ציטוטים 17/18
- ForeverRed
Re: ציטוטים 17/18
קיבלו את כל התנאים להפתיע וידעו לקחת.
אמרתי כבר שלקבוצות שעולות אחרי עונות גדולות יש סוג של קסם, אמונה וביטחון.
לנתניה יש את הדברים האלה.
אמרתי כבר שלקבוצות שעולות אחרי עונות גדולות יש סוג של קסם, אמונה וביטחון.
לנתניה יש את הדברים האלה.
לנתניה יש קהל גדול וטוב מאז ומתמיד.
קצת מזכירים לי אותנו, גם בתקופות הקשות הם שם.
בלי קשר, אתמול הם שיחקו אותה, גם הקבוצה וגם הקהל.
למרות שמבחינתם המשחק הזה זה מוכנות כמו שלנו למשחק בשלישי...
ולנו כמו לגביע הטוטו בבתים (אחרי שהובטחה העליה...)
קצת מזכירים לי אותנו, גם בתקופות הקשות הם שם.
בלי קשר, אתמול הם שיחקו אותה, גם הקבוצה וגם הקהל.
למרות שמבחינתם המשחק הזה זה מוכנות כמו שלנו למשחק בשלישי...
ולנו כמו לגביע הטוטו בבתים (אחרי שהובטחה העליה...)
רק אהבה תנצח...
יש להם קהל טוב אבל המשחק אתמול הוא מדגם לא מייצג.
משחק החזרה לליגת העל מול האלופה בבית שלה, טבעי שיהיה ביקוש אדיר ורצון להיות במשחק הזה, הקהל שלהם (וגם הקבוצה אחרי המשחק המצוין שנתנו אתמול) ימדד בתקופות היותר קשות ובתקופות האלה הסטטיסטיקה מראה בבירור שהם עדיין רחוקים מאיתנו בכל מה שקשור לכמויות.
משחק החזרה לליגת העל מול האלופה בבית שלה, טבעי שיהיה ביקוש אדיר ורצון להיות במשחק הזה, הקהל שלהם (וגם הקבוצה אחרי המשחק המצוין שנתנו אתמול) ימדד בתקופות היותר קשות ובתקופות האלה הסטטיסטיקה מראה בבירור שהם עדיין רחוקים מאיתנו בכל מה שקשור לכמויות.
חייב לציין שה-Wi-Fi בנתניה עובד מצוין, כיף להם שהם גם יכולים ליהנות ממשחק בית בפתיחת עונה מול קבוצה גדולה וגם להתכתב בפורום באטרף כאילו הם בבית.
כאילו? הפורום שלהם פעיל יותר מתמיד במשחקים.Cameo כתב:חייב לציין שה-Wi-Fi בנתניה עובד מצוין, כיף להם שהם גם יכולים ליהנות ממשחק בית בפתיחת עונה מול קבוצה גדולה וגם להתכתב בפורום באטרף כאילו הם בבית.
אבל נתניה וזה מסכנים, גם דני רופ אמר שתהיה לחות היום בערב במישור החוף אז אי אפשר לבוא בתלונות.
תעלו ציטוטים נהנה קצת...
זה כבר לקנות כרטיס להופעהRedBend כתב:תעלו ציטוטים נהנה קצת...
בינוייני
וואלה מאמץ
וואלה מאמץ
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
״שיעיפו כבר את השרמוטה הזה(נאמר על דוידזאדה)״
רק לפני כמה ימים ליקקו לו את הצורה היום מדברים אחרת, אין מילים.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

זה לא נכתב על אופיר, זה נכתב על מגיב אחר שביקר את אופירסתיו רווח!.! כתב:״שיעיפו כבר את השרמוטה הזה(נאמר על דוידזאדה)״
חברה לדייק, שלא נפספס את הכוונה האמיתית. זה הורס את ההנאהnir767676 כתב: זה לא נכתב על אופיר, זה נכתב על מגיב אחר שביקר את אופיר
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
*בומבה שבא בדיוק בזמן.
היה לי כואב לראות את הקרקס הזה פה במהלך החודש האחרון. קרקס " נצחנו את כל 7 המשחקים במוקדמות"," יש לנו קבוצה הגנתית מצויינת" ועוד כל מיני בולשיט.
המשחק באלטך היה סרטן בעיינים ורק במזל זה נגמר בתוצאה שקרית לחלוטין. לא היה לי ספק שאם הקבוצה תמשיך להעמיד הרכב בזיוני כזה ולהראות ככה בסוף הם יקבלו בומבה.
וואו איזה משחק בזיוני, אכן פעם אחרנה שקבלנו שלישיה הייתה מביתר אבל במשחק גארבז במחזור 35 בערך ששתי הקבוצות היו עם הראש בים
*מועדון שמשלם שכר של עשרות מיליוני יורו למנהל מקצועי שהחליט פתאום להיות מאמן לעוזרי מאמן שלא נגמרים מנכ"ל שהיה סוכן שחקנים מחלקת נוער דוברים וכל מיני טרמפיסטים ובסגל שלו שחקנים כמו פיליפנקה יצחקי דור פרץ ויחזקאל וזרים בינוניים סופו להתרסק
היה לי כואב לראות את הקרקס הזה פה במהלך החודש האחרון. קרקס " נצחנו את כל 7 המשחקים במוקדמות"," יש לנו קבוצה הגנתית מצויינת" ועוד כל מיני בולשיט.
המשחק באלטך היה סרטן בעיינים ורק במזל זה נגמר בתוצאה שקרית לחלוטין. לא היה לי ספק שאם הקבוצה תמשיך להעמיד הרכב בזיוני כזה ולהראות ככה בסוף הם יקבלו בומבה.
וואו איזה משחק בזיוני, אכן פעם אחרנה שקבלנו שלישיה הייתה מביתר אבל במשחק גארבז במחזור 35 בערך ששתי הקבוצות היו עם הראש בים
*מועדון שמשלם שכר של עשרות מיליוני יורו למנהל מקצועי שהחליט פתאום להיות מאמן לעוזרי מאמן שלא נגמרים מנכ"ל שהיה סוכן שחקנים מחלקת נוער דוברים וכל מיני טרמפיסטים ובסגל שלו שחקנים כמו פיליפנקה יצחקי דור פרץ ויחזקאל וזרים בינוניים סופו להתרסק
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
מסתבר שאנחנו עדיין הקהל הכי גרוע בליגה.
ניב, קיבלנו מהם שלוש לפני שבועיים בגביע השוקו, עם נוער מחוזק.ניב כתב:*בומבה שבא בדיוק בזמן.
ועדיין לא היה צריך לקרות
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
כן בדיוק עכשיו הבנתי את זה שהוא הסביר את זה, ממבט ראשוני זה ניראה שהוא מכוון לפרסיnir767676 כתב: זה לא נכתב על אופיר, זה נכתב על מגיב אחר שביקר את
אופיר
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה