חאתם עבד אלחמיד
Re: חאתם עבד אלחמיד | חתם ל-5 שנים
בהחמצה של סבע היה צריך לצמצם יותר לאמצע כדי להקשות על לוי את המסירה.
הירידה של אוחנה שם זה ביזיון. פשוט עובר למצב הליכה במקום לדפוק ספרינט ולהידבק לסבע. מה, הוא פשוט מהמר שהוא מספיק טיפש כדי להכניס את עצמו לנבדל?
בשער שלהם המתפרצת היא מושלמת. אם אלו ואוחיון לא היו כל כך גבוה למעלה כנראה זה היה נמנע, במצב שהם היו רק פאול על לוי בתחילת המהלך (שכמו מול לודוגורץ פשוט לא נעשה) היה יכול לעצור את זה.
אלו ואוחיון רואים את המגרש מאחור ואת העמידה של השאר, בעיקר את של שחקני האמצע שהיו גבוה מאוד, קצת שיקול דעת ושכל ואחד מהם היה ממקם את עצמו 10 מטר אחורה וכנראה מונע את השער.
גם שרם ברח לו בכדור שעלי הכניס בצ'יפ יפה לרחבה.
לא משחק טוב שלו אבל גם לא שופט אותו.
תתחילו להעריך יותר את טאהא. לדעתי האנדרייטד הכי גדול בסגל הזה.
הירידה של אוחנה שם זה ביזיון. פשוט עובר למצב הליכה במקום לדפוק ספרינט ולהידבק לסבע. מה, הוא פשוט מהמר שהוא מספיק טיפש כדי להכניס את עצמו לנבדל?
בשער שלהם המתפרצת היא מושלמת. אם אלו ואוחיון לא היו כל כך גבוה למעלה כנראה זה היה נמנע, במצב שהם היו רק פאול על לוי בתחילת המהלך (שכמו מול לודוגורץ פשוט לא נעשה) היה יכול לעצור את זה.
אלו ואוחיון רואים את המגרש מאחור ואת העמידה של השאר, בעיקר את של שחקני האמצע שהיו גבוה מאוד, קצת שיקול דעת ושכל ואחד מהם היה ממקם את עצמו 10 מטר אחורה וכנראה מונע את השער.
גם שרם ברח לו בכדור שעלי הכניס בצ'יפ יפה לרחבה.
לא משחק טוב שלו אבל גם לא שופט אותו.
תתחילו להעריך יותר את טאהא. לדעתי האנדרייטד הכי גדול בסגל הזה.
מיקומים... ומי שומר על מי.yedidel כתב:
מה חוסר תיאום בשלושת המקרים הנל? זה היה השחקן שלו בכולם והוא פשוט איחר
לא אומר שהוא עשה עבודה טובה. אבל לא צריך לשפוט אותו כשהוא אפילו לא יודע לאיזה רגל יותר נוח לצדק לקבל את הכדור...
רק אהבה תנצח...
איבד גם את שרם שהסתנן מאחוריו במחצית הראשונה ובנס לא הבקיע.
אין לי ספק שכשהוא קצת יסתנכרן עם הקבוצה הוא יתמקם הרבה יותר טוב במצבים כאלה.
המהירות שלו מרשימה, כמעט בלתי אפשרי לעבור אותו בספרינט. כיף לראות.
אין לי ספק שכשהוא קצת יסתנכרן עם הקבוצה הוא יתמקם הרבה יותר טוב במצבים כאלה.
המהירות שלו מרשימה, כמעט בלתי אפשרי לעבור אותו בספרינט. כיף לראות.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לגמרי!yossi כתב:תתחילו להעריך יותר את טאהא. לדעתי האנדרייטד הכי גדול בסגל הזה.
יש מחסור גדול בישראלים טובים, כמעט בכל עמדה על הדשא.
טאהא יכול בקלות לפתוח בכל קבוצה בארץ.
ולגבי אלחמיד - צריך לתת זמן. לא שופטים אחרי 4 ימים במועדון.
טאהא זה שחקן שפותח ברוב קבוצות בארץ לי כי חסרים שחקנים. הוא שחקן טוב מאוד (במימדים הרלוונטיים)RedRock כתב:
לגמרי!
יש מחסור גדול בישראלים טובים, כמעט בכל עמדה על הדשא.
טאהא יכול בקלות לפתוח בכל קבוצה בארץ.
ולגבי אלחמיד - צריך לתת זמן. לא שופטים אחרי 4 ימים במועדון.
- ForeverRed
ראיתי שוב את התקציר נגד נתניה.
המון טעויות של חאתם.
צריך לבוא היום בריכוז שיא.
המון טעויות של חאתם.
צריך לבוא היום בריכוז שיא.
המון תלוי בו היום.
לאור היכולת הפושרת של הקבוצה במשחקים האחרונים, והבעיה הברורה לכל במרכז השדה שלנו - הייתי מאוד רוצה לראות ניסוי כלים שבו אלחמיד מתפקד כקשר אחורי לצד אוגו, כאשר אלחמיד יימצא יותר באיזור שבו אוגו נמצא בשנתיים האחרונות ואוגו עצמו יימצא קצת מלפניו.
בסיטואציה כזאת נוכל להרוויח את אוגו ממש כקשר 50:50 ונוכל להחזיר שליטה על האמצע, במקום שאוגו ייאבד במרדף אחר מגנים שאחרייהם לטוני אין ז** לרדוף. בנוסף, נוכל להרוויח חזרה את הגמישות שאבדנו עם העזיבה של הובאן כאשר המערך בקלות יכול להפוך למערך שלוש בלמים, אוגו חוזר לתפקיד אחורי יותר, והמגנים מקבלים רישיון לעוף קדימה ללא חשש.
מעל שניהם יימצא לרוב ראדי, ולעתים איינבינדר שעם כל האהבה שלי אליו, הוא עד כה מאוד מאוד רוצה ומאוד מאוד משתדל אבל בתפקיד הנוכחי שלו כרגע אצלנו, התפקיד אולי הכי חשוב בקבוצה, הוא לא מספיק טוב לטעמי, ולא מגיע לו הרכב ראשון אוטומטי.
מה חושבים? הזדמנות להמציא מחדש 2 שחקנים
בסיטואציה כזאת נוכל להרוויח את אוגו ממש כקשר 50:50 ונוכל להחזיר שליטה על האמצע, במקום שאוגו ייאבד במרדף אחר מגנים שאחרייהם לטוני אין ז** לרדוף. בנוסף, נוכל להרוויח חזרה את הגמישות שאבדנו עם העזיבה של הובאן כאשר המערך בקלות יכול להפוך למערך שלוש בלמים, אוגו חוזר לתפקיד אחורי יותר, והמגנים מקבלים רישיון לעוף קדימה ללא חשש.
מעל שניהם יימצא לרוב ראדי, ולעתים איינבינדר שעם כל האהבה שלי אליו, הוא עד כה מאוד מאוד רוצה ומאוד מאוד משתדל אבל בתפקיד הנוכחי שלו כרגע אצלנו, התפקיד אולי הכי חשוב בקבוצה, הוא לא מספיק טוב לטעמי, ולא מגיע לו הרכב ראשון אוטומטי.
מה חושבים? הזדמנות להמציא מחדש 2 שחקנים
מול כל קבוצות הליגה, אולי חוץ ממכבי, קישור של אוגו - דן/ראדי - אוחנה זה מעל ומעבר ואפילו מצוין מול הבונקרים שמחכים לנו.
לעלות עם אלחמיד ואוגו ביחד זה נגרי מדי.
לא חושב שאוגו נגר בכלל, יותר מזה, אוגו משתחרר מהסיטואציות הכי קשות על מגרש הכדורגל, במקום הכי מסוכן, בלי שום טכניקה, נטו עם כוח, ועוד לא ראיתי מסירה או דריבל של איינבינדר שאוגו לא יודע לעשות. מה שכן ראיתי זה את איינבינדר מתרוצץ באמצע המגרש וגולש כל 15 שניות בממוצע בלי שום סיבה.CrazyRed7 כתב:מול כל קבוצות הליגה, אולי חוץ ממכבי, קישור של אוגו - דן/ראדי - אוחנה זה מעל ומעבר ואפילו מצוין מול הבונקרים שמחכים לנו.
אלחמיד לפי התיאורים והסרטונים מאוד טכני יחסית לשחקן הגנה, מה שיכול להיות מושלם עבור קשר אחורי. הוא גם בחור לא קטן בכלל.
אוגו מאוד טכני יחסית לגודל שלו
- ForeverRed
אלחמיד מאוד רך ומפוזר עד כה.
חייב להתחיל להתאפס.
חייב להתחיל להתאפס.
https://sports.walla.co.il/item/3093677" onclick="window.open(this.href);return false;
ראיון של אלחמיד בוואלה.
את האמת יצאתי די מאוכזב מהכתבה. מצד אחד נשמע באמת שהוא מאוד מהיר, עם טכניקה טובה, ושיחק ברומניה בהצלחה בתור קשר אמצע.
אבל.
הפועל באר שבע זאת הקבוצה הכי גדולה בארץ. אחרי שנים ששיחקתי כמעט בכל תפקיד, אני לבד הגעתי למסקנה שאולי עדיף לשחק כבלם ולהיות הכי טוב. תעודת הזהות שלי החלה להיבנות כבלם בגלל העקשנות שלי מול מאמנים".
"גם בחו"ל וגם בארץ לא הייתה לי בעיה עם מאמן. אין לי בעיה עם קלינגר. הוא היה בחתונה שלי ורקד איתי, אבל הבעיה הייתה מקצועית. הרגשתי שאני מתפספס אצלו. הפוטנציאל והנתונים הפיזיים הלכו אצלו לאיבוד. ניר רצה אותי כל משחק בתפקיד אחר. נכנסתי לשיחה. אמרתי לו שאני לא רוצה להיות שחקן הכלבו שלו, שמחליף עמדות כל משחק. הוא אמר לי שזה סגור, שאשחק בעמדה אחת, אבל תוך כדי משחק הוא היה משנה ומנצל את העובדה שלא יכולתי לסרב. הבנתי שאני צריך להחליף מאמן כדי להצליח. במשחק מסוים זה התפוצץ. אמרתי לו שאני לא מוכן יותר למה שהוא עושה. החלטתי לעזוב, והגעתי לדינמו בוקרשט. בסופו של דבר צדקתי בוויכוח שלי עם קלינגר. לא הסכמתי לעשות מה שהוא ביקש".
ראיון של אלחמיד בוואלה.
את האמת יצאתי די מאוכזב מהכתבה. מצד אחד נשמע באמת שהוא מאוד מהיר, עם טכניקה טובה, ושיחק ברומניה בהצלחה בתור קשר אמצע.
אבל.
הפועל באר שבע זאת הקבוצה הכי גדולה בארץ. אחרי שנים ששיחקתי כמעט בכל תפקיד, אני לבד הגעתי למסקנה שאולי עדיף לשחק כבלם ולהיות הכי טוב. תעודת הזהות שלי החלה להיבנות כבלם בגלל העקשנות שלי מול מאמנים".
"גם בחו"ל וגם בארץ לא הייתה לי בעיה עם מאמן. אין לי בעיה עם קלינגר. הוא היה בחתונה שלי ורקד איתי, אבל הבעיה הייתה מקצועית. הרגשתי שאני מתפספס אצלו. הפוטנציאל והנתונים הפיזיים הלכו אצלו לאיבוד. ניר רצה אותי כל משחק בתפקיד אחר. נכנסתי לשיחה. אמרתי לו שאני לא רוצה להיות שחקן הכלבו שלו, שמחליף עמדות כל משחק. הוא אמר לי שזה סגור, שאשחק בעמדה אחת, אבל תוך כדי משחק הוא היה משנה ומנצל את העובדה שלא יכולתי לסרב. הבנתי שאני צריך להחליף מאמן כדי להצליח. במשחק מסוים זה התפוצץ. אמרתי לו שאני לא מוכן יותר למה שהוא עושה. החלטתי לעזוב, והגעתי לדינמו בוקרשט. בסופו של דבר צדקתי בוויכוח שלי עם קלינגר. לא הסכמתי לעשות מה שהוא ביקש".
מה עכשיו אין לתקשורת את מי לראיין?
מליקסון, אלחמיד, מי הבא בתור?!
אלכס פרישמןהראל כתב:מה עכשיו אין לתקשורת את מי לראיין?