אפשר להגיד את זה על כמה אתרי ספורטCrazyRed7 כתב:חלאס עם שמועות. באמת שזה כבר מציק.
אם אין לכם מידע מבוסס אל תפרסמו אותו בפורום.
חאתם עבד אלחמיד
Re: חאתם עבד אלחמיד
- red and white
- Title: Almog
אם מביאים את אלחמיד אז לא צריךשיש כתב: צריך את אוחיון עד שביטון יחזור
- simply-red
הוא יכול לשחק גם כמגן שמאלי?.. לא נראה ליred and white כתב: אם מביאים את אלחמיד אז לא צריך
לא אוהב את המתווה הזה בכלל.
עכשיו מדובר בוואן גם על להביא להם את הכרטיס של דן ביטון שזו טעות קשה, בנוסף לכך אני אהיה מאוד מאוכזב אם נביא להם שחקנים תמורתו, אנחנו צריכים את וובה בראון ואת אוחיון ואת כל שחקני הסגל שלנו
עכשיו מדובר בוואן גם על להביא להם את הכרטיס של דן ביטון שזו טעות קשה, בנוסף לכך אני אהיה מאוד מאוכזב אם נביא להם שחקנים תמורתו, אנחנו צריכים את וובה בראון ואת אוחיון ואת כל שחקני הסגל שלנו
בדיחת קומדי סטור
חאתם חתם? אני בשיא
חאתם חתם? אני בשיא
לא מבין למה אנחנו צריכים את וובה, מתן, לואי, בן ביטון, אלו, אלחמיד, צדק, מיגל, אורן ביטון, קורהוט.nir767676 כתב:לא אוהב את המתווה הזה בכלל.
9 שחקני הגנה וקשר אחורי אחד.
עם כל הכבוד, בסוף משחקים 4.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שניים פצועים ולא ברור מתי הם יחזרו, עוד אחד מועמד לעזוב.Totti כתב: לא מבין למה אנחנו צריכים את וובה, מתן, לואי, בן ביטון, אלו, אלחמיד, צדק, מיגל, אורן ביטון, קורהוט.
9 שחקני הגנה וקשר אחורי אחד.
עם כל הכבוד, בסוף משחקים 4.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
תבין את ההקשר שההודעה נכתבה בו ותחזור אליי.דר אדום בנשמה כתב:שניים פצועים ולא ברור מתי הם יחזרו, עוד אחד מועמד לעזוב.
יהיה בעייתי לאבד את אוחיון, הוא שחקן רוטציה מצויין.
בקשר לבראון, אין לנו קשר אחורי אחר, מצד שני אם נאבד את כרטיסי השחקן של חלאילה ושל דן ביטון זו גם תהיה עקיצה של אשדוד.
מקווה שלא נדפק יותר מדי מהעסקה.
בקשר לבראון, אין לנו קשר אחורי אחר, מצד שני אם נאבד את כרטיסי השחקן של חלאילה ושל דן ביטון זו גם תהיה עקיצה של אשדוד.
צפוי להיסגר היום
https://m.one.co.il/Mobile/Article/17-1 ... tml?ref=hp" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.one.co.il/Mobile/Article/17-1 ... tml?ref=hp" onclick="window.open(this.href);return false;
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
בנינו?zivmay כתב:יהיה בעייתי לאבד את אוחיון, הוא שחקן רוטציה מצויין.
היחיד שנורא יהיה לאבד הוא טאהא. אוחיון שחקן בינוני בלי יומרות גדולות וובה כבוי למוות.
חלאילה יילך בהשאלה ודן ביטון שחקן סביר שלא נראה כמו מי שיחזור אלינו מהדלת הקדמית. מה גם שהיתרון מול אשדוד זה שתמיד אפשר לשלם ולקנות מחדש. לשלם הרבה.
ביטון מאכזב עד עכשו באשדוד,וובה עוד יכול לתת קצת מנוחה לאוגו בליגה לא מאמין שברק יוותר עלו בלי להביא מחליף
אני בכלל לא אופתע אם אלחמיד מיועד להיות "המחליף" בכל העמדוץ הדפנסיביות. זה היתרון הגדול בלהחזיק שחקן מסוגו.hb7 כתב:ביטון מאכזב עד עכשו באשדוד,וובה עוד יכול לתת קצת מנוחה לאוגו בליגה לא מאמין שברק יוותר עלו בלי להביא מחליף
תוך כדי משחק ובסגל בכלל
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
אני לא מבין למה אנחנו צריכים את מתן אוחיון? גיבוי לעמדת הבלם? המגן ימיני? דור אלו, אלחאמיד וטאהה לא מספיקים לזה?
חוץ מזה הוא גם שחקן פרווה עדיף שיעזוב, אפשר לשחרר אותו לאשדוד עם השאלת בראון לשנה שנתיים.
חוץ מזה הוא גם שחקן פרווה עדיף שיעזוב, אפשר לשחרר אותו לאשדוד עם השאלת בראון לשנה שנתיים.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
את אוחיון ניתן לשחרר במידה ועבד מגיע,
הוא גם אשדודי ויסגור מעגל.
קצת לא נעים כי נתן את הכל בכל פעם שנדרש וטיפוס חיובי למדי.
אבל זה הכדורגל.
הוא גם אשדודי ויסגור מעגל.
קצת לא נעים כי נתן את הכל בכל פעם שנדרש וטיפוס חיובי למדי.
אבל זה הכדורגל.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,