חאתם עבד אלחמיד
Re: חאתם עבד אלחמיד | סיכם ל-5 שנים
אז עדיף להיות כמו חיפה, לרטון כל היום על המחירים ולנסות לגנוב מציאות בחינם? עכשיו הם נזכרו להתעורר. יש מצב שזה מאוחר מדי בשבילם.
יש לנו את הזרים הכי טובים בארץ ועל כולם השקענו משהו כמו מיליון יורו. מכבי קרוב ל-10 מיליון יורו.
כשבכר האריך חוזה עד 2021 הוא אמר שהאתגר הכי גדול מבחינתו זה לבנות את העתיד של המועדון, לא קשה לראות שזה מה שהוא עושה מהרגע שהוא האריך חוזה עם אוחנה, זריהן, א. ביטון, אלו, חלאיילה ועכשיו אלחמיד. מה לעשות שכשאתה קונה שחקן ל-8-12 שנה זה עולה המון כסף. זה ככה גם בעולם.
גם צריך לזכור שהתחלנו להתפזר בכסף רק אחרי הצלחה באירופה, מה שמכניס המון כסף לקופת המועדון.
יש לנו את הזרים הכי טובים בארץ ועל כולם השקענו משהו כמו מיליון יורו. מכבי קרוב ל-10 מיליון יורו.
כשבכר האריך חוזה עד 2021 הוא אמר שהאתגר הכי גדול מבחינתו זה לבנות את העתיד של המועדון, לא קשה לראות שזה מה שהוא עושה מהרגע שהוא האריך חוזה עם אוחנה, זריהן, א. ביטון, אלו, חלאיילה ועכשיו אלחמיד. מה לעשות שכשאתה קונה שחקן ל-8-12 שנה זה עולה המון כסף. זה ככה גם בעולם.
גם צריך לזכור שהתחלנו להתפזר בכסף רק אחרי הצלחה באירופה, מה שמכניס המון כסף לקופת המועדון.
עצור, גניבת דעת לפנייךThe red one כתב:אני לא מבין מה כולם רוצים לבטל את הזרים. אתם רוצים להיות כמו לודוגורץ? זה מה שיעשה טוב לכדורגל הישראלי? לגיון זרים בלי שום זיקה לקבוצה בה הם משחקים? 0 חיבור בין הקהל לקבוצה?
מה שמחבר בין מועדון/שחקנים לקהל כבר מזמן זה לא מקום לידה
כי אפשר לחשוב שאובידיו נולד בסורוקה...
וסוארס מה?
זה מזכיר לי את התקופה שלפני חמש ושש שנים, שאנשים עוד חיו בקונספציה ממורמרת כזאת של למה אין שחקני בית...
חבר, אם רוצים להתקדם לאנשהו השיקול היחידי שחשוב הוא המקצועי.
במצב שנוצר היום כל ז** שנתן חצי עונה טובה (לא מדבר על אלחמיד) דורש דרישות כספיות הזויות
ורק בגלל היעדר תחרותיות בעלי קבוצות נאלצים ליישר פה קו
אנחנו בכפר גלובלי, וכל יום שעובר ואנחנו תקועים עם המגבלה הזאת, מונע מאיתנו להתקדם לאנשהו
אם כבר, זרים טובים מעלים את הרמה של הליגה בכלל ושל הישראלים בפרט.
חלום שלי להיות כמו לודוגורץ.The red one כתב:אני לא מבין מה כולם רוצים לבטל את הזרים. אתם רוצים להיות כמו לודוגורץ? זה מה שיעשה טוב לכדורגל הישראלי? לגיון זרים בלי שום זיקה לקבוצה בה הם משחקים? 0 חיבור בין הקהל לקבוצה?
בעידן של היום אין משמעות לזהות השחקנים, שחקני בית בטח כבר אין.
החולצה האדומה, הסמל עם הכוכב, האיצטדיון המפואר הם אלו שהופכים אותנו למה שאנחנו והם אלו שימשיכו לרגש עד אחרון ימינו.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
במידה ויצליח להירשם עד 21:00, הייתם פותחים איתו מחר?
למען האמת אני יותר סומך עליו מאשר טהא
LIAV00S כתב:במידה ויצליח להירשם עד 21:00, הייתם פותחים איתו מחר?

לודוגורץ זה מוגזם. גם אני לא הייתי רוצה משהו כזה. אם שחקן שלנו היה יוצא לפאב אחרי הפסד מאכזב בצ'מפיונס היו עושים לו פוגורום, תראו מה עשו לאוגו אחרי הגמר גביע. שם זה עבר באהלן אהלן.
אבל כן צריך 7 זרים עם אופציה לרשום זר שמיני אם הוא מתחת לגיל 19 או משהו בסגנון.
המחירים עולים אך ורק בגלל הגבלת הזרים. כל חנן ממן ממוצע מרשה לעצמו לבקש 200 אלף יורו.
אבל זה לא יקרה, לא כל עוד יש אנשים כמו לוזון, טביב וג'קי בהתאחדות ומובילי דעה בתקשורת כמו ברקוביץ' שרק מרוויחים מהעניין.
הם אפילו מנסים להחזיר את ההגבלה ל-5 זרים. פוגעים בכדורגל בשביל הרווח האישי שלהם.
אבל כן צריך 7 זרים עם אופציה לרשום זר שמיני אם הוא מתחת לגיל 19 או משהו בסגנון.
המחירים עולים אך ורק בגלל הגבלת הזרים. כל חנן ממן ממוצע מרשה לעצמו לבקש 200 אלף יורו.
אבל זה לא יקרה, לא כל עוד יש אנשים כמו לוזון, טביב וג'קי בהתאחדות ומובילי דעה בתקשורת כמו ברקוביץ' שרק מרוויחים מהעניין.
הם אפילו מנסים להחזיר את ההגבלה ל-5 זרים. פוגעים בכדורגל בשביל הרווח האישי שלהם.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא.LIAV00S כתב:במידה ויצליח להירשם עד 21:00, הייתם פותחים איתו מחר?
עדיף לתת לו להיות על הספסל
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
יש לי רעיון אחר... אולי נתחיל לחסום פה טרוליםLIAV00S כתב:במידה ויצליח להירשם עד 21:00, הייתם פותחים איתו מחר?
מה אני אגיד לך, פה החיבור בין הקבוצות לקהל מדהים, האיצטדיונים מפוצצים מרוב זיקה לשחקניםThe red one כתב:אני לא מבין מה כולם רוצים לבטל את הזרים. אתם רוצים להיות כמו לודוגורץ? זה מה שיעשה טוב לכדורגל הישראלי? לגיון זרים בלי שום זיקה לקבוצה בה הם משחקים? 0 חיבור בין הקהל לקבוצה?
חד משמעית כן.The red one כתב:אני לא מבין מה כולם רוצים לבטל את הזרים. אתם רוצים להיות כמו לודוגורץ? זה מה שיעשה טוב לכדורגל הישראלי? לגיון זרים בלי שום זיקה לקבוצה בה הם משחקים? 0 חיבור בין הקהל לקבוצה?
לפרטים לגבי זיקה וחיבור תפנה להובאן
- The red one
קיבלתי את הטענות של כולכם.bs war כתב:
מה אני אגיד לך, פה החיבור בין הקבוצות לקהל מדהים, האיצטדיונים מפוצצים מרוב זיקה לשחקנים
עדיין לא רוצה לראות פה קבוצה של 9 ברזילאים, מאור מליקסון ועוד איזה צ'כי אחד. נשמע לי דבילי לחלוטין. אתם חושבים שאם לא תהיה מגבלה זה לא יגרום לבעלי הקבוצות להביא זרים מכל הבא ליד ולא לנסות לבחור בפינצטה?
האינטרס הוא שלנו, שאשקלון ושות' יביאו מה שבא להם.The red one כתב: קיבלתי את הטענות של כולכם.
עדיין לא רוצה לראות פה קבוצה של 9 ברזילאים, מאור מליקסון ועוד איזה צ'כי אחד. נשמע לי דבילי לחלוטין. אתם חושבים שאם לא תהיה מגבלה זה לא יגרום לבעלי הקבוצות להביא זרים מכל הבא ליד ולא לנסות לבחור בפינצטה?
נערך לאחרונה על ידי שיש ב 15 אוגוסט 2017, 10:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
אז העסקה היא מיליון יורו פלוס דן.
בהתחשב במצב, היה יכול לסחוט מאיתנו יותר.
בהתחשב במצב, היה יכול לסחוט מאיתנו יותר.
או, עכשיו אתה מדברThe red one כתב: קיבלתי את הטענות של כולכם.
אין ספק שכדי לעשות מהלך כזה צריך רגולציה נכונה.
רק לשם הדוגמא
בפריימר ליג שחקן זר חייב לעמוד בתקנות של מס' הופעות בינלאומיות בנבחרת שלו.
בסין רוצים לקדם שוערים שלהם, אז הרגולציה קבעה שאי אפשר לרכוש שוערים זרים
ועוד ועוד ועוד
שיש, האינטרס של הכדורגל הישראלי זה לא להביא כל מיני זרים למקצוע, אלא כאלו שבאמת עדיפים על החומר המקומי הקיים
בסוף המטרה היא להעלות את הרמה
אם מבטלים את מגבלת הזרים, הדבר הראשון שצריך לעשות זה לבטל את הקלות המס לזרים. אם לא יעשו את זה, יעדיפו להביא זר סמרטוט שלא ישדרג כלום בחצי מחיר מישראלי טוב.RedBend כתב: או, עכשיו אתה מדבר
אין ספק שכדי לעשות מהלך כזה צריך רגולציה נכונה.
רק לשם הדוגמא
בפריימר ליג שחקן זר חייב לעמוד בתקנות של מס' הופעות בינלאומיות בנבחרת שלו.
בסין רוצים לקדם שוערים שלהם, אז הרגולציה קבעה שאי אפשר לרכוש שוערים זרים
ועוד ועוד ועוד
שיש, האינטרס של הכדורגל הישראלי זה לא להביא כל מיני זרים למקצוע, אלא כאלו שבאמת עדיפים על החומר המקומי הקיים
בסוף המטרה היא להעלות את הרמה