איסאק קוונאקה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
delta7

Re: איסאק קוונאקה

שליחה על ידי delta7 »

The red one כתב:שמועות בפייסבוק אומרות שביבראס נאתכו בדרך
וקווין קיגן חוזר מפרישה.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

ForeverRed כתב: רוברטו הרבה יותר מגוון.
חאתם משודרג.
חוץ מזה הוא קרוב של פנינה, גם כן עוזר.

סמל אישי של משתמש
RedBend
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedBend »

:בוכה: קופמן עם מטבע לשון חדש על קוואנקה - פצפץ

"הוא עולה למיטה ומותח שריר"

כמה שאני מקווה שיסתמו לכולם את הפה יא אללה

סמל אישי של משתמש
סתיו רווח!.!
Title: למסגרת במספרת הללויה!
יצירת קשר:

שליחה על ידי סתיו רווח!.! »

ידוע אם יכלל בסגל? או שהנסיכה עוד לא קמה מהתרדמת שינה?
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל :דגל:
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה :משוגע:
באר שבע גם בטוב אווו אווו :תופים:
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

לא ידוע ולא יהיה ידוע עד הרגע שבו יפורסמו הסגלים - או בספורט 5 או באתר UEFA - מה שיבוא קודם

סמל אישי של משתמש
arn

שליחה על ידי arn »

סתיו רווח!.! כתב:ידוע אם יכלל בסגל? או שהנסיכה עוד לא קמה מהתרדמת שינה?
לא מכובד

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

לא בסגל
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

״פוסט דעה שלא קשור לכלום וסתם כי אני חייב להעביר את המתח קצת.
מי אתם? מה אתם? כמה שערים הבקעתם? כמה פציעות כדורגל עברתם? כמה בישולים השחלתם? עשיתם פעם שיקום? קרעתם פעם צולבת או גיד או נקעתם את הקרסול פעם שלישית באותו מקום? מקום העבודה שלכם מצריך מהגוף שלכם להיות מקדש החיים שלכם ובלעדיו אין לכם לחם להביא הביתה?

אני משער שלא. חייו של שחקן כדורגל מאוד הפכפכים. הוא יכול ביום אחד לגלות שהגוף בגד בו (בזדון או בשוגג) ולא להצליח לעשות שוב לעולם את מה שרבים היו מוכנים בעבר לעמוד בתור כדי לשלם לו על כך כסף.

איסאק קואנקה הגיע לפני חודש וחצי בקול תרועה. למה? כי הוא לבש בעברו הלא רחוק את חולצת המשחק של אחת מהקבוצות הטובות בעולם (לא אגיד הטובה ביותר ולא אגיד שלא כדי שזה לא יהפוך לויכוח ברצלונה/ריאל ורונאלדו/מסי). למרות קול התרועה האדיר אין אחד משחקני/סגל/אוהדי הקבוצה ורבים מן הפרשנים שדעתם הסתכמה ב"וואו איזו החתמה...עם כל המכשולים בדרך...חובת ההוכחה עליו..." וכמו שכולם חשבו ככה - אני בטוח מבלי להכיר אישית שגם איסאק יודע את זה... אחרת, הוא פשוט לא היה שייך לפה.

אנחנו בסוף חודש אוגוסט. הליגה לא התחילה באמת...עוד שבועיים יש כבר פגרה ועוד חודש וחצי נצטרך להסביר לאיסאק למה יש פה פסיכים שלבושים לבן ברחוב מוריה ואף אחד לא מתניע אוטו...

הקבוצה מתמודדת בכל המסגרות: אירופה (עמה עמה תביאו ת'כוכבים), ליגה, גביע, גביע שוקו ויש לא מעט שחקנים (ישראלים וזרים) שיקחו חלק במשימות הלאומיות שלהם בנבחרות.

דחיל-ראבק! שחררו ממנו. הבדיחות על העומס, השבריריות והחרב שחייבת לרדת על הצוואר בטוח לא מוסיפות לביטחון שלו (למי שמכיר פציעות ספורט - זה חלק בלתי נפרד ובחלק מהפציעות אפילו החלק העיקרי).

איסאק שחקן הפועל באר שבע - וכל עוד הוא כזה אני וגם אתם צריכים לפלל שהוא יחזיר על המגרש את מה שאז לפני כמה שנים גרם לו ללבוש את החולצה ההיא כחול אדום.״

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

די נו..

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

CrazyRed7 כתב:״פוסט דעה שלא קשור לכלום וסתם כי אני חייב להעביר את המתח קצת.
מי אתם? מה אתם? כמה שערים הבקעתם? כמה פציעות כדורגל עברתם? כמה בישולים השחלתם? עשיתם פעם שיקום? קרעתם פעם צולבת או גיד או נקעתם את הקרסול פעם שלישית באותו מקום? מקום העבודה שלכם מצריך מהגוף שלכם להיות מקדש החיים שלכם ובלעדיו אין לכם לחם להביא הביתה?

אני משער שלא. חייו של שחקן כדורגל מאוד הפכפכים. הוא יכול ביום אחד לגלות שהגוף בגד בו (בזדון או בשוגג) ולא להצליח לעשות שוב לעולם את מה שרבים היו מוכנים בעבר לעמוד בתור כדי לשלם לו על כך כסף.

איסאק קואנקה הגיע לפני חודש וחצי בקול תרועה. למה? כי הוא לבש בעברו הלא רחוק את חולצת המשחק של אחת מהקבוצות הטובות בעולם (לא אגיד הטובה ביותר ולא אגיד שלא כדי שזה לא יהפוך לויכוח ברצלונה/ריאל ורונאלדו/מסי). למרות קול התרועה האדיר אין אחד משחקני/סגל/אוהדי הקבוצה ורבים מן הפרשנים שדעתם הסתכמה ב"וואו איזו החתמה...עם כל המכשולים בדרך...חובת ההוכחה עליו..." וכמו שכולם חשבו ככה - אני בטוח מבלי להכיר אישית שגם איסאק יודע את זה... אחרת, הוא פשוט לא היה שייך לפה.

אנחנו בסוף חודש אוגוסט. הליגה לא התחילה באמת...עוד שבועיים יש כבר פגרה ועוד חודש וחצי נצטרך להסביר לאיסאק למה יש פה פסיכים שלבושים לבן ברחוב מוריה ואף אחד לא מתניע אוטו...

הקבוצה מתמודדת בכל המסגרות: אירופה (עמה עמה תביאו ת'כוכבים), ליגה, גביע, גביע שוקו ויש לא מעט שחקנים (ישראלים וזרים) שיקחו חלק במשימות הלאומיות שלהם בנבחרות.

דחיל-ראבק! שחררו ממנו. הבדיחות על העומס, השבריריות והחרב שחייבת לרדת על הצוואר בטוח לא מוסיפות לביטחון שלו (למי שמכיר פציעות ספורט - זה חלק בלתי נפרד ובחלק מהפציעות אפילו החלק העיקרי).

איסאק שחקן הפועל באר שבע - וכל עוד הוא כזה אני וגם אתם צריכים לפלל שהוא יחזיר על המגרש את מה שאז לפני כמה שנים גרם לו ללבוש את החולצה ההיא כחול אדום.״
ומי אתה?

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

טוב הוא לא מעניין בזמן הקרוב.

סמל אישי של משתמש
Red Temple

שליחה על ידי Red Temple »

יש לו מניות בהדחה הזאת

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

טוב אחי

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

להטיס אותו.
אם באת לבית הברעה סע למדריד יש שם אחלה בית זונות.
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הגיע הזמן לנפות מפה קצת טרולים

שלח תגובה