהמשיך לשבור איתנו תקרות זכוכית באירופה.
Eelect כתב:אנחנו מצד אחד כועסים על התקשורת שממציאה המצאות, מצד שני דנים פה על עזיבה שלו כבר 20 עמודים.
סתם משעשע אותי. התחושה/תקווה שלי היא שהאתגר המקצועי כן מדבר אליו. ברמות הגבוהות קבוצות לא ישושו
לשפוך עליו סכומים, מה שיגדיל את הסיכוי שלו לרצות ולהמשיך לשבור איתנו תקרות זכוכית באירופה.