כולם רואים את הבעיה אבל כרגע אין זמן לעצור. מאמין שבסיום המוקדמות הצוות המקצועי יתפנה לבעיות ומאמין שגם החזרה של הפצועים תעזור.ForeverRed כתב: אני אחזור ואגיד למקרה שלא הבנת, הבעיה שלנו הרבה יותר עמוקה ממחזור ראשון או מהרכב כזה או אחר.
הפועל ב"ש- מכבי נתניה, שבת, 20:30, טרנר
Re: הפועל ב"ש- מכבי נתניה, שבת, 20:30, טרנר
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
1+ForeverRed כתב: על הז** ליגת האלופות.
תפסיקו עם הסיסמאות.
תפנימו, אין יותר חשוב מהליגה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לא מבין מה הביקורת על גורש? מצאתם שעיר לעזאזל חדש??
לקח שני גולים בטוחים.
זה שהוא לא מוציא כדור לאן שהקהל דורש, לא אומר שהוא טועה.
לקח שני גולים בטוחים.
יש הרבה שעירים לעזאזל השנה. גורש אחד מהם.סניור כתב:לא מבין מה הביקורת על גורש? מצאתם שעיר לעזאזל חדש??
לקח שני גולים בטוחים.
היה טוב היום.
אתה שוב פעם לוקח אותי לליגת האלופות ואני מנסה להסביר לך שאין קשר.CrazyRed7 כתב: אז מה אתה רוצה שיעשו?כרגע זה המצב, יש הרבה פצועים.
התחלה דיברו כאן על הרכב יהיר, לא טוב ובלה בלה בלה ובסוף ראינו שאין שום הבדל במשחק שלנו גם כשאוגו, מליקסון וזריהן נכנסו.
עזוב, הסיטואציה שלנו לא פשוטה וצריך לנשום עמוק. מאז עברנו את לודוגורץ וקיבלנו את מאריבור הראש צריך להיות רק שם. כל השאר יחכה לאחר המוקדמות.
אז סבבה ששומרים את הכלים הכבדים למאריבור אבל בכדורגל אין חכמות.
שאתה לא טוב אתה לא טוב נקודה.
משחק הגנה חלש,קישור אנמי להחריד,מחויבות ולא של השחקנים המובילים אלה המחליפים שואפת לאפס.
יצאתי מאוד עצבני מהמשחק ובאתי מרחוק תאמין לי.
אני צועק לך את זה מאז הונבד אנחנו לא נראים טוב.
בןא אני יסביר לך זה מאוד פשוט.סניור כתב:לא מבין מה הביקורת על גורש? מצאתם שעיר לעזאזל חדש??
לקח שני גולים בטוחים.
אם יש יתרון לחיימוב זה שהוא נותן למשחק לזרום ומהר.
גורש תוקע אותו.
עכשיו שיש לך הגנה שגם ככה חסרת בטחון שוער צריך להיות זה שמרגיע את העיניינים ומסדר אותם.
וגורש לא עושה לא את זה ולא את זה.
- ForeverRed
עדיין, יוצאים עליו בצורה מוגזמת.אדום זקן כתב: בןא אני יסביר לך זה מאוד פשוט.
גורש תוקע אותו.
עכשיו שיש לך הגנה שגם ככה חסרת בטחון שוער צריך להיות זה שמרגיע את העיניינים ומסדר אותם.
הוא לא הבעיה.
היה מצוין היום לטעמי.CrazyRed7 כתב: יש הרבה שעירים לעזאזל השנה. גורש אחד מהם.
היה טוב היום.
בלעדיו היינו מפסידים.
ובטוח לא הפתרון.ForeverRed כתב: עדיין, יוצאים עליו בצורה מוגזמת.
הוא לא הבעיה.
לא רואה איזה תועלת יוצאת מזה שהוא משחק.
אחי, גורש היה היום הבעיה האחרונה שלנו.אדום זקן כתב: בןא אני יסביר לך זה מאוד פשוט.
גורש תוקע אותו.
לקח שני כדורים שאני בספק אם חיימוב לוקח ולולא שתי ההצלות האלו אנחנו גם בלי נקודה.
חבל לא שמת כסףשמעון א כתב:אני חושב שנתניה יהיו מאוד אגרסיבים מחר.
אני מהמר על ריב בין ערן לוי לאוגו.
העיקר אתה לא רוצה להיות נחרץ...Red Temple כתב:מה היה פה ? מזה
גורש לך כבר לך פשוט לך נמאס עם החילופים הדבילים האלה
אלו כמה חורים
אייבנדר חלש
וזה לא נגמר פה ,זה רק משחק ראשון בעונה לא רוצה להיות נחרץ
אולי שיחקו בהילוך ראשון בגלל מאריבור לא יודע לא יודע
נראנו פשוט פח
בלב בלה בלב ידה ידה ידהSouth Boy כתב:מתי מישהו יזכיר כבר את שיר צדק? מתי מישהו ידבר על הפיל הזה בחדר? אני באופן אישי איבדתי כל תקווה לגביו היום, מזעזע זאת מחמאה. מעבר ליכולת האדישות הורגת אותי, מבחינתי הוא כבר לא בלם להרכב וזה אפילו כואב יותר כי גם הבלמים האחרים בסגל לא כאלה טובים. אין לי שום אמונה בו.
כשמתן אוחיון השחקן הכי טוב שלך אתה יודע שזה משחק נורא, אם נתניה לא פראיירים הם מנצחים אבל זה כבר למזלנו.
מבחינתי איבדתי את האמונה בסגל הרחב, אנחנו נקום וניפול על השחקנים המובילים ככל שהם ישחקו יותר כך הסיכוי שלנו להצליח בליגה יעלה, אם עוד כמה משחקים נרוץ עם ההרכב הזה אנחנו נתרסק השנה.
מבחינתי אחרי משחק כזה אפשר ללחוץ את היד לוובה וגורש ולברך אותם לדרכם, אף אחד לא מצפה מהם לשדרג את הקבוצה אבל זה פשוט סבוטאז' מה שהשניים האלה עושים. גם ברדה כבר פרש באופן לא רשמי ואני מקווה שהוא לא מתכוון לגרור עוד אחרי העונה הזאת.
רציתם באר שבעים בהרכב, "צביון", קיבלתם את שבירו. זה לא רציני באמת מביך להרחיב על הנושא הזה בכלל.
המשחק הזה שבר אותי מאוד לא בגלל התוצאה כי כשראיתי את ההרכב לא ציפיתי יותר מדי, האדישות הנוראית הזאת והמשחק בהליכה פשוט גמרו אותי, אלה דברים שפשוט שורף בעיניים לראות. תראו לפחות שאתם רוצים לנצח ולא שאתם מרוכזים ביום שלישי, כל השאר זה משני.
סגל רחב אבל פערים גדולים מדי, יש הרכב ויש מחליפים. כואב מאוד.
טפיי כמה חרא זרקת פה. שורף בעיניים, כהגדרתך
כמה כיף להיזכר בשער 2 המיתולוגי בווסרמיל, נשארת תקוע שם עם הראש בתחת
מתי כבר אנשים ילמדו לרסן את עצמם, שנייה אחרי שנגמר משחק שופכים פה את כל הזבל שלהם, ואחרי זה מתהדרים כמה הרמה פה גבוהה ביחס לפייסבוק...
רצית רמה נמוכה? קבל את זה
אתה אוהד פח אשפה
והאמוציונליות שלך מביכה
אל תבוא תזרוק פה את כל הרעל הזה
ותחסוך ממני את התגובות בסגנון "לא טוב לך אל תקרא "
אני אקרא ואני אגיב, אתה פה לא בסדר ומישהו צריך להעמיד אותך במקום
א. פעם אחת נתקעתי עם כרטיס בשער 2, זה היה נגד סכנין אם אני לא טועה וגבריאל לימה תפר אותנו, חוץ מזה מעולם לא ישבתי בשער הזה והייתי מנוי בשער 5.RedBend כתב: חבל לא שמת כסף
העיקר אתה לא רוצה להיות נחרץ...
בלב בלה בלב ידה ידה ידה
טפיי כמה חרא זרקת פה. שורף בעיניים, כהגדרתך
כמה כיף להיזכר בשער 2 המיתולוגי בווסרמיל, נשארת תקוע שם עם הראש בתחת
מתי כבר אנשים ילמדו לרסן את עצמם, שנייה אחרי שנגמר משחק שופכים פה את כל ה*** שלהם, ואחרי זה מתהדרים כמה הרמה פה גבוהה ביחס לפייסבוק...
רצית רמה נמוכה? קבל את זה
אתה אוהד פח אשפה
והאמוציונליות שלך מביכה
אל תבוא תזרוק פה את כל הרעל הזה
ותחסוך ממני את התגובות בסגנון "לא טוב לך אל תקרא "
אני אקרא ואני אגיב, אתה פה לא בסדר ומישהו צריך להעמיד אותך במקום
ב. איך היית מדרג אותי מ-1 עד 10? דעתך חשובה לנו מאוד ומחובתי להעביר אותה הלאה. אף פעם גם לא אמרתי שאני רמה יותר גבוהה מהפייסבוק.
ג. לא חושב שאני רחוק מהמציאות, גם אם אני לפעמים קצת קיצוני. בסופו של דבר אני חושב שאני מספיק כנה עם עצמי כדי להסתכל על המציאות בצורה אובייקטיבית גם אם בתוך תוכי הייתי מאוד רוצה להיות כמוך ולהאמין שהיא לא נכונה. ואני גם לא חושב שראייה קצת פחות חיובית הופכת אותי לאוהד פחות טוב מאף אחד.
ד. מעריך מאוד את הכנות. לפחות כשזה מגיע למשתמשים אתה משתמש בתכונה המופלאה הזאת.

א. תמכור למי שאתה רוצה מה שאתה רוצה. שער חמש או שער זיבי. איך שאתה פותח פה אחרי משחקים זה שער 2 קלאסי. כמה פתטי זה הנחרצות בשקל הזאת, אתה אשכרה חי מעכשיו לעכשיו בלי טיפת סנטימנט לאף אחד.
ב. 0. בתור אחד שמומחה לביקורת, תלמד לקבל אחת
ג. להתסתכל על המציאות בצורה אובייקטיבית? חייב שתסביר לי
ד. מתי אני לא כנה לשיטתך?
א. עלית עליי. האמת לא רציתי שאף אחד ידע אבל אני זה שהוריד את גיא עזורי מהכביש אז חשבתי לעדן קצת את התדמית שלי בעיני רדבנד ולנסות למכור שהייתי מנוי בשער 5. חשוב מאוד.RedBend כתב:א. תמכור למי שאתה רוצה מה שאתה רוצה. שער חמש או שער זיבי. איך שאתה פותח פה אחרי משחקים זה שער 2 קלאסי. כמה פתטי זה הנחרצות בשקל הזאת, אתה אשכרה חי מעכשיו לעכשיו בלי טיפת סנטימנט לאף אחד.
ב. מה לא תיתן 1 או 2 בשביל הנימוס? אתה מעליב אותי.
ג. להסתכל על המציאות בצורה אובייקטיבית זה אומר בלי פרות קדושות וגינונים, כשטוב מחמיאים כשלא טוב מביעים ביקורת. וכמובן שבמגרש רק לעודד 90 דקות לא משנה כמה חרא משחקים
ד. כשאתה מנסה לסתום למישהו את הפה (או שאתה חושב שאתה מזיז למישהו שאתה יכול לסתום לו את הפה) כי האמת לא נעימה זה חוסר כנות. לא אמרתי שום דבר שנפל תחת מבחן התוצאה, ואני יודע שאני לא הטיפוס הכי מעודן בעולם אבל בשורה התחתונה הכול היה ניכר על הדשא. אבל אני ממש לא שופט אותך כי עם כל הכבוד שיש לי אלייך אתה לא מעניין אותי וזאת מדינה חופשית, זכותך לכתוב ולהיות סובייקטיבי כמה שאתה רוצה.
שבוע טוב!

שבוע טוב בבהSouth Boy כתב:
א. עלית עליי. האמת לא רציתי שאף אחד ידע אבל אני זה שהוריד את גיא עזורי מהכביש אז חשבתי לעדן קצת את התדמית שלי בעיני רדבנד ולנסות למכור שהייתי מנוי בשער 5. חשוב מאוד.
ב. מה לא תיתן 1 או 2 בשביל הנימוס? אתה מעליב אותי.
ג. להסתכל על המציאות בצורה אובייקטיבית זה אומר בלי פרות קדושות וגינונים, כשטוב מחמיאים כשלא טוב מביעים ביקורת. וכמובן שבמגרש רק לעודד 90 דקות לא משנה כמה חרא משחקים![]()
ד. כשאתה מנסה לסתום למישהו את הפה (או שאתה חושב שאתה מזיז למישהו שאתה יכול לסתום לו את הפה) כי האמת לא נעימה זה חוסר כנות. לא אמרתי שום דבר שנפל תחת מבחן התוצאה, ואני יודע שאני לא הטיפוס הכי מעודן בעולם אבל בשורה התחתונה הכול היה ניכר על הדשא. אבל אני ממש לא שופט אותך כי עם כל הכבוד שיש לי אלייך אתה לא מעניין אותי וזאת מדינה חופשית, זכותך לכתוב ולהיות סובייקטיבי כמה שאתה רוצה.
שבוע טוב!