כמו צהבת....LIAV00S כתב: אתה מבין את זה שברגע שאתה עושה דבר כזה אתה פוגע בו ? אתה למעשה לא מחשיב אותו חלק מההצלחה והכל,וגם שיחזור הוא לא יחזור אותו דבר בשל ההתנהגות של המועדון כלפיו.
בחיים לא לשחרר אותו,איך טונה אומרים? גם זה יעבור? כמו מליקסון? כמו זריהן? כמו קנוואקה?
גם זה יעבור...
https://www.youtube.com/watch?v=3PJmE-ucx_o" onclick="window.open(this.href);return false;
מיגל ויטור
Re: מיגל ויטור
לא מתבייש, אני למדתי לחשוב אנליטית.hb7 כתב: זה כבר גנבת דעת אלונה מפסידה אתה לא מתביש
מאוהב בבחור, אבל אין לזה היתכנות כלכלית במועדון בסדר גודל כמו שלנו, אנחנו מקטינים את הסיכויים שלנו להצלחה אם אחד המשתכרים הבכירים במועדון משחק רק חצי עונה באופן קבוע.
באופן הכי קר ומחושב שיש - לשקם את ויטור, ואז לשחרר, יש עוד בלמים בעולם שגם יודעים לדרוך על הרגל.
אתם רצים לשחרר את מיגל אבל עם קצת מזל הפציעה הזו לא כ-זו חמורה.
אם הברך באמת לא התנפחה, זה אומר ממה שאני מבין שאין דלקת. זה מוביל לכך שאם זו באמת מתיחה אז היא לא חמורה מדי.
הפציעה בעונה שעברה דווקא יכולה להיות טובה, כי מיגל חיזק את האזור מאוד (מאמין שעשה תרגילים על שני הברכיים) וזה יזרז את החזרה.
יכול להיות שזה עניין של חודש-חודשיים במקרה רע.
בואו נמתין.
אם הברך באמת לא התנפחה, זה אומר ממה שאני מבין שאין דלקת. זה מוביל לכך שאם זו באמת מתיחה אז היא לא חמורה מדי.
הפציעה בעונה שעברה דווקא יכולה להיות טובה, כי מיגל חיזק את האזור מאוד (מאמין שעשה תרגילים על שני הברכיים) וזה יזרז את החזרה.
בואו נמתין.
אני חושב שאתם קופצים למסקנות מהירות מדי. חכו כמה ימים ונהיה חכמים יותר.
מה עשיתם מרמי גרשון. אפשר לחשוב מגיע מה-לה ליגה.הראל כתב:אנחנו בבעיה ענקית.
לא רואה בלם ישראלי ברמה גבוהה מאוד מלבד גרשון שכבר לא פנוי.
צריך להביא זר ולעשות מהלך מגעיל שיקפיא את ויטור עד ינואר ולחשוב בינואר את מי משחררים או משאילים, אבל גם זר חדש זה סיכון איך הוא יתחבר לרביעיית ההגנה.
בקיצור אנחנו בבאלגן, גדול, מאוד.
מגיע מגנט, שגם שם לא תמיד היה הרכב ראשון.
לא ראיתי שהיה פנומן בנבחרת, וגם פה בארץ לא היה כוכב גדול. יצא לבלגיה בזכות הקוסם דודו דהאן.
חוץ מזה, על מה בדיוק יקבל 500 אלף יורו?
זה לא שחקן לכזו משכורת.
הוא כנראה שחקן טוב, אבל לא שובר שיוויון. ויטור עם רגל ורבע יותר טוב ממנו.
אלחמיד שחקן טוב, עם פוטנציאל, שלא יעשה פרצופים אם ישב על הספסל.
מישהו רואה את גרשון על הספסל בחיפה?
לא צריך לעשות שום מהלך מגעיל. העולם לא יקרוס אם לא נעלה לאלופות. זה יהיה מבאס, אבל יחס לבן אדם יותר חשוב
מספורט.
אם בעבודה שלך, חס וחלילה תצטרך להעדר חצי שנה מסיבות רפואיות, אז זה בסדר שהחברה תפטר אותך? לא נראה לי
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כולם רצים כרגיל לשחרר שחקנים בלי מחשבה.
קודם כל להביא את אלחאמיד תמורת כסף חלאיילה בהשאלה ואיתמר שבירו או משהו כזה ובמידה והפציעה של ויטור ארוכה בקיץ הבא לראות איך הוא יהיה ואם צריך אז לחתוך.
כרגע אין מה לדבר על מה לעשות עם ויטור כי יכול להיות שזאת מתיחה בלבד.
קודם כל להביא את אלחאמיד תמורת כסף חלאיילה בהשאלה ואיתמר שבירו או משהו כזה ובמידה והפציעה של ויטור ארוכה בקיץ הבא לראות איך הוא יהיה ואם צריך אז לחתוך.
כרגע אין מה לדבר על מה לעשות עם ויטור כי יכול להיות שזאת מתיחה בלבד.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
סיבה אחת גורמת לי להיות פסימי.yossi כתב:אתם רצים לשחרר את מיגל אבל עם קצת מזל הפציעה הזו לא כ-זו חמורה.
בואו נמתין.
מה מנע מהמועדון לשחרר הודעה שהפציעה לא כזו חמורה?
להוציא הודעה תחת המילה "צולבת" מבלי לפרט איזה סוג פגיעה בצולבת, לא נשמע טוב.
אם לא התנפח אז לא נקרע זו משוואה נכונה?
אם כן אז מתיחה והוא חוזר תוך חודש חודשיים.
מצד שני למה לא להגיד מתיחה וזהו, כנראה שזה יותר.
מבולבלים? גם אני
מבולבלים? גם אני
נערך לאחרונה על ידי שיש ב 13 אוגוסט 2017, 17:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
אנחנו כבר למדנו להתרגל להכי גרוע.
ולחשוב באיזה מהלך הוא נפצע... היה אפשר בכיף לוותר על התיקול הזה
ולחשוב באיזה מהלך הוא נפצע... היה אפשר בכיף לוותר על התיקול הזה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אבא שלי אומנם רק טכנאי רנטגן אבל הוא אמר לי שלרוב אם אין נפיחות זה קרע ברצועה.שיש כתב:אם לא התנפח אז לא נקרע זו משוואה נכונה?
מבולבלים? גם אני
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הבן אדם לא ישחק כדורגל לפני דצמבר-ינואר אל תהיו מצחיקים
כלפי אומר שיש קרע רק מחכים לאבחנה מדויקת האם זה קרע ברצועה הצולבת או ברצועה הצידית.
מה ההבדל בתאכלס?CrazyRed7 כתב:כלפי אומר שיש קרע רק מחכים לאבחנה מדויקת האם זה קרע ברצועה הצולבת או ברצועה הצידית.
חייבים חיזוק עכשיו
לא יודע, אבל זה די הורג את התקווה שמדובר במתיחה.אדום זקן כתב: מה ההבדל בתאכלס?