מיגל ויטור
Re: מיגל ויטור
אני הולך לכתוב משהו שיגרום להרבה מכם לחשוב שאני מתיפייף אבל אני באמת מרגיש שאני מעדיף את האופציה של להשאיר את ויטור במחיר איבוד ליגת האלופות ולא להביא מישהו עכשיו בבהילות במקומו ולהקפיא אותו
מסכים. ויטור ראוי ליחס הזה.eitam כתב:אני הולך לכתוב משהו שיגרום להרבה מכם לחשוב שאני מתיפייף אבל אני באמת מרגיש שאני מעדיף את האופציה של להשאיר את ויטור במחיר איבוד ליגת האלופות ולא להביא מישהו עכשיו בבהילות במקומו ולהקפיא אותו
(לא קשור לליגת האלופות, כי גם אם יבוא מישהו חדש יהיה קשה לשלב אותו בשני המשחקים הקרובים)
במקום למרר בבכי עדיף שנמשיך לשדר קלאס ונסמוך על ההגנה הנוכחית שתעשה את העבודה, כמו שהיה לפני מיגל. המפתח הוא קבוצתיות, אני רוצה להאמין שהסיבוב השני בעונה שעברה הוא צירוף מקרים ולא תלות במיגל כי זה אף פעם לא טוב להיות תלויים בשחקן אחד.
בלי שום קשר היינו צריכים חיזוק להגנה ולקישור וההחתמות צריכות להיות חכמות ולא מבוהלות
בלי שום קשר היינו צריכים חיזוק להגנה ולקישור וההחתמות צריכות להיות חכמות ולא מבוהלות
- simply-red
חלאס מיגל שמיגל, אם ההתקפה תגיע מפוקסת זה יספיק, ההגנה שלהם לא בדיוק של באיירן מינכן, אנחנו נקום או ניפול על ניצול המצבים והפוקוס של שחקני ההתקפה.dor69 כתב:במקום למרר בבכי עדיף שנמשיך לשדר קלאס ונסמוך על ההגנה הנוכחית שתעשה את העבודה, כמו שהיה לפני מיגל. המפתח הוא קבוצתיות, אני רוצה להאמין שהסיבוב השני בעונה שעברה הוא צירוף מקרים ולא תלות במיגל כי זה אף פעם לא טוב להיות תלויים בשחקן אחד.
מה שיהיה בליגת האלופות זה כבר פחות מעניין, עם מיגל או בלעדיו אנחנו נהיה מול רוב הקבוצות נחותים, העיקר שנהנה מהחוויה ונצבור לרזומה עוד קצת ניסיון אירופי ברמה הכי גבוהה.
ברצלונה והטרבל עם רונאלדיניו? עם מסי? לא תלויה בשחקן אחד?bs war כתב:אז אחרי שישנתי על זה הגעתי למסקנה אחת.
עם כל הכבוד והאהבה למיגל, אם הכל קורס ברגע שהוא לא משחק כנראה שאנחנו קבוצה פחות גדולה ממה שחשבנו.
קבוצה ברמה שאנחנו מחזיקים מעצמנו צריכה לדעת להסתדר גם עם מצבים כאלה. אם זה במציאת מחליף ראוי (גם אם לא באותה רמה) או בשינוי של שיטה/סגנון כדי לחפות על החוסר.
מבחינתי גם אם מדובר בהיעדרות ארוכה זה עוד אתגר שכדאי שנעבור. קבוצה גדולה לא יכולה להיות תלויה בשחקן אחד, טוב ככל שיהיה.
ידעו כבר בעונה שעברה שמדובר בשחקן פציע, וגם ידעו את ההשפעה שלו על הקבוצה. לא נוכל להגיד שהופתענו.
אם לא נשיג את המטרות שלנו העונה, זה לא יוכל להוות תירוץ.
ריאל של מוריניו עם רונאלדו?
יכול לתת לך עוד הרבה דוגמאות הפואנטה עברה - קבוצות גדולול וענקיות והטובות בהיסטוריה היו ויהיו תלויות בשחקן אחד הרבה יותר ממה שאנחנו תלויים בויטור.
לדעתי וואקמה יותר חשוב למערך שלנו כרגע מויטור, תירגעו קצת.
סוף סוף מישהו שפויsimply-red כתב:
חלאס מיגל שמיגל, אם ההתקפה תגיע מפוקסת זה יספיק, ההגנה שלהם לא בדיוק של באיירן מינכן, אנחנו נקום או ניפול על ניצול המצבים והפוקוס של שחקני ההתקפה.
מה שיהיה בליגת האלופות זה כבר פחות מעניין, עם מיגל או בלעדיו אנחנו נהיה מול רוב הקבוצות נחותים, העיקר שנהנה מהחוויה ונצבור לרזומה עוד קצת ניסיון אירופי ברמה הכי גבוהה.
אני לא חושב שזה אידיאלי. גם על הקבוצות שהזכרת אפשר להתווכח כמה הן היו תלויות בשחקן אחד.oranu כתב: ברצלונה והטרבל עם רונאלדיניו? עם מסי? לא תלויה בשחקן אחד?
ריאל של מוריניו עם רונאלדו?
יכול לתת לך עוד הרבה דוגמאות הפואנטה עברה - קבוצות גדולול וענקיות והטובות בהיסטוריה היו ויהיו תלויות בשחקן אחד הרבה יותר ממה שאנחנו תלויים בויטור.
לדעתי וואקמה יותר חשוב למערך שלנו כרגע מויטור, תירגעו קצת.
בשורה התחתונה חייבים למצוא את הדרך לשמור על רמה גבוהה גם בלי מיגל. לבכר הפתרונים.
- red ultras
אם יש יתרון בפציעה הזו זה העובדה שקבוצות גדולות יפחדו להתעסק איתו בעתיד (3 פציעות משמעותיות בשנה האחרונה), מה שסולל את הדרך לכך שיעשה פה קריירה ארוכת שנים.
אתם לגמרי מגזימים בתלותיות שלנו בויטור.
טוני > ויטור
נכון, הרווחת הכדורים והלחץ הגבוה של מיגל ללא ספק היה חסר, אך עובדתית הירידה ההתקפית באותו סיבוב שני הייתה חדה מהירידה ההגנתית. חדה בהרבה אפילו.
המשפיע העיקרי פה זה היכולת של טוני שהייתה רעה, והפציעה של מליקסון שחזר בצורה מלאה לאמצע-סוף הסיבוב אם אני זוכר נכון.
החזרה של ויטור לפליאוף הייתה רוח גבית חזקה מאוד לספינה שנכנסה שוב להאיץ בכיוון הנכון, אך אותה כניסה לכיוון הנכון הייתה בעיקר בזכות מליקסון (מי אם לא הוא, עונה שנייה רצוף), אוחנה וזריהן שזכור לי שתרמו לא מעט מספרים בתקופה של כפ"ס ועד חיפה-בית"ר בטרנר.
טוני > ויטור
נכון, הרווחת הכדורים והלחץ הגבוה של מיגל ללא ספק היה חסר, אך עובדתית הירידה ההתקפית באותו סיבוב שני הייתה חדה מהירידה ההגנתית. חדה בהרבה אפילו.
המשפיע העיקרי פה זה היכולת של טוני שהייתה רעה, והפציעה של מליקסון שחזר בצורה מלאה לאמצע-סוף הסיבוב אם אני זוכר נכון.
החזרה של ויטור לפליאוף הייתה רוח גבית חזקה מאוד לספינה שנכנסה שוב להאיץ בכיוון הנכון, אך אותה כניסה לכיוון הנכון הייתה בעיקר בזכות מליקסון (מי אם לא הוא, עונה שנייה רצוף), אוחנה וזריהן שזכור לי שתרמו לא מעט מספרים בתקופה של כפ"ס ועד חיפה-בית"ר בטרנר.
בישראל היום, שבד"כ הסיקור שלנו שם מבוצע ע"י ליאב נחמני המוערך, מדברים על זה שכבר ידוע שמיגל ויטור ייעדר לכל הפחות 3 חודשים.
הערכה גסה או שאני מפספס משהו?
- The red one
הערכה גסהCameo כתב:בישראל היום, שבד"כ הסיקור שלנו שם מבוצע ע"י ליאב נחמני המוערך, מדברים על זה שכבר ידוע שמיגל ויטור ייעדר לכל הפחות 3 חודשים.
ממתי ליאב נחמני מוערך?
- The red one
טיפ: תמיד תעריך שדרי קווים של קבוצתך. אלא יש להם את הקשרים הכי טובים.הפועלעולה כתב:ממתי ליאב נחמני מוערך?
ד"ש משירי אלג'םThe red one כתב: טיפ: תמיד תעריך שדרי קווים של קבוצתך. אלא יש להם את הקשרים הכי טובים.
- The red one
של קבוצתךran כתב:
ד"ש משירי אלג'ם