מיגל ויטור
Re: מיגל ויטור
בהודעה של המועדון מדברים על תהליך שיקום.. פציעה מסובכת.
הדבר הראשון שהיינו חייבים זה לבקש לדחות את אחד משלושת המשחקים בשבוע שעבר, מן הסתם את אשדוד.CrazyRed7 כתב: אבל הוא צודק. זה יכל לקרות בכל משחק, אפילו באימון..אבל כשאתה מוסיף עוד משחק ועוד משחק ועוד משחק לרשימה, הסיכוי שתגרום לפציעה גדל.
ברגע שעברנו את לודוגורץ וקיבלנו הגרלה כמו מאריבור היינו חייבים לשים הכל בצד.
בעניין אלוף האלופים - ראינו לפני המשחק שההגנה עוד לא לגמרי מתואמת. מתי תתרגל אם לא 6 ימים לפני משחק מכריע? היה לדעתי חשוב מאוד להריץ את ההרכב שמתוכנן למאריבור.
סופר נכון. דחיית יכלה לחסוך הרבה פה.delta7 כתב: הדבר הראשון שהיינו חייבים זה לבקש לדחות את אחד משלושת המשחקים בשבוע שעבר, מן הסתם את אשדוד.
בעניין אלוף האלופים - ראינו לפני המשחק שההגנה עוד לא לגמרי מתואמת. מתי תתרגל אם לא 6 ימים לפני משחק מכריע? היה לדעתי חשוב מאוד להריץ את ההרכב שמתוכנן למאריבור.
מה גם, שאנחנו נוטים לשכוח בחסות הפציעה של מיגל, את הפציעה של דן ששיחק המון מאז מחנה האימונים ונפצע פציעה שכן אפשר לשייך לעומס.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
כל מי שמספיד ושולח אותו לקבינמט
אני יהיה שם להזכיר לכם שהוא יחזור טוב יותר וחזק יותר.
אני יהיה שם להזכיר לכם שהוא יחזור טוב יותר וחזק יותר.
למה לדחות רוני?בחייאת מה היה קורה אם היינו מוותרים על גביע הטוטו?!delta7 כתב: הדבר הראשון שהיינו חייבים זה לבקש לדחות את אחד משלושת המשחקים בשבוע שעבר, מן הסתם את אשדוד.
ההתעקשות ללכת בכל החזיתות, גם במפעלים עלובים ולא מעניינים, היא טיפשית ועלתה לנו בפציעות ועומס גם בעונה שעברה ותעלה לנו גם העונה.
די נו. מכבי תא ובני יהודה לא שיחקו פחות מאיתנו (יש להן אפילו עוד משחק בגביע הטוטו)
לא אנקוב בשמות ולא אצטט פה אף אחד אבל
כל מי שמציע להקפיא או לשחרר
אפשר שיקפיאו או ישחררו אתכם מפה?
אני מתבייש שאנחנו אוהדים של אותה קבוצה
קצב של 15 עמודים בשעתיים
פאניקה בהתגלמותה
איבדתם את זה לגמרי.
קצב של 15 עמודים בשעתיים
פאניקה בהתגלמותה
איבדתם את זה לגמרי.
תמשיך לטמון את ראשך בחול.yedidel כתב:די נו. מכבי תא ובני יהודה לא שיחקו פחות מאיתנו (יש להן אפילו עוד משחק בגביע הטוטו)
העיקר תהיה מחזיקת גביע הטוטו. יווהווו
+1yedidel כתב:די נו. מכבי תא ובני יהודה לא שיחקו פחות מאיתנו (יש להן אפילו עוד משחק בגביע הטוטו)
רק אל תיקח את זה אישית אחי.RedBend כתב:לא אנקוב בשמות ולא אצטט פה אף אחד אבל
קצב של 15 עמודים בשעתיים
פאניקה בהתגלמותה
איבדתם את זה לגמרי.
באמת שאני לא מבין מה אתה רוצה, הבן אדם ימשיך לשחק כדורגל, אם זה לא יהיה אצלנו אנחנו רעים ומרושעים?
אף אחד לא הציע לערוף לו את הראש
נערך לאחרונה על ידי nir767676 ב 13 אוגוסט 2017, 19:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
אז מה ההסבר שלך? השחקנים של קבוצות אחרות משחקים עם כישוף?CrazyRed7 כתב: תמשיך לטמון את ראשך בחול.
העיקר תהיה מחזיקת גביע הטוטו. יווהווו
- dardasmiley
כבר משעות הצהריים חבר רופא במיון בסורוקה דיבר על זה שממה שהוא יודע מיגל גמר את העונה.
לא מתכוון לעסוק השמועות, אבל אם זה המצב, לוקח קבוצה כמו עכו או אשקלון "משאיל" להם את ויטור תמורת תוספת חמודה של כמה גרושים (ממילא הם לא יגיעו למכסת הזרים, וכסף זה מצרך שממש חסר להם),
כמובן שמסביר לויטור את המהלך ואנחנו מלווה אותו בכל צעד ושעל וזה רק עניין בירוקרטי.
במקום שמתפנה מביא בלם זר.
שום לשחרר ושום נעליים, כל מי שטוען שמיגל צריך לסיים בבש אני מוכן לקנות מנוי, אני מחפש בנרות עבור אישתי...
לא מתכוון לעסוק השמועות, אבל אם זה המצב, לוקח קבוצה כמו עכו או אשקלון "משאיל" להם את ויטור תמורת תוספת חמודה של כמה גרושים (ממילא הם לא יגיעו למכסת הזרים, וכסף זה מצרך שממש חסר להם),
כמובן שמסביר לויטור את המהלך ואנחנו מלווה אותו בכל צעד ושעל וזה רק עניין בירוקרטי.
שום לשחרר ושום נעליים, כל מי שטוען שמיגל צריך לסיים בבש אני מוכן לקנות מנוי, אני מחפש בנרות עבור אישתי...
אגב, זה מה שחיפה עשו עם זאוטוטאס בזמנוdardasmiley כתב:כבר משעות הצהריים חבר רופא במיון בסורוקה דיבר על זה שממה שהוא יודע מיגל גמר את העונה.
רעיון יפה+1dardasmiley כתב:כבר משעות הצהריים חבר רופא במיון בסורוקה דיבר על זה שממה שהוא יודע מיגל גמר את העונה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם הוא גמר את העונה אף קבוצה לא תסכים להשאיל אותו!dardasmiley כתב:כבר משעות הצהריים חבר רופא במיון בסורוקה דיבר על זה שממה שהוא יודע מיגל גמר את העונה.
וכן גם לא עכו ואשקלון, למה להם?
מה זה יתן להם להשאיל שחקן פצוע?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!