ליאור אסולין חתם בהפועל ב"ש!!!!
Re: ליאור אסולין חתם בהפועל ב"ש!!!!
משה לכל הכתבות שהעלת אני מודע, אני מאוד לא אוהב את האופי שלו ומצד שני מאוד מעריך את היכולות שלו.
בתכלס אני לא מת על ההחתמה אבל חייבים להבין שבשלב הזה (בגלל משאים ומתנים כושלים, ותכנון לקוי שבזה אני מאשים בעיקר את עזורי) זה אולי הכי טוב שאפשר למצוא.
מעכשיו כמו שאמרת כולנו צריכים לתת לו 100% תמיכה ואהבה.
בתכלס אני לא מת על ההחתמה אבל חייבים להבין שבשלב הזה (בגלל משאים ומתנים כושלים, ותכנון לקוי שבזה אני מאשים בעיקר את עזורי) זה אולי הכי טוב שאפשר למצוא.
מעכשיו כמו שאמרת כולנו צריכים לתת לו 100% תמיכה ואהבה.
רק אהבה תנצח...
לא מבין תאנשים האלה שאומרים לא רוצה אותו בקבוצה הוא לא מקצוען לא רוצה אותו בקבוצה הוא מהמר לא רוצה אותו בקבוצה כי הוא עושה בעיות
אההה לאביתר אילוז אין פרשה של מכירת משחקים
אביתר ובונפלד ממש מקצוענים שבשעות 2 בלילה לפני משחק סופר חשוב רואים אותם מסתובבים
יש עוד שחקנים שמהמרים בקבוצה שלנו אני יחדש לכם אולי
חוץ מזה שאני לא יודע למה הרבה פוסלים את אסולין חלוץ טוב מהיר שבהחלט יכול לתת עונה חלומית פה
שחקן ששיחק בביתר ירשולים הפועל ת"א ובבלגיה יכול לשחק גם בהפועל ב"ש
תפסיקו כבר לחפש את כל הרע בכל דבר אסולין חלוץ טוב
זה שי !
אההה לאביתר אילוז אין פרשה של מכירת משחקים
אביתר ובונפלד ממש מקצוענים שבשעות 2 בלילה לפני משחק סופר חשוב רואים אותם מסתובבים
יש עוד שחקנים שמהמרים בקבוצה שלנו אני יחדש לכם אולי
חוץ מזה שאני לא יודע למה הרבה פוסלים את אסולין חלוץ טוב מהיר שבהחלט יכול לתת עונה חלומית פה
שחקן ששיחק בביתר ירשולים הפועל ת"א ובבלגיה יכול לשחק גם בהפועל ב"ש
תפסיקו כבר לחפש את כל הרע בכל דבר אסולין חלוץ טוב
זה שי !

לא שאני ממש מרוצה מגל ההחתמות הבינוניות שעשו, אבל אני לא יודע כמה אפשר להאשים את עזורי.
הקיץ באמת היה שקט, לא היו שחקנים שהסתובבו בשוק, ה"כוכבים" כביכול כולם הוחזקו חזק ע"י יאמר ושות'.
זה נחמד להגיד תמוז/גרשון/חיימוביץ' וכו', אבל בואו ניזכר שחיימוביץ מרוויח חצי מיליון יורו ברוסיה, את המשכורת של תמוז ראיתי היום בידיעות, שלא לדבר על המחירי כרטיסי שחקן המטורפים שרצו על אלמוג כהן/פאנטיני וכו'.
אז נכון, היה אפשר להתפרע בשביל להנחית תותח שניים במקום ארבע אייל שן/אסולין, אבל יש גם יתרון בזה שלהבהיר שלשחק בב"ש זאת זכות. לא לשכוח שבקיץ הבא שחקנים בארץ מסיימים חוזים והשוק יהיה הרבה יותר שופע.
נ.ב. שימו לב שכל ההחתמות הם לעונה עם אופציה. מה שאומר שבקיץ נהיה עם שולחן נקי ואפשרות להשאיר את מי שהוכיח את עצמו.
הקיץ באמת היה שקט, לא היו שחקנים שהסתובבו בשוק, ה"כוכבים" כביכול כולם הוחזקו חזק ע"י יאמר ושות'.
זה נחמד להגיד תמוז/גרשון/חיימוביץ' וכו', אבל בואו ניזכר שחיימוביץ מרוויח חצי מיליון יורו ברוסיה, את המשכורת של תמוז ראיתי היום בידיעות, שלא לדבר על המחירי כרטיסי שחקן המטורפים שרצו על אלמוג כהן/פאנטיני וכו'.
אז נכון, היה אפשר להתפרע בשביל להנחית תותח שניים במקום ארבע אייל שן/אסולין, אבל יש גם יתרון בזה שלהבהיר שלשחק בב"ש זאת זכות. לא לשכוח שבקיץ הבא שחקנים בארץ מסיימים חוזים והשוק יהיה הרבה יותר שופע.
נ.ב. שימו לב שכל ההחתמות הם לעונה עם אופציה. מה שאומר שבקיץ נהיה עם שולחן נקי ואפשרות להשאיר את מי שהוכיח את עצמו.
אחד אומר אני תמים, השני אומר אני טיפש והשלישי אומר שני מטומטם... לכו לראי ותראו את עצמכם בכל דבר רק מחפשים את הרע.משה אוחיון כתב: המאירי, אתה מתנהג בתמימות מפתיעה. ליאור אסולין הוא אחד מהשחקנים היותר בעייתים בכדורגל הישראלי.
יש סיבה למה אסולין, למרות היכולות שלו כחלוץ שאין ספק לגביהם, מסתבך שנה אחרי שנה אחרי שנה. בהפועל ת"א, בקפריסין, במכבי פתח תקווה, בכל קבוצה שאליה הוא מגיע אסולין בכותרות הרבה פחות בגלל כמות השערים שהוא כובש אלא בגלל חוסר מקצועיות. שמועות על בעיות עם הימורים, שמועות על בעיות עם אלכוהול ויציאות, שמועות שיש לו הרבה דברים בראש חוץ מכדורגל.
אחרי הניסיונות עם שי בירוק ואלון מיזרחי שנחלו כישלון חרוץ, באמת שלא רציתי שיגיע עוד שחקן כמו עובד או אסולין שנצטרך להביט כל פעם מעבר לכתף ולהחזיק אותו ברצועה קצרה כדי שלא יפזול לכיוונים אחרים.
יש לנו מספיק שחקנים בקבוצה (בונפלד, אלול) שהתמודדנו בעבר עם שמועות על חוסר מקצוענות מצדם וחוסר מחויבות. באמת שחבל לי שבוחרים להביא אחד כמו אסולין הקיץ.
האמת, אירוני משהו שבקיץ שבו אנחנו מאבדים חלוץ כמו אופיר אנחנו "זוכים" בחלוץ כמו אסולין.
ושוב, למרות כל הדברים שאני אומר, שמשקפים את המציאות עד ליום שבו אסולין חתם בהפועל באר שבע, החתימה שלו היא דבר מוגמר וחתום, ולכן אם הקבוצה בחרה לתת בו אמון ולתת לו את הצאנס, גם אנחנו כקהל צריכים לתת לו את האמונה והתמיכה שלנו.
דווקא על משה אוחיון אני מתפלא שמתנהג ככה.
ליאור אסולין חרה בן-אדם נרקומן מהמר ומכוער מעניין לי את הביצה הימנית והשמאלית גם יחד.
השחקן חתום? יודעים את הבעיות שלו? בכל זאת מנסים אותו? אז שיהיה לו בהצלחה אני אוהד הפועל באר-שבע וכל מי שבא לעזור לקבוצה שלי אני איתו.
אני אגלה לך סוד משה... גם אני לא בדיוק רציתי את ליאור אסולין אבל הוא פה ובמקום ללכלך ולחפש את הרע שבליאור תתעסק במה הוא יכול להועיל לנו. אילו היית נשאר רק כשקדוסי בחוד היית מקלל את האמא והאבא של עזורי, אז הוא הביא חלוץ לפי ראות עיניו, אני יכול לקוות שיהיה טוב, אבל במקרה ולא יסתדר אז יש סעיף שיחרור וליאור יודע זאת.
בהצלחה לליאור אסולין למרות כמה אוהדים נחמדים.

איתך אין לי בעיה כי אני יודע שתממש את החלק האחרון של מה שכתבת, אבל יש הרבה ילדים שמושפעים בעיקר מהדברים האלה.
תגידו, הוא כבר לא מגיע צמוד עם שיימן?
- הפועל_מלחמה
אחלה חלוץ אני מאחל לו בהצלחה רבה ואני בטוח שהוא יפתיע אותנו תזכרו מה אני אומר הוא יהיה הפתעת העונה אולי זה נשמע לא הגיוני אבל עוד ימים יגידו
לגבי הסעיף בחוזה של ההתנהגות זה לדעתי מראה עד כמה הוא רוצה להשתנות אני מאחל לו רק בהצלחה רבה
לגבי הסעיף בחוזה של ההתנהגות זה לדעתי מראה עד כמה הוא רוצה להשתנות אני מאחל לו רק בהצלחה רבה

- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
משה, יש לי שאלה....
אם היו מחתימים את אלירן עטר היית שמח?
גם לו יש עבר בעייתי, אפילו יותר.
אבל היום הוא אחד הכוכבים בליגה וזאת בעזרת חיבור חם ואוהב בתוספת למאמן שיודע איך להתמודד.
אם היינו עם סגל עמוס בשחקנים בעייתיים, הייתי אומר, יש גבול.
שחקן אחד, אפשר להתמודד.
מה שמפחיד אותי שבשלב מסויים יתחילו קריאות "מהמר" וכאלה מהיציע, אסולין זה שחקן של חיבור לקהל.
נקווה לטוב ושהוא לא שמן!!!
בהצלחה.
אבל היום הוא אחד הכוכבים בליגה וזאת בעזרת חיבור חם ואוהב בתוספת למאמן שיודע איך להתמודד.
שחקן אחד, אפשר להתמודד.
מה שמפחיד אותי שבשלב מסויים יתחילו קריאות "מהמר" וכאלה מהיציע, אסולין זה שחקן של חיבור לקהל.
בהצלחה.

סוף סוף תגובה כלבביאביאל כתב:משה, יש לי שאלה....
שחקן אחד, אפשר להתמודד.
בהצלחה.

- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
המאירי!!!המאירי כתב:סוף סוף תגובה כלבבי
סתם שתדע,
אתה לא תמים, לא טיפש ולא מטומטם.
הקילומטראז' שיש לך בכדורגל בכלל ועם הפועל ב"ש בפרט, מקנה לך אפשרות להגיד מה שבא לך ואיך שבא לך, בטח אם אתה מונע מאהבה כל-כך גדולה.
ללא תנאים וללא פשרות!
"אלך איתך לכל מקום - אפילו עד לגיהנום", זה נכתב עלייך איש יקר!
קחו חדר!!!אביאל כתב: המאירי!!!
סתם שתדע,
אתה לא תמים, לא טיפש ולא מטומטם.
הקילומטראז' שיש לך בכדורגל בכלל ועם הפועל ב"ש בפרט, מקנה לך אפשרות להגיד מה שבא לך ואיך שבא לך, בטח אם אתה מונע מאהבה כל-כך גדולה.
ללא תנאים וללא פשרות!
"אלך איתך לכל מקום - אפילו עד לגיהנום", זה נכתב עלייך איש יקר!
טוב יש פה יותר מדי תגובות שליליות. אז כדי לאזן קצת...
https://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1395314" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1395314" onclick="window.open(this.href);return false;
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
yedidel כתב:טוב יש פה יותר מדי תגובות שליליות. אז כדי לאזן קצת...
שחקן נהדר הבעיה זה רק ההתנהגות מחוץ למגרש.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
המאירי, אני מקווה שלא נפגעת, שכן לא ביקרתי אותך חלילה, אלא פשוט טענתי שהאימרה שלך "על כל שחקן אפשר למצוא דברים רעים" מגמדת את האישיות של ליאור אסולין והיא אימרה תמימה כשהיא מקושרת לאדם עם עבר כל כך בעיתי כמו ליאור אסולין.המאירי כתב:אחד אומר אני תמים, השני אומר אני טיפש והשלישי אומר שני מטומטם... לכו לראי ותראו את עצמכם בכל דבר רק מחפשים את הרע.
דווקא על משה אוחיון אני מתפלא שמתנהג ככה.
ליאור אסולין חרה בן-אדם נרקומן מהמר ומכוער מעניין לי את הביצה הימנית והשמאלית גם יחד.
השחקן חתום? יודעים את הבעיות שלו? בכל זאת מנסים אותו? אז שיהיה לו בהצלחה אני אוהד הפועל באר-שבע וכל מי שבא לעזור לקבוצה שלי אני איתו.
אני אגלה לך סוד משה... גם אני לא בדיוק רציתי את ליאור אסולין אבל הוא פה ובמקום ללכלך ולחפש את הרע שבליאור תתעסק במה הוא יכול להועיל לנו. אילו היית נשאר רק כשקדוסי בחוד היית מקלל את האמא והאבא של עזורי, אז הוא הביא חלוץ לפי ראות עיניו, אני יכול לקוות שיהיה טוב, אבל במקרה ולא יסתדר אז יש סעיף שיחרור וליאור יודע זאת.
בהצלחה לליאור אסולין למרות כמה אוהדים נחמדים.![]()
איתך אין לי בעיה כי אני יודע שתממש את החלק האחרון של מה שכתבת, אבל יש הרבה ילדים שמושפעים בעיקר מהדברים האלה.
אני מבין שיש אנשים שכבר מפנטזים על השערים של אסולין, וכבר ציינתי שמבחינת יכולת הבחור הוא סופר כישרוני וסקורר לא רע בכלל, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שמהרגע שעלה לבוגרים הוא נודד בין קבוצות כשבסוף כל קדנציה הסיבות לשיחרורו הם לא מקצועיות אלא התנהגות לא נאותה של השחקן.
שמעתי היום את הראיון שהתקיים בזמנו ברדיו אחרי שיחרורו מפתח תקווה. הדברים שיוצאים לו שם מהפה מעמידים את הבחור באור מאוד שלילי, ילדותי, נקמני, לא מקצועי בכלל.
ולמרות כל מה שאמרתי, כפי שכבר ציינתי, וזה אולי גם התשובה לאביאל, למרות שחבל לי שאסולין חתם, מרגע שהוא חתם אני מאחוריו ואני קורא לכולם כאן במגרש לתמוך ולתת גב לכל הצוות המקצועי של הקבוצה.
אני שמח מאוד לגלות שההנהלה הוסיפה סעיף שנותן לה אפשרות לשחרר את אסולין על התנהגות כזאת או אחרת, מקווה שלא נאלץ להשתמש בסעיף הזה בכלל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אסולין ללא ספק יוסיף המון חוזק ומהירות בהתקפה , הוא שחקן טוב אבל הוא עושה המון בעיות משמעת , מזלזל נקווה שהוא באמת יפתח דף חדש..
הבעיה היא לא משה אוחיון.משה אוחיון כתב:
המאירי, אני מקווה שלא נפגעת, שכן לא ביקרתי אותך חלילה, אלא פשוט טענתי שהאימרה שלך "על כל שחקן אפשר למצוא דברים רעים" מגמדת את האישיות של ליאור אסולין והיא אימרה תמימה כשהיא מקושרת לאדם עם עבר כל כך בעיתי כמו ליאור אסולין.
אני מבין שיש אנשים שכבר מפנטזים על השערים של אסולין, וכבר ציינתי שמבחינת יכולת הבחור הוא סופר כישרוני וסקורר לא רע בכלל, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שמהרגע שעלה לבוגרים הוא נודד בין קבוצות כשבסוף כל קדנציה הסיבות לשיחרורו הם לא מקצועיות אלא התנהגות לא נאותה של השחקן.
שמעתי היום את הראיון שהתקיים בזמנו ברדיו אחרי שיחרורו מפתח תקווה. הדברים שיוצאים לו שם מהפה מעמידים את הבחור באור מאוד שלילי, ילדותי, נקמני, לא מקצועי בכלל.
ולמרות כל מה שאמרתי, כפי שכבר ציינתי, וזה אולי גם התשובה לאביאל, למרות שחבל לי שאסולין חתם, מרגע שהוא חתם אני מאחוריו ואני קורא לכולם כאן במגרש לתמוך ולתת גב לכל הצוות המקצועי של הקבוצה.
אני שמח מאוד לגלות שההנהלה הוסיפה סעיף שנותן לה אפשרות לשחרר את אסולין על התנהגות כזאת או אחרת, מקווה שלא נאלץ להשתמש בסעיף הזה בכלל.
הבעיה שכאשר אוהדים בעיקר כאלה שהם מובילים כותבים דברים שליליים אז החברה הצעירים והלא מגובשים לוקחים דוגמאות והולכים איתם לאורך כל הדרך.
השחקן אפילו לא נתן פס בקבוצה אז בואו ניתן לו את דקות החסד שלו, שנה שעברה מחזור עשירי מישהו האמין שקדוסי יבקיע 18 שערים?! הרי קבעו שהוא כבר גמור, ככה גם אסולין אומרים שהוא בעייתי אבל תנו צאנס להראות אולי פה יהיה אחרת ואז כולנו להלל אותו.