לודוגורץ ראזגרד- הפועל ב"ש, רביעי, 21:30, לודוגורץ ארנה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

Re: לודוגורץ ראזגרד- הפועל ב"ש, רביעי, 21:30, לודוגורץ ארנה

שליחה על ידי אסי, דגים »

אדום זקן כתב:הייתי רוצה לראות היום את גאדיר הנושך.
זה שנכנס לעימותים בלי לפחד,כמובן בטעם,זה שדופק גליצים על הבלם ונכנס בו שהשני מנסה לפגוע בו.
חשוב שיסית את תשומת לב הבלמים אליו וירגיז אותם.
גאדיר זה שחקן שמאוד מושפע מכמה ביטחון יש לו. קשה שלא לראות את הבעסה על הפרצוף שלו כשלא הולך לו. אני חושב שהצמד בגביע הטוטו יתן לו את הביטחון הזה. אנחנו נראה (באינטרנט) היום גאדיר משודרג, אין לי ספק בזה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אריאל2 כתב:טעו בתאריך.
אולי שכתבו מכתב שנשלח לערוצי השידור בבולגריה יומיים לפני המשחק פה.
טעו בתאריך, לא בתוכן. זו הודעה מעכשיו.

יהיה שידור בסוף, אל תדאגו.

וגם אם לא - יש ערוץ ספורט בולגרי שמשדר, ויהיו משם לינקים

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

איזה מפתיע שבסוף אין שידור. יהיה שידור באינטרנט וכולנו נראה את המשחק בדרך זו או אחרת אבל זה פשוט הורג אותי איך אנשים כאן קוראים בכיינים לאנשים שכועסים על הסיטואציה ועוד אומרים לכולם יהיה בסדר בזמן שעוד כמה שעות הם יחפשו שידור באינטרנט כמו גדולים. פשוט צדקנות מעוררת רחמים.
אני לא יודע מה המחיר שהאוכלי חינם שקנו את זכויות השידור ביקשו אבל במה זה שונה מהמשחק של בית"ר שבסוף נגמר עם שידור? המחיר בטוח לא חוצה את גבולות ההיגיון או יקר מדי בשביל תאגיד ענק כמו צ'רלטון וגם אם הוא קצת יקר מדי הייתי מצפה מהם שידאגו לאוהדים בשידור למשחק כל כך חשוב. עם כל הכסף שאנשים משלמים להם זאת לא בקשה מוגזמת ואפילו די בסיסית.
כל הסאגה הזאת מביכה, כמעט כמו כל הצקצקנים שלא מבינים על מה כל הכעס.

סמל אישי של משתמש
The red one

South Boy כתב:איזה מפתיע שבסוף אין שידור. יהיה שידור באינטרנט וכולנו נראה את המשחק בדרך זו או אחרת אבל זה פשוט הורג אותי איך אנשים כאן קוראים בכיינים לאנשים שכועסים על הסיטואציה ועוד אומרים לכולם יהיה בסדר בזמן שעוד כמה שעות הם יחפשו שידור באינטרנט כמו גדולים. פשוט צדקנות מעוררת רחמים.
אני לא יודע מה המחיר שהאוכלי חינם שקנו את זכויות השידור ביקשו אבל במה זה שונה מהמשחק של בית"ר שבסוף נגמר עם שידור? המחיר בטוח לא חוצה את גבולות ההיגיון או יקר מדי בשביל תאגיד ענק כמו צ'רלטון וגם אם הוא קצת יקר מדי הייתי מצפה מהם שידאגו לאוהדים בשידור למשחק כל כך חשוב. עם כל הכסף שאנשים משלמים להם זאת לא בקשה מוגזמת ואפילו די בסיסית.
כל הסאגה הזאת מביכה, כמעט כמו כל הצקצקנים שלא מבינים על מה כל הכעס.
אחי, הכל יהיה בסדר, מבטיח לך. אתה ממש לחוץ..

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

אותי מעניין כמה עולה לקנות שידור.. אם הוא עמד למכור ב35 אלף ואמור לצאת ברווח לא קטן גם זה אומר שהשידור עצמו הרבה יותר זול..אולי פעם הבאה אני יקנה את השידור ויעשה קופה :D :D

ואם זה כזה זול אז למה מההתחלה ספורט1 לא קונים בזול במקום אחרי זה לשלם ביוקר..

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

The red one כתב: אחי, הכל יהיה בסדר, מבטיח לך. אתה ממש לחוץ..
חחח סחתיין על הסבלנות, אני כבר התייאשתי מלהסביר לאנשים..

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הוא מלין על כך שבכלל הגענו למצב ש-6 שעות לפני המשחק ואין עדיין שידור.

אף אחד ממכם לא נביא. יכול להיות שיהיה שידור, אבל גם יכול להיות שלא.

בגדול הוא צודק לגמרי.

סמל אישי של משתמש
The red one

niv1 כתב:אותי מעניין כמה עולה לקנות שידור.. אם הוא עמד למכור ב35 אלף ואמור לצאת ברווח לא קטן גם זה אומר שהשידור עצמו הרבה יותר זול..אולי פעם הבאה אני יקנה את השידור ויעשה קופה :D :D

ואם זה כזה זול אז למה מההתחלה ספורט1 לא קונים בזול במקום אחרי זה לשלם ביוקר..
ספורט1 לא יכולים לקנות מלכתחילה כי אסור להם (בגלל שהם ערוץ סגור)

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

יש לזה תקדים ? האם פעם משחק כ"כ חשוב של קבוצה ישראלית לא שודר ?

סמל אישי של משתמש
The red one

גיא חניה כתב:יש לזה תקדים ? האם פעם משחק כ"כ חשוב של קבוצה ישראלית לא שודר ?
לא, אבל היה משחק של מכבי תל אביב שהוכרז עליו שידור שעתיים לפניי (כמדומני נגד מאריבור גם במוקדמות האלופות)

סמל אישי של משתמש
LIAV00S

שליחה על ידי LIAV00S »

לא הבנתי ככ איך זה עובד.. אותו זכיין זכה במכרז ופשוט התדרים של השידור נמצאים אצלו?

סמל אישי של משתמש
The red one

LIAV00S כתב:לא הבנתי ככ איך זה עובד.. אותו זכיין זכה במכרז ופשוט התדרים של השידור נמצאים אצלו?
כן. הוא זה שמחזיק בתדרים, שמופקים על ידי חברה בולגרית (הרי המשחק משודר בבולגריה) ורק אחרי שמשלמים לו הוא מעביר אותם לחדרי הבקרה של הערוץ שקנה.

סמל אישי של משתמש
LIAV00S

שליחה על ידי LIAV00S »

The red one כתב: כן. הוא זה שמחזיק בתדרים, שמופקים על ידי חברה בולגרית (הרי המשחק משודר בבולגריה) ורק אחרי שמשלמים לו הוא מעביר אותם לחדרי הבקרה של הערוץ שקנה.
אז הוא מעדיף למעשה להרוויח 6$ מכל אחד (נגיד ש40 איש ירכשו) ולעשות רווח של 100$ נגיד מאשר למכור את זה לאחד מערוצי הספורט שמציעים לו סכומים גדולים יותר?

אז בגדול אין מה לכעוס עליו,הוא בסופו של דבר אפשר להבין אותו.. הוא השקיע כסף,ורוצה להרוויח ובצדק,מי שאשם פה כנראה זה אותם ערוצי ספורט גדולים שמעדיפים שלוותר /לא הציעו את עצמם במכרז..

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

LIAV00S כתב:
אז הוא מעדיף למעשה להרוויח 6$ מכל אחד (נגיד ש40 איש ירכשו) ולעשות רווח של 100$ נגיד מאשר למכור את זה לאחד מערוצי הספורט שמציעים לו סכומים גדולים יותר?

אז בגדול אין מה לכעוס עליו,הוא בסופו של דבר אפשר להבין אותו.. הוא השקיע כסף,ורוצה להרוויח ובצדק,מי שאשם פה כנראה זה אותם ערוצי ספורט גדולים שמעדיפים שלוותר /לא הציעו את עצמם במכרז..
מה אתה מסתלבט?
זה לא משנה מי זכה במרכז ואצל מי נמצאים זכויות השידור כרגע. לאף אחד אין זכות לתפוס ציבור אוהדים שלם בביצים ובדרך לנסות לסחוט את ערוצי הספורט.
מחר יגיע יזם פרטי נוסף וירכוש את זכויות השידור שלנו בפלייאוף האירופית וידרוש מיליון דולר, גם סבבה מבחינתך?!
3 גופי שידור מנסים לרכוש ואף אחד לא מצליח(בנוסף לאנשים פרטיים שמנסים לעזור). תחשוב קצת ותבין לבד למה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

CrazyRed7 כתב: מה אתה מסתלבט?
זה לא משנה מי זכה במרכז ואצל מי נמצאים זכויות השידור כרגע. לאף אחד אין זכות לתפוס ציבור אוהדים שלם בביצים ובדרך לנסות לסחוט את ערוצי הספורט.
מחר יגיע יזם פרטי נוסף וירכוש את זכויות השידור שלנו בפלייאוף האירופית וידרוש מיליון דולר, גם סבבה מבחינתך?!
3 גופי שידור מנסים לרכוש ואף אחד לא מצליח(בנוסף לאנשים פרטיים שמנסים לעזור). תחשוב קצת ותבין לבד למה.
מדובר בטרול. אל תאכילו אותו

שלח תגובה