טוב אחיסתיו רווח!.! כתב:הבאנו אותו במטרה אחת והיא ליגה האלופות, אם ייעדר לתקופה ארוכה מהיום עדיף להגיע איתו להסדר ולשחרר אותו.. עם גוף כזה שעשוי מזכוכית אי אפשר לצאת למסע ארוך ואגרסיבי, מה יהיה בהמשך העונה? אם הוא שחקן פציע אי אפשר לבנות עליו זה יכול לפגוע בנו במאני טיים.
איסאק קוונאקה
Re: איסאק קוונאקה חתם ל3 שנים
אתה מבין על מה אני מדבר? ואתה עוד קורא לי דביל?סתיו רווח!.! כתב:הבאנו אותו במטרה אחת והיא ליגה האלופות, אם ייעדר לתקופה ארוכה מהיום עדיף להגיע איתו להסדר ולשחרר אותו.. עם גוף כזה שעשוי מזכוכית אי אפשר לצאת למסע ארוך ואגרסיבי, מה יהיה בהמשך העונה? אם הוא שחקן פציע אי אפשר לבנות עליו זה יכול לפגוע בנו במאני טיים.
לא יאומן.
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
אוקיי... זו דעתי
אם מפציעה פשוטה הזמן החלמה שלו ממש ארוכה זה בעיה בהחלמה של הגוף שלו, שנרוץ לאליפות ויהיה סיטואציה חלילה שיפצע(הרי העבר שלו עשיר מפציעות, וגם פה זה לא ניראה טוב) הוא ישאיר לנו חור רציני בקישור.. לי היה נקע ועבר לי אחרי שבוע איך זמן ההחלמה שלו הוא מעל חודש? וגם לפלייאוף לא בטוח יחזור?
תבינו שהחתמנו אותו לליגת האלופות ועד עכשיו מפציעה פשוטה זה ניראה שחקן שברירי.. לא בטוח שכדאי לבנות על שחקן כזה.
אם מפציעה פשוטה הזמן החלמה שלו ממש ארוכה זה בעיה בהחלמה של הגוף שלו, שנרוץ לאליפות ויהיה סיטואציה חלילה שיפצע(הרי העבר שלו עשיר מפציעות, וגם פה זה לא ניראה טוב) הוא ישאיר לנו חור רציני בקישור.. לי היה נקע ועבר לי אחרי שבוע איך זמן ההחלמה שלו הוא מעל חודש? וגם לפלייאוף לא בטוח יחזור?
תבינו שהחתמנו אותו לליגת האלופות ועד עכשיו מפציעה פשוטה זה ניראה שחקן שברירי.. לא בטוח שכדאי לבנות על שחקן כזה.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

- סתיו רווח!.!
- יצירת קשר:
מבחינה מקצועית אני לא יודע מה היכולת שלו אבל אני מצפה לשחקן ברמה שלו שלא יהיה מרגרינה במיוחד במסע שלנו כל שנה..
קשה לי להאמין שיש אוהד שלנו שהמצב הזה לא הזוי לו.
קשה לי להאמין שיש אוהד שלנו שהמצב הזה לא הזוי לו.
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

הוא כולה נקע את הקרסול, כמעט בטוח שיחזור לסגל כבר ביום חמישי.
הוא לא ישב בחוץ יותר מדי ביחס לפציעה שלו שבפעם המאה לא נגרמה בגלל ה"גוף זכוכית" שלו אלא ממשהו שיכול לקרות לכל אחד.
הבנאדם עוד לא קיבל אימונית עם המספר שלו אתה רוצה לשחרר אותו, די כבר תפסיק להיות לחוץ מכל דבר.
הוא לא ישב בחוץ יותר מדי ביחס לפציעה שלו שבפעם המאה לא נגרמה בגלל ה"גוף זכוכית" שלו אלא ממשהו שיכול לקרות לכל אחד.
הבנאדם עוד לא קיבל אימונית עם המספר שלו אתה רוצה לשחרר אותו, די כבר תפסיק להיות לחוץ מכל דבר.
חושב שאתה טועה.סתיו רווח!.! כתב:הבאנו אותו במטרה אחת והיא ליגה האלופות, אם ייעדר לתקופה ארוכה מהיום עדיף להגיע איתו להסדר ולשחרר אותו.. עם גוף כזה שעשוי מזכוכית אי אפשר לצאת למסע ארוך ואגרסיבי, מה יהיה בהמשך העונה? אם הוא שחקן פציע אי אפשר לבנות עליו זה יכול לפגוע בנו במאני טיים.
אתה יודע מה המצב שלו, או שאתה מסתמך על שירי, סודרלנד חותם עוד חמש דקות, אלג'ם?
אני חושב, אבל לא בטוח, שלאנשים במערכת של הפועל ב"ש יש קצת יותר ניסיון ממך.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
- סתיו רווח!.!
- יצירת קשר:
אני מקווה שאני טועה, אני לא שופט אותו מבחינה מקצועית.. פשוט מבחינת העבר שלו ומפציעה של שבוע וקצת זה לוקח לו חודש וחצי זה לא ניראה טוב, הבאנו אותו לליגת האלופות, הוא יהיה חייב לשחק.. וחייב להיות שחקן טיפה יותר אגרסיבי בהמשך העונה שזה לא יגרום לנו לבעיות רציניות.
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

מתי פעם אחרונה נפצע?סתיו רווח!.! כתב:אני מקווה שאני טועה, אני לא שופט אותו מבחינה מקצועית.. פשוט מבחינת העבר שלו ומפציעה של שבוע וקצת זה לוקח לו חודש וחצי זה לא ניראה טוב, הבאנו אותו לליגת האלופות, הוא יהיה חייב לשחק.. וחייב להיות שחקן טיפה יותר אגרסיבי בהמשך העונה שזה לא יגרום לנו לבעיות רציניות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- ForeverRed
מתי ראית שחקן שחוזר בזמן מפציעה בהפועל באר שבע? הבעיה לא בשחקנים אלא בהערכות של הצוות הרפואי.סתיו רווח!.! כתב:אני מקווה שאני טועה, אני לא שופט אותו מבחינה מקצועית.. פשוט מבחינת העבר שלו ומפציעה של שבוע וקצת זה לוקח לו חודש וחצי זה לא ניראה טוב, הבאנו אותו לליגת האלופות, הוא יהיה חייב לשחק.. וחייב להיות שחקן טיפה יותר אגרסיבי בהמשך העונה שזה לא יגרום לנו לבעיות רציניות.
די להיות מביך.
סבבה יאללה איסק תוותר על חוזה של 1.5 מיליון יורו ולך בלי לשחק דקה
עכשיו אמרו ב103 כשיר לחלוטין.
סתם שירי.
אמרתי לכם מנחוסית
סתם שירי.
אמרתי לכם מנחוסית
- simply-red
אפילו אמרו שאולי בכר יתן לו כמה דק מחראדום זקן כתב:עכשיו אמרו ב103 כשיר לחלוטין.
סתם שירי.
אמרתי לכם מנחוסית
- סתיו רווח!.!
- יצירת קשר:
אני רק מקווה שהרושם שיש לו והעבר הדי פציע לא יבוא לידי ביטוי השנה כי אפשר להגיד שהוא אמור להיות בורג מרכזי בקבוצה, והיעדרות שלו יכולה להזיק באופן דרסטי.
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

ואחרי השבוע הזה, חזרת ל 90 דקות כדורגל בקצב ואינטנסיביות של מוקדמות ליגת האלופות או שקפצת למכולת לקנות חלב בלי לעצור בדרך?סתיו רווח!.! כתב:אוקיי... זו דעתי
סתיו אנחנו נזכיר לך את הפוסטים האלה עוד חצי שנה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;