מיגל ויטור
Re: מיגל ויטור
טוב, סדר בבלאגן:
כרגע מה שיקרה זה שיחכו מספר שבועות, אחר כך יעשו בדיקה נוספת ויחליטו האם הולכים לניתוח או שיקום.
עד אז לא יגיעו לשום החלטה ושום מסקנה לגבי חומרת הפציעה.
כרגע מה שיקרה זה שיחכו מספר שבועות, אחר כך יעשו בדיקה נוספת ויחליטו האם הולכים לניתוח או שיקום.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
וואלה זה יהיה מצוין.שיש כתב:יש סיכוי למחטף על גרשון ?
מה לגביי הבלם היהודי ההוא סטיב בירנבאום שמכבי ת"א מכבי חיפה וגם אנחנו רצינו אותו ומשחק בארצות הברית?
אולי שווה גם לחשוב עליו כאופציה?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
גם אם נעלה לאלופות איכשהו , צריך לחשוב מה יהיה שם בהיעדרותו של ויטור ..
והכי משגע שאף אחד לא יודע מה היא הפציעה בדיוק ומה הזמן ההחלמה כמו שבקבוצות גדולות באירופה יודעים מהר מאוד הכול .
והכי משגע שאף אחד לא יודע מה היא הפציעה בדיוק ומה הזמן ההחלמה כמו שבקבוצות גדולות באירופה יודעים מהר מאוד הכול .
- דר אדום בנשמה
צריך להגיע למסקנות תוך שבועיים, לא לחכות חודש.CrazyRed7 כתב:טוב, סדר בבלאגן:
איך זה הגיוני? הוא הלך יחסית בסדר, אין עדויות לברך נפוכה, הוא לא התלונן על כאבים מיוחדים. כל התסמינים מראים שזה ההפך מקרע.
אם היה מדובר בכל שחקן אחר הייתי אומר שלא.Totti כתב: לא מדובר בברך אחת, אלא בשתיים.
אתה חושב שאפשר לנצח להמשיך ולגרור את המוגבלות הזו?
בגלל שמדובר במקצוען ברמות הגבוהות ביותר, אני בטוח שהוא יכול לחזור ולחזור טוב.
לגבי הקפאה - אם אתה מקפיא אותו אתה בעצם מאבד אותו. הוא יכול לחתום בקבוצות אחרות בלי לשאול אותך.
אחד שנתן לנו קללה די טובה.אוהב לעשן ולא היה בטרנר כבר שנה.דר אדום בנשמה כתב: ואי אפשר להאשים את מאמן הכושר אפילו, כל אחד עם פציעה שונה ומשונה, אחד ברכיים בגלל נחיתה על בור בדשא הגרוע בנתניה, אחד אחר עם שבר, עוד אחד עם פריקה בכתף.
מילא זה היה רק שריר ירך אחורי עוד היה אפשר להאשים מישהו, נראה לי שמישהו מאוהדי מכבי תל אביב (אולי סויר?)עושה עלינו שחור.
קשה לי להסביר את מה שקורה לנו הקיץ.
עברנו את לודוגורץ בלי קואנקה, פקהארט, שהר וברדה.
נעבור גם את הסלובנים בע"ה.
טוב אחי, אעביר את החלטתך להנהלה ולצוות הרפואי.דר אדום בנשמה כתב: צריך להגיע למסקנות תוך שבועיים, לא לחכות חודש.
- דר אדום בנשמה
יעקב בוזגלו?yakov7 כתב: אחד שנתן לנו קללה די טובה.אוהב לעשן ולא היה בטרנר כבר שנה.
יכול להיות.
שנינו יודעים שזה לא באמת פשוט ושיש מספיק הסכמים גנטלמניים שאפשר לעשות. זה לא שחור או לבןCrazyRed7 כתב: אם היה מדובר בכל שחקן אחר הייתי אומר שלא.
בגלל שמדובר במקצוען ברמות הגבוהות ביותר, אני בטוח שהוא יכול לחזור ולחזור טוב.
לגבי הקפאה - אם אתה מקפיא אותו אתה בעצם מאבד אותו. הוא יכול לחתום בקבוצות אחרות בלי לשאול אותך.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
יש הבדל בין פקהארט קוואנקה שהם שחקנים חדשים, ושהר וברדה שהם דיי למלמים במיוחד ברדה ובמיוחד העונה, לבין הבלם הכי גדול ששיחק פה בארץ.שמעון א כתב:עברנו את לודוגורץ בלי קואנקה, פקהארט, שהר וברדה.
אם כי מול הסלובנים אפשר לעבור, אבל מפחיד אותי לחשוב מה יקרה בלי ויטור באלופות.
איתו עוד הייתה לנו תקווה להפתיע, ובמיוחד בטרנר, בלעדיו זה נראה כמו משימה בלתי אפשרית.
עולם הפוך ראיתי.שמעון א כתב:עברנו את לודוגורץ בלי קואנקה, פקהארט, שהר וברדה.
שמעון אופטימי וכל היתר מגז'דרים את נשמתם.
- המשוגע האדום
מכל מה שהולך פה אני מבין שהסיכוי לתסריט אופטימי( חודש וחצי נגיד) לא קיים אה