מה הוא אומר? מי צודק אני או אתה?אדום זקן כתב:טל בנין מדבר עכשיו במגרש פתוח ואומר בדיוק את אותם דברים שאנחנו כותבים כאן.
פרימו הזה כזה סתום.

פרימו זה תמצית הסיפור של הכדורגל הישראלי
מה הוא אומר? מי צודק אני או אתה?אדום זקן כתב:טל בנין מדבר עכשיו במגרש פתוח ואומר בדיוק את אותם דברים שאנחנו כותבים כאן.
פרימו הזה כזה סתום.
טל אומר בצורה חד משמעית שוואקמה משחק היום בקבוצה אירופית לכל דבר וענייןRedBend כתב: מה הוא אומר? מי צודק אני או אתה?![]()
פרימו זה תמצית הסיפור של הכדורגל הישראלי
כשזהבי קיבל חוזה עתק של 700 אלף יורו הבא אחריו קיבל קצת יותר מחצי. כנל כשהרוויח מיליון.RedBend כתב: קשה למצוא נתונים של שכר שחקני מכבי באינטרנט (לא מצאתי, אם תמצא אשמח לשיתוף)
מה שכן מצאתי זה נתון מ2016
לפיו מכבי הוציאה בעונה הזו קרוב ל60 מיליון על משכורות בעוד שאצלנו זה נע סביב ה22
נכוןף זהבי עזב מאז והמשכורות אצלנו עלו, אבל זה פערים פסיכיים.
מה שאני מנסה להגיד זה שאתה לא יכול לתת לשחקן (טוב ככל שיהיה) שכר של יותר מפי שניים מהבא אחריו.
אתה באמת רואה את וואקמה מקבל אצלנו מיליון יורו לעונה?
מטווידי נמכר השבוע ב- 20simply-red כתב:אבי מלר, שמבין קצת בכדורגל העולמי והאירופי , אמר לפני שבוע שלטעמו ווקאמה שווה 20-25 מיליון יורו....
בסיום המשחק הוא כעס עליו או כמה שהוא כעס עליו גדיר ניסה להסביר אבל טוני ביטל אותוגדי כתב:מה שמדהים בו זה שהמשחק הקבוצתי שלו מצויין לצד היכולת האישית המפלצתית. אפילו אחרי שגאדיר לא מסר לו כאשר הוא היה לבד אז טוני ישר אחרי זה מסר לו יפה.
מאוד לא מפתיעSir Alex Ferguson כתב:אשר אלון אמר עכשיו ברדיו שלרעננה יש 15% ממכירה עתידית של טוני, מעניין שלא שמענו על זה עד היום...