חלוץ מאורוגוואי למבחנים
חלוץ מאורוגוואי למבחנים
פאבלו גארסיה,חלוץ מאורוגאווי בן 21 המתנשא לגובה של 1.95 מטר הגיע למבחנים בהפועל באר שבע והשתתף באימון הבוקר .
פרטים נוספים בהמשך.
פרטים נוספים בהמשך.
[align=center]
GIFSoup[/align]

Re: חלוץ מאורוגוואי למבחנים
מכסת הזרים לא הושלמה? מה העיניין?
אם ירשים בנגורה ישוחרריואב כהן כתב:מכסת הזרים לא הושלמה? מה העיניין?

נקווה שירשים, חייב כבר חלוץ !
צעיר, גבוה, דרם אמריקה, נישמע מעניין.
צעיר, גבוה, דרם אמריקה, נישמע מעניין.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
יאללה קסאנו\אוהד מרחוק תעשה שימוש חיובי ביכולות הסקאוט שלך...
נערך לאחרונה על ידי nitsande ב 31 יולי 2009, 13:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
רק אהבה תנצח...
מה קסאנו? אוהד מרחוק אם כבר!nitsande כתב:יאללה קסאנו תעשה שימוש חיובי ביכולות הסקאוט שלך...
שמע אני נורא מצטער שאני אומר את זה, אבל זה נשמע כאילו אתה מחפש לדייטנאור סייס כתב:צעיר, גבוה, דרם אמריקה, נישמע מעניין.

עם הוא יחתום אז יש לנו כימעט מנייה בטוחה בקרנות או בכדורים חופשיים.
רק שירשים!
רק שירשים!

ששש.. עוד יגלו אותי בגללך !maxkid22 כתב: שמע אני נורא מצטער שאני אומר את זה, אבל זה נשמע כאילו אתה מחפש לדייט

Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
maxkid22 כתב: שמע אני נורא מצטער שאני אומר את זה, אבל זה נשמע כאילו אתה מחפש לדייט

רק אהבה תנצח...
בד"כ חלוצים כל כך גבוהים נוטים להיות גמלוניים אלא אם כן הם ניחנו ביכולת עילאית
שקשה לי להאמין שלאורוגוואי הזה יש.
סתכלו על ניקולה זיגיץ',יאן קולר וזלאטן,אלו החלוצים הגבוהים ממש היחידים שאני זוכר לטובה
בגזרת יבוריאן -
מה שמנע את הצטרפותו של החלוץ יבוריאן להפועל באר שבע עד אמצע השבוע היה חוב ישן של מכבי תל-אביב לבני סכנין.
מכבי הבהירה לבאר שבע כי עליה לשלם את החוב שנאמד ב-100 אלף דולר לבני סכנין,אם הם רוצים לקלוט את יבוריאן.
בשלב הראשון סירבו בבאר שבע ללכת על ההצעה של מכבי תל-אביב, אולם לאחר מגעים נוספים בין הצדדים נודע כי גם השחקן וגם הקבוצה הסכימו לקחת על עצמם את תשלום החוב ולמעשה סגרו את רוב הפרטים בעסקה.
אלא שלבנתיים לעכשיו מכבי משהה את השחרור של יבוריאן.
השחקן עצמו מעוניין להגיע לבאר שבע גם לנוכח העובדה שמערכת היחסים שלו עם המהג'ר אבי נמני אינה כתמול שלשום.
בבאר שבע מעריכים כי העסקה תיהיה חייבת להסתיים בימים הקרובים.
במידה שמכבי תל אביב תמשיך להשתהות ולבאר שבע תהיה הזדמנות להחתים חלוץ ישראלי בולט אחר, היא לא תהסס ותוותר על יבוריאן
לקוח מעיתון ידיעות הנגב
קרדיט לdudinka (הקאמלס) על הבאת הידיעה.
סתכלו על ניקולה זיגיץ',יאן קולר וזלאטן,אלו החלוצים הגבוהים ממש היחידים שאני זוכר לטובה
בגזרת יבוריאן -
מה שמנע את הצטרפותו של החלוץ יבוריאן להפועל באר שבע עד אמצע השבוע היה חוב ישן של מכבי תל-אביב לבני סכנין.
מכבי הבהירה לבאר שבע כי עליה לשלם את החוב שנאמד ב-100 אלף דולר לבני סכנין,אם הם רוצים לקלוט את יבוריאן.
בשלב הראשון סירבו בבאר שבע ללכת על ההצעה של מכבי תל-אביב, אולם לאחר מגעים נוספים בין הצדדים נודע כי גם השחקן וגם הקבוצה הסכימו לקחת על עצמם את תשלום החוב ולמעשה סגרו את רוב הפרטים בעסקה.
השחקן עצמו מעוניין להגיע לבאר שבע גם לנוכח העובדה שמערכת היחסים שלו עם המהג'ר אבי נמני אינה כתמול שלשום.
במידה שמכבי תל אביב תמשיך להשתהות ולבאר שבע תהיה הזדמנות להחתים חלוץ ישראלי בולט אחר, היא לא תהסס ותוותר על יבוריאן
לקוח מעיתון ידיעות הנגב
בס"דmessiah כתב:בד"כ חלוצים כל כך גבוהים נוטים להיות גמלוניים אלא אם כן הם ניחנו ביכולת עילאית
בגזרת יבוריאן -
לקוח מעיתון ידיעות הנגב
מקווה שהכל יגמר בגזרת יבוריאן והוא יחתום אצלנו בקרוב.
איך זה שבשום אתר לא פורסם על אותו חלוץ?אפילו בדרומי לא פרסמו.
בכל זאת נקווה שנפלנו על מציאה.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
אולי סוף סוף יפתור לנו את הבעיה בחוד
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;