Red Temple כתב:
את טוני יכלנו לראות משחק
אותו לא רואים וזה לא נראה טוב סלח לי
טוני משחק?
גם טוני עבר פציה בתחילת הדרך אצלנו.
ובמשחקים הראשונים אחרי הפציעה, נראה עצלן וכבד ולכן הרבה אוהדים אמרו שהוא לא מתאים לרמה ולמטרות של המועדון..
חכו עם איסק עד ינואר חברים לא לשפוט עכשיו
לא הוגן ולא נכון.
ואמרתי מזמן יש שחקן כנף ימין פנוי בשוק שמחפש קבוצה
סולליך! יכול להיות תוספת טובה לסגל.
M.I.O כתב:
טוני משחק?
גם טוני עבר פציה בתחילת הדרך אצלנו.
ובמשחקים הראשונים אחרי הפציעה, נראה עצלן וכבד ולכן הרבה אוהדים אמרו שהוא לא מתאים לרמה ולמטרות של המועדון..
חכו עם איסק עד ינואר חברים לא לשפוט עכשיו
לא הוגן ולא נכון.
ואמרתי מזמן יש שחקן כנף ימין פנוי בשוק שמחפש קבוצה
סולליך! יכול להיות תוספת טובה לסגל.
״קואנקה ביקש מהצוות המקצועי לא להכלילו בסגל מאחר והוא עדיין לא מרגיש מוכן ומתואם מבחינה מקצועית״
מה זאת אומרת? אז מתי כן הוא יהיה מתואם מקצועית? בגלל שהוא לא מתואם מקצועית הוא חייב לשחק כמה שיותר.
הזייה.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
סתיו רווח!.! כתב:״קואנקה ביקש מהצוות המקצועי לא להכלילו בסגל מאחר והוא עדיין לא מרגיש מוכן ומתואם מבחינה מקצועית״
מה זאת אומרת? אז מתי כן הוא יהיה מתואם מקצועית? בגלל שהוא לא מתואם מקצועית הוא חייב לשחק כמה שיותר.
הזייה.
דווקא אני מעריך את זה ששחקן אומר ״אני לא מוכן״
מראה על שחקן שרוצה לעלות כדי להוכיח מה הוא שווה. ולא סתם לרשום הופעות
simply-red כתב:
ולי נראה שזה יכול אולי להעיד על שחקן שלא מוכן לתת מעצמו קצת יותר למען הקבוצה.
אולי יש לו בעיה מנטלית מסויימת?
יש מצב שפתאום נפל לו האסימון והוא אומר לעצמו איך לעזאזל מדאבל פסים עם מסי בקאמם נואו הדרדרתי עד לליגה הישראלי?
ימים יגידו והלוואי ואני טועה.
מה? אתה חושב שאין לו כוח לשחק אז הוא ביקש דבר כזה?
דווקא לי נראה שהוא מאוד מחויב מההתנהגות שלו מחוץ לדשא, הבנאדם עדיין סובל מנקע בקרסול, קצת מעצבן אבל לא סיבה להאשים אותו שהוא לא מוכן לתת מעצמו למען הקבוצה, אם זה היה ככה הוא היה מבקש לא לעלות גם לכמה דקות מול מאריבור.
South Boy כתב:
מה? אתה חושב שאין לו כוח לשחק אז הוא ביקש דבר כזה?
דווקא לי נראה שהוא מאוד מחויב מההתנהגות שלו מחוץ לדשא, הבנאדם עדיין סובל מנקע בקרסול, קצת מעצבן אבל לא סיבה להאשים אותו שהוא לא מוכן לתת מעצמו למען הקבוצה, אם זה היה ככה הוא היה מבקש לא לעלות גם לכמה דקות מול מאריבור.
לא כח, חשק, ואמרתי אולי...
שיחק כמה דקות מול מאריבור והבין שביציע יותר נעים.
ובנימה רצינית יותר, יכול להיות שהבעיה אצלו היא יותר מנטלית מאשר פיזית וכמובן שאחד משפיע על השני.
לא ברור מה הסיפור איתו,הרי הביאו אותו בשביל המסגרת האירופיות,להוריד מהעומס של נוואקמה ומליקסון,להוסיף עוד תוספת כוח.
במקום זה הוא פציע מאוד,ואני בספק אם הוא לא ישוחרר במוקדם או במאוחר.
אתה מבין? זה היה הפחד שלי לפני חודש, אני מקווה שזה הפעם האחרונה שנקלע איתו לסיטואציה הזו, כי פעם הבאה צריך לחשוב על אופציות אחרות.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!