מיגל ויטור
Re: מיגל ויטור
רק אני חושב שצריך לחפש בלם זר מחליף ולהיפרד בצער רב מויטר? עונה שלמה מונחת על כף המוזניים...
יודע שזה לא דעה פופולרית במיוחד
אבל צריך לקבל החלטות קשות
יודע שזה לא דעה פופולרית במיוחד
אבל צריך לקבל החלטות קשות
לא חושב שהייתה מכת פציעות כזאת בקבוצה בישראל בשנים האחרונות, זה לא אמיתי כבר!
אין שום ספק שאפשר להעלות עשרות טענות למה לא כדאי לשחרר את ויטור,Totti כתב:
אני מבין את המגיבים מהרגש ולא מסכים עם הדרך שאחד המשתמשים בחר בה- אבל אם מיגל קרע רצועה, חייבים לחשוב קדימה.
בסופו של יום, הבן אדם לא יתן לנו כלום העונה, מינימון בסביבות פברואר יכנס לקצב, זו כבר עונה שניה ברציפות שזה ככה.
הכי כדאי למועדון קטן כמו שלנו, לתת לו להחלים, לשחק איתו עד סוף העונה ולקוות שלא ייפצע שוב, במידה ולא, למקסם רווח ממכירה שלו בקיץ ולהביא בלם אחר ב500k. ממש לא חסר כאלה, בטח ובטח כאלה שטובים מטהאא
נערך לאחרונה על ידי nir767676 ב 13 אוגוסט 2017, 18:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
למה אנשים עדיין מאמינים למילה שהאתר *** הזה מוציא?
עצרו רגע.
כעסתם מאוד על ההודעה של ניר747372929 ובצדק.
אבל תחשבו קר.
אם אכן מדובר בקרע צולבת והחלמה של 3/4 עונה, כאשר גם התאוששות תקינה מפציעה שנייה בברך שונה ברקע.
האם אתם עדיין חושבים שלא צריך לחשוב על פרידה, עצובה וכואבת ככל שתהיה?
צר לי לאכזב אתכם, אבל ענק ככל שיהיה (והוא ענק, היסטורי, מטורף), טובת המועדון מעל הכל
אבל תחשבו קר.
אם אכן מדובר בקרע צולבת והחלמה של 3/4 עונה, כאשר גם התאוששות תקינה מפציעה שנייה בברך שונה ברקע.
צר לי לאכזב אתכם, אבל ענק ככל שיהיה (והוא ענק, היסטורי, מטורף), טובת המועדון מעל הכל
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ואי אפשר להאשים את מאמן הכושר אפילו, כל אחד עם פציעה שונה ומשונה, אחד ברכיים בגלל נחיתה על בור בדשא הגרוע בנתניה, אחד אחר עם שבר, עוד אחד עם פריקה בכתף.South Boy כתב:לא חושב שהייתה מכת פציעות כזאת בקבוצה בישראל בשנים האחרונות, זה לא אמיתי כבר!
מילא זה היה רק שריר ירך אחורי עוד היה אפשר להאשים מישהו, נראה לי שמישהו מאוהדי מכבי תל אביב (אולי סויר?)עושה עלינו שחור.
קשה לי להסביר את מה שקורה לנו הקיץ.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
צריך להסתכל גם לטווח הארוך. אין שום סיכוי שיגיע לכאן בלם שיתן אפילו 70% ויטור. תשאל את מכבי חיפה ותל אביב.Totti כתב:עצרו רגע.
אבל תחשבו קר.
לא יודע מתי יחזור העונה, אבל הוא מסוג השחקנים שאתה יודע ששווה לקחת את הסיכון הזה.
לא מוותר עליו בחיים.
- The red one
חברים וחברות (יש כזו פה? חן השמיעי קול) - נעשה לכם סדר :
אף אחד, אבל אף אחד, בתקשורת לא יודע (כרגע, 19:17) מה האבחנה המלאה. מי שאמר או רמז או טען ש טו יכול להיות ש , הכל השערות בלבד.
אף אחד, אבל אף אחד, בתקשורת לא יודע (כרגע, 19:17) מה האבחנה המלאה. מי שאמר או רמז או טען ש טו יכול להיות ש , הכל השערות בלבד.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מסכים, אבל רק אם מדובר בקרע מלא ברצועה, קרע חלקי כמו שהיה לנו עונה שעברה ואפילו אולי מתיחה ויכול מאוד להיות שהוא יחזור תוך חודשיים.Totti כתב:עצרו רגע.
אבל תחשבו קר.
כלומר עד שלא יודעים מה ה"פגיעה" אין מה להסיק מסקנות כרגע חוץ מלהביא את אלחמיד ויפה שעה אחת קודם.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Totti כתב:עצרו רגע.
אבל תחשבו קר.
ממש לא! כשאתה יורק בפנים של שחקן בקבוצה, בטח שחקן מוביל כמו ויטור, אתה משדר לכל השחקנים שהם סך הכל פיונים, ברי החלפה, שתזרוק ברגע שכבר לא תצטרך.
מתבייש להיות אוהד של מועדון כזה
בעונה אחת לאבד את ויטור והובאן זו מכה לא פשוטה למשחק ההגנה שלנו וזה מחייב מחשבה מחודשת
אם כל הצער אייבינדר טאהה<<<<<ויטור הובאן
אם כל הצער אייבינדר טאהה<<<<<ויטור הובאן
לא מדובר בברך אחת, אלא בשתיים.CrazyRed7 כתב: צריך להסתכל גם לטווח הארוך. אין שום סיכוי שיגיע לכאן בלם שיתן אפילו 70% ויטור. תשאל את מכבי חיפה ותל אביב.
לא יודע מתי יחזור העונה, אבל הוא מסוג השחקנים שאתה יודע ששווה לקחת את הסיכון הזה.
לא מוותר עליו בחיים.
אתה חושב שאפשר לנצח להמשיך ולגרור את המוגבלות הזו?
יש סיכוי למחטף על גרשון ?
שחקן שמשחק רבע עונה, עונה שנייה ברציפות, ותופס נתח שמן מהתקציב זה התאבדות של המועדון שלנו, בטח עם השאיפות שלנו.Totti כתב:עצרו רגע.
אבל תחשבו קר.
אוהב את ויטור אבל יש עוד שחקנים בעולם
[quote="eitam"][/quote]
בסדר...אז בוא נשאר 3/4 עונה בלי בלם מוביל כי "זה משדר לשחקנים שהם פיונים".
אני לא אומר לזרוק, חלילה, אבל אם צריך להקפיא מישהו כדי לרשום זר אחר, מה אתה מציע?
בסדר...אז בוא נשאר 3/4 עונה בלי בלם מוביל כי "זה משדר לשחקנים שהם פיונים".
אני לא אומר לזרוק, חלילה, אבל אם צריך להקפיא מישהו כדי לרשום זר אחר, מה אתה מציע?