"אשדוד דחתה את ההצעה שהגישה לה הפועל באר שבע בסוף השבוע על חאתם עבד אלחמיד. לדברי גורמים משני הצדדים מדובר בהצעה ראשונית, כך שייתכן שזהו לא סוף פסוק ועוד ייתכנו התפתחויות בעניין.
במהלך השבת נערכה פגישה בין אנשי אשדוד ובאר שבע במטרה לנסות ולהתקדם בעניין הבלם, אך בין הצדדים קיימים פערים די גדולים ובשלב הזה השחקן לא עובר לבאר שבע. יחד עם זה הבהירו גורמים בשני הצדדים כי הם לא פוסלים אפשרות שהעסקה בכל זאת תצא לפועל מכמה סיבות. הראשונה, באר שבע צפויה להגדיל את ההצעה הראשונית שככל הנראה עמדה על מיליון יורו עבור חצי כרטיס. כמו כן בעסקה עשויים לעבור לאשדוד שחקנים מבאר שבע והדבר יכול מאוד לעניין את הקבוצה מעיר הנמל. עניין נוסף הוא שבאשדוד יודעים שאלחמיד רוצה מאוד לעבור והישארותו בקבוצה עלולה לפגוע במצב הרוח שלו ומכאן גם ביכולת שלו."
סתיו רווח!.! כתב:
משא ומתן.. כרגיל ג׳קי עם דרישות מופרזות ומנסים להגיע לכמה שפחות הפסדים.
חחח כמה שהבן אדם הזה שקוף...
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
תפנימו כבר שאין דבר כזה חצי כרטיס יותר.
העיתונאים כותבים בלי לדעת בכלל מה הם כותבים. אם הכרטיס ירכש הוא יהיה של הפועל באר שבע. כל האחוזים מדברים על מכירות עתידיות וכו'. כמו עם זריהן ואוחנה.
The red one כתב:
דווקא בעסקאות עם אשדוד אני כן סומך על התקשורת, כי אשדוד מערכת הרבה יותר פתוחה מבאר שבע בכל הנוגע לשיחות עם כתבים וכו' - יותר קל לשאוב מהצד שלהם מידע
הפעם דווקא צוין באוף רקורד גורם מבאר שבע
לכאורה
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."