+1hb7 כתב: מליקסון כבר יזיין אתכם כמו תמיד אני לא דואג
טוני נוואקמה
Re: טוני נוואקמה
מוכרח לומר שאני לא ממש מבין למה כולם התעוררו אחרי אתמול.
מול לודו לדעתי היה יותר ענק.
אצטט את עצמי לאחר המשחק מול הבולגרים: " הרבה שחקנים גדולים שיחקו בטרנר, טוני שם ז על כולם".
אצטט את עצמי לאחר המשחק מול הבולגרים: " הרבה שחקנים גדולים שיחקו בטרנר, טוני שם ז על כולם".
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
הדבר שהכי מפחיד אותי זה היום שאחרי טוני, יהיה קשה עד אין סיכון למצוא שחקן עם אישיות ויכולות כמו שלו, מדהים.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
חחח לא סותר.yossi כתב:מוכרח לומר שאני לא ממש מבין למה כולם התעוררו אחרי אתמול.
אין צורך להשוות ולכמת. היה ענק שם היה ענק אתמול. זה ההתלהבות מהדבר הזה, שחוזרת על עצמה כל פעם מחדש
ואם בגומלין ימשיך באותו הקו- כולם "יתעוררו" שוב
אני לא יודע אם אתם יודעים, אבל באנגליה פורסמו לא מעט כתבות היום עליו, במיוחד אחרי שגארי לינקר העלה את הגול שלו לחשבון הטוויטר שלו
שחקן ענק ואת העונה הזאת פתח בצורה מדהימה כאילו אמר לעצמו אני רוצה ליגת אלופות ואני אשיג את זה, נדמה שהוא עושה מה שהוא רוצה מתי שהוא רוצה.
מגיע לו להתקדם לליגה בכירה אבל התלות שלנו בו מוגזמת ובלעדיו אנחנו לא אותה קבוצה ולכן אני עושה הכל להשאיר אותו פה. כמו זהבי למכבי ככה טוני לב"ש.
אה ותג מחיר מפלצתי כיאה למפלצות שהוא, 8 מיליון קל
מגיע לו להתקדם לליגה בכירה אבל התלות שלנו בו מוגזמת ובלעדיו אנחנו לא אותה קבוצה ולכן אני עושה הכל להשאיר אותו פה. כמו זהבי למכבי ככה טוני לב"ש.
אה ותג מחיר מפלצתי כיאה למפלצות שהוא, 8 מיליון קל
אגב... לכל האלה שהתעצבנו על ההאדישות שלו והחוסר רצון לפעמים שזה נראה בליגה... פה בליגת האלופות הוא מוכיח שהוא רוצה ויהיה עם מוטיבציה- הוא יוכיח את עצמו.
אתמול בראיון בסיום המשחק הוא אמר 'הפועל באר שבע תהיה בבתים של ליגת האלופות',וזה תאמת די הרגיע אותי,כי אפשר לסמוך עליו.
לא אשכח את הקדנציה הראשונה שלו כאן שניכנס כמחליף בדקה ה80 וכולם אמרו שזה לא זה ושהוא כבד ולא מספיק טוב.
אתמול בראיון בסיום המשחק הוא אמר 'הפועל באר שבע תהיה בבתים של ליגת האלופות',וזה תאמת די הרגיע אותי,כי אפשר לסמוך עליו.
לא אשכח את הקדנציה הראשונה שלו כאן שניכנס כמחליף בדקה ה80 וכולם אמרו שזה לא זה ושהוא כבד ולא מספיק טוב.
אתה מבין את זה?yossi כתב:מוכרח לומר שאני לא ממש מבין למה כולם התעוררו אחרי אתמול.
ושאמרתי שהוא שווה לא פחות מקאפו שנמכר ב7.5 מליון יצאו עליי כאן כאילו השוותי את קאפו לוובה בראון.
כן, כי אתה גילית את וואקמה עוד כששיחק ברומניהאדום זקן כתב: אתה מבין את זה?
ושאמרתי שהוא שווה לא פחות מקאפו שנמכר ב7.5 מליון יצאו עליי כאן כאילו השוותי את קאפו לוובה בראון.
חאלס לנכס הצלחות. זה לא פוטוגני
אתם גומרים רק מהמחשבה על זה שהוא ילךLIAV00S כתב:
אמרת את זה בצורה הכי נכונה והכי מרגשת שאפשר לאמר,אין מילים לתאר את טוני ואת התרומה שלו שהוא נתן לנו.
לא מסוגל לחשוב על היום שאחרי... מי ישחק על הצד שלו,לעומת מה שאנחנו רגילים
טוס בחזרה לפורום המביך שלכם, לא מספיק אתם כותבים עלינו באובססיה שם עכשיו שלחתם גרורות גם לפה?
לחסום ומהר
ידוע איפה פורסמו? דבר אליי בלינקיםmaxkid22 כתב:אני לא יודע אם אתם יודעים, אבל באנגליה פורסמו לא מעט כתבות היום עליו, במיוחד אחרי שגארי לינקר העלה את הגול שלו לחשבון הטוויטר שלו
מה הקשר מחט לתחת?RedBend כתב: כן, כי אתה גילית את וואקמה עוד כששיחק ברומניה
חאלס לנכס הצלחות. זה לא פוטוגני
אנשים כאן עשו מקאפו מינימום נאיימר,בזמן שטוני לא פחות טוב ממנו.
https://www.youtube.com/watch?v=cg9jXZE_tjA" onclick="window.open(this.href);return false;
כתבה שפורסמה עליו אתמול(מצאתי ביוטיוב)
כתבה שפורסמה עליו אתמול(מצאתי ביוטיוב)
yossi כתב:מוכרח לומר שאני לא ממש מבין למה כולם התעוררו אחרי אתמול.
יש מצב הבנתי אותך לא נכון, מצטעראתה מבין את זה?
- The red one
הוא אומר לך כתבות מאנגליה, מה הקשר זה?
לגבי הכתבות - בלא מעט אתרים מפרסמים כתבות בסגנון "צפו בשער המדהים של טוני וואקמה", לא כתבות עליו ספציפית..