https://www.facebook.com/aviad.pohoryle ... nref=story" onclick="window.open(this.href);return false;Tal_Hbs כתב: לינק לדיון ?
תקשורת ספורט
Re: תקשורת ספורט
- dardasmiley
ומה שהכי עלוב זה שיש שם שני "עיתונאים" ב"שים שתומכים בו ומחממים כמו כלב צ'יוואווה או כמו הילד הקטן הערס שמדליק עוד יותר את האווירה 'לא היה צריך להגיד לו את זה' סטייל'.
- The red one
האמת היא שאופיר במקרה הזה טעה. הוא לא הבין/הבין לא נכון למה פוהרליס התכווןmaor20094 כתב:שילכו לחפש.
ואופיר זה אח ( אבל גם לי יש אינטרסים ).
פחות התעמקתי בחפירות שם.The red one כתב: האמת היא שאופיר במקרה הזה טעה. הוא לא הבין/הבין לא נכון למה פוהרליס התכוון
צצה לי בעין ה"ניגוד אינטרסים" שדיברו עליו לכאורה, וזה שהמועדון לא משתף פעולה עם הספר שהוא מוציא.

זה לא ״המועדון לא משתף פעולה״..זה ״המועדון לא משלם״maor20094 כתב:
פחות התעמקתי בחפירות שם.
צצה לי בעין ה"ניגוד אינטרסים" שדיברו עליו לכאורה, וזה שהמועדון לא משתף פעולה עם הספר שהוא מוציא.
גיל לבנוני צודק לגמרי.
לא הגיוני שיהיה לך אינטרס כלכלי מהקבוצה ומצד שני תבקר אותה במישור הספורטיבי והכביכול אובייקטיבי ללא גילוי נאות.

לא הגיוני שיהיה לך אינטרס כלכלי מהקבוצה ומצד שני תבקר אותה במישור הספורטיבי והכביכול אובייקטיבי ללא גילוי נאות.
גיל לבנוני לב לב
צודק בכל מילה. שפוהורילס ילך לחפש
צודק בכל מילה. שפוהורילס ילך לחפש
כמה מפתיע.dardasmiley כתב:ומה שהכי עלוב זה שיש שם שני "עיתונאים" ב"שים שתומכים בו ומחממים כמו כלב צ'יוואווה או כמו הילד הקטן הערס שמדליק עוד יותר את האווירה 'לא היה צריך להגיד לו את זה' סטייל'.
ומי המאמן עם אחוזי ההצלחה הטובים ביותר בישראל?
כמובן, גורדי קרויף.
עם 6 משחקים. 5 ניצחונות.
חחחח איזה גניבת דעת זה הזוי
ועוד הכותרת: שלא יעבדו עליכם חחחח
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 25&lang=he" onclick="window.open(this.href);return false;
שלא יעבדו עליכם: המספרים של מאמני ישראל
בכל עונה מחדש מאמני ליגת העל מדברים על דרך ותהליך שמובילים להצלחה, אך מי מהם באמת עומד במבחן התוצאה? רגע לפני שמחזור הפתיחה יוצא לדרך, אספנו לכם את אחוזי ההצלחה שלהם. מי בפסגה, מי נשאר מאחור ואיך הם בהשוואה לגדולים ביותר? המספרים
כמובן, גורדי קרויף.
עם 6 משחקים. 5 ניצחונות.
חחחח איזה גניבת דעת זה הזוי
ועוד הכותרת: שלא יעבדו עליכם חחחח
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 25&lang=he" onclick="window.open(this.href);return false;
שלא יעבדו עליכם: המספרים של מאמני ישראל
בכל עונה מחדש מאמני ליגת העל מדברים על דרך ותהליך שמובילים להצלחה, אך מי מהם באמת עומד במבחן התוצאה? רגע לפני שמחזור הפתיחה יוצא לדרך, אספנו לכם את אחוזי ההצלחה שלהם. מי בפסגה, מי נשאר מאחור ואיך הם בהשוואה לגדולים ביותר? המספרים
נכון לאוגוסט 17, יעקב ברדוגו זה הבנזונה הכי גדול שנמצא על מסך הטלוויזיה ביי פאר
שומע אותו אחרי הצהריים בגל"צ כמו איזה מבוגר, אבל לא בתוכנית ספורט.RedBend כתב:נכון לאוגוסט 17, יעקב ברדוגו זה הבנ**** הכי גדול שנמצא על מסך הטלוויזיה ביי פאר
יש להם תמיד פינת ספורט בסוף, הוא מכביסט רציני אבל בדרך כלל מדבר יחסית לעניין.
מה עשה?
לפי הכותרות על מקלרן, זה דחיפה של גולדהר, וג'ורדי שוקל את צעדיו (לפי וויי נט).
נו, מי מביא גרעינים ובוטנים. אני יושב שורה ראשונה ומחכה להופעה.
עריכה: עכשיו גם ראיתי שזה צנציפר. תענוג, הבטיחו לנו אתמול וקיימו.
נו, מי מביא גרעינים ובוטנים. אני יושב שורה ראשונה ומחכה להופעה.
עריכה: עכשיו גם ראיתי שזה צנציפר. תענוג, הבטיחו לנו אתמול וקיימו.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור