היית חלק מהירידה הראשונה? (ב98).סתיו רווח!.! כתב:יומיייים
אם חלילה לא נעבור, זו תהיה האכזבה הכי גדולה שהייתה לי אי פעם בכדורגל, חייבים לתת מעצמנו 800 אחוז.
לא להנות מהדובדבן שבקצפת זאת האכזבה הכי גדולה אי פעם?
חותם על זה כל שנה.
היית חלק מהירידה הראשונה? (ב98).סתיו רווח!.! כתב:יומיייים
אם חלילה לא נעבור, זו תהיה האכזבה הכי גדולה שהייתה לי אי פעם בכדורגל, חייבים לתת מעצמנו 800 אחוז.
הייתי ילד דאז, הייתי במשחק אבל פחות הבנתי את המשמעות, הכאב שאתה מוביל 2-1 על קבוצה חלשה ממך ונשאר 90 דק בשביל הגשמת חלום של כל אוהד, דבר שלא דמיינו שיקרה בדורות שלנו והבאים קרוב להתממש, זו אכזבה שלא ניראה לי שחווינו אי פעם, גם מי יודע מתי נחזור? לליגת הראשונה ידענו שנחזור.nitsande כתב: היית חלק מהירידה הראשונה? (ב98).
לא להנות מהדובדבן שבקצפת זאת האכזבה הכי גדולה אי פעם?
חותם על זה כל שנה.
מסכים. לא מאמין שהוא יהמר הפעם. לדעתי יפתח עם 2 בלמים ו-3 באמצע ורק מהסיבה שאלחמיד פה רק כמה ימים.yedidel כתב:היה לנו שיעור חשוב בלודוגורץ. מקווה שבכר למד ממנו.
ראינו גם בתחילת מחצית השנייה בטרנר שנתנו להם קצת את השליטה בכדור שהם לא כל כך יודעים מה לעשות איתה. מי שיצא לו לראות גם את משחק הליגה שלהם נגד דומז'אלה - די ברור שהם מתקשים מאוד מול צפיפות.
אני לא רואה סיבה לא לעלות עם הגנה נמוכה וצפופה ולצאת למתפרצות. לשחק על שער החוץ כמו בלודוגורץ יכולה שוב לעלות לנו ביוקר (כמובן שהם פחות מוכשרים מהם - אבל הם צריכים רק 1 ואין לנו ויטור הפעם).
בהקשר הזה - ההנחה שהיתה בלודוגורץ שאותו אמצע מגרש יעבוד בחוץ קרסה. אני בונה על אוחנה כקלף באמצע לשחרר לחץ, רק שהמשחק אמש עשה לו שירות די רע. אני חושש שלפתוח עם דן וראדי ביחד לא יעבוד.
שמעון, תרשום מולך ותקפיץ שוב בשלישי בלילה,שמעון א כתב:עוד 50 שעות למשחק מרגיש כמו חצי שנה.
מודה שלא רציתי ליגת אלופות, פחדתי מתבוסות. עכשיו, כשזה כ"כ קרוב, אם נאבד את זה.... לא רוצה לחשוב על זה בכלל
"אם ברק יבוא כמו ברק הישן והטוב ולא יחפש הרפתקאות...".אדום זקן כתב:תהיו רגועים.
אם ברק יבוא כמו ברק הישן והטוב ולא יחפש הרפתקאות זה שלנו בכיס.
אין מה לחפש שער מוקדם,עם הזמן והעובדה שמאריבור ילחצו בהתחלה ולא יבקיעו (והם לא) אנחנו נדע לעקוץ יפה ולגמור את זה.
אני חושב שכולם מבינים מה מונח כאן על הכף וב"ש לא תיתן לזה לחמוק לה מבין האצבעות.
צריך לבוא ולשחק בדיוק כמו שהקבוצות האירופאיות עשו לישראליות,לשחק על תוצאה.
נגד לודוגורץ זה מה שהציל לנו את העונה האירופית.yedidel כתב:חיימוב
ביטון צדק טהאה קורהוט
אוגו דן אוחנה
מליקסון טוני
פקהארט
לא מתחיל ניסויי 3 בלמים במשחק הזה