בפייסבוק יש אנשים שבטוחים ש"רגולטור" זה שם של מחלת עור.אדום זקן כתב: אז גם לא צריך שיהיה שידור.
התפקיד של הפורום זה לדבר על המשחק היום ולא מה תפקידו של הרגולטור הראשי.
בשביל זה יש פייסבוק.
לודוגורץ ראזגרד- הפועל ב"ש, רביעי, 21:30, לודוגורץ ארנה
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
Re: לודוגורץ ראזגרד- הפועל ב"ש, רביעי, 21:30, לודוגורץ ארנה
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
חחחחאוהד הצלחות כתב:
בפייסבוק יש אנשים שבטוחים ש"רגולטור" זה שם של מחלת עור.
1. כי הם עסק כלכלי. לא אוהד ביציע. מזכיר לך שהמטרה שלהם זה רווח. אין בזה שום חמדנות.ForeverRed כתב: 1. למה לא?
2. גם אם לא, לפחות שלא יבלבלו את המוח. שיודו שלא הגישו הצעה כי לא מתאים להם ויפסיקו להטעות את הציבור מתוך כוונה ידועה מראש לעקוף את החוקים.
2. כמעט כל משחק שלך משודר בצרלטון. מה גורם לך להאמין לבן אדם שאתה שומע בפעם הראשונה אחרי שקיבל מתקפה ולא להם?
- ForeverRed
1. גם בשידור פתוח הם ירוויחו. הסיבות כבר פורטו והם רחוקים מלהיות מסכנים.izguy83 כתב: 1. כי הם עסק כלכלי. לא אוהד ביציע. מזכיר לך שהמטרה שלהם זה רווח. אין בזה שום חמדנות.
2. כמעט כל משחק שלך משודר בצרלטון. מה גורם לך להאמין לבן אדם שאתה שומע בפעם הראשונה אחרי שקיבל מתקפה ולא להם?
2. העובדות מדברות בעד עצמן. בסוף צארלטון תשיג את מה שהיא רוצה, לשדר בערוץ סגור, ולכן די ברור מי היה החסם העיקרי בכל התהליך הזה.
אין לי בעיה עם הרצון שלהם למקסם רווח, כן יש לי בעיה עם אנשים שמגנים עליהם ומציגים פה עובדות שקריות.
הם רחוקים מלהיות תמימים.
הם לא תמימים. הם עסק שרוצה להרוויח. אני גם לא מצפה מהם לוותר על כסף בשם הציונות של לשדר לעם משחק של קבוצה ישראלית באירופה.ForeverRed כתב: 1. גם בשידור פתוח הם ירוויחו. הסיבות כבר פורטו והם רחוקים מלהיות מסכנים.
2. העובדות מדברות בעד עצמן. בסוף צארלטון תשיג את מה שהיא רוצה, לשדר בערוץ סגור, ולכן די ברור מי היה החסם העיקרי בכל התהליך הזה.
אין לי בעיה עם הרצון שלהם למקסם רווח, כן יש לי בעיה עם אנשים שמגנים עליהם ומציגים פה עובדות שקריות.
הם רחוקים מלהיות תמימים.
אי אפשר לחוקק חוק שמגביל ערוצים מלדרוש כסף על משחק מסוים ואז לבוא אליהם בטענות שהם לא קונים את זכויות השידור של אותו משחק. זכותם.
- ForeverRed
אין בעיה. שלא יקנו.bs war כתב:
הם לא תמימים. הם עסק שרוצה להרוויח. אני גם לא מצפה מהם לוותר על כסף בשם הציונות של לשדר לעם משחק של קבוצה ישראלית באירופה.
אי אפשר לחוקק חוק שמגביל ערוצים מלדרוש כסף על משחק מסוים ואז לבוא אליהם בטענות שהם לא קונים את זכויות השידור של אותו משחק. זכותם.
רק שלא יספרו לנו סיפורים שיקר להם ושמנסים לסחוט אותם, או שבשידור פתוח אין רווחים.
יש לרצות להרוויח, ויש להיות גרידי.
צארלטון הם גרידים, רוצים להרוויח מכל הכיוונים.
יאללה, מיצינו.
יש משחק היום.
איך הלך הציטוט של ואן דייק אחרי ה1:1 בסנט מרי?
משהו כמו "הם לחצו אותנו כמו קמיקזות". ליישם גם היום.
לפעול באותה מתכונת של המשחק בטרמר. קישור שנפתח לעזור למגינים, טוני נשאר למעלה ומשמש כתובת לכדורים ארוכים מצד שמאל כשמליקסון יכול להחכמס לאמצע בדקות שרוצים להרגיע ולשמש אופציה מימין.
רחוקים 90 דקות מהבטחת שלב בתים.
אסור לפספס את זה.
לפעול באותה מתכונת של המשחק בטרמר. קישור שנפתח לעזור למגינים, טוני נשאר למעלה ומשמש כתובת לכדורים ארוכים מצד שמאל כשמליקסון יכול להחכמס לאמצע בדקות שרוצים להרגיע ולשמש אופציה מימין.
אסור לפספס את זה.
- The red one
נכון לעכשיו, אין התקדמות ממשית, אבל הבנתי שגרב ורוביק רק על זה (טוב, רוביק יותר, אבל גם רגב מעורבת)
נקווה לבשורות
נקווה לבשורות
ככל שהמשחק מתקרב אני בדעה שאסור לנו להסתגר או אפילו לנסות להסתגר.yossi כתב:איך הלך הציטוט של ואן דייק אחרי ה1:1 בסנט מרי?
אסור לפספס את זה.
מספיק שנקבל איזה שער מטומטם בהתחלה בשביל להכניס אותנו ללחץ מיותר.
וחייבים להיות אגרסיביים,הרבה יותר ממה שהיינו בטרנר.
מהתחלה לבוא בגישה של "אין ארוחות חינם".
- ForeverRed
לחנוק לחנוק לחנוק.
לא לתת להם מרווחים לנשימה בחלק שלנו.
לא לתת להם מרווחים לנשימה בחלק שלנו.
מישהו יכול קצת לספר על הקהל שלהם? עד כמה הוא פקטור?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
בגלל השיפוצים לא יהיה הרבה קהל. אז לא יודע כמה פאקטור הם יכולים להיות.
שמועות שיש שידור בספורט 1
בעל עסק מצליח בדרום רכש את זכויות השידור
זה שי !
זה שי !

אחרי סלטיק פארק לא משנה איזה 4 אלף פנטים תדחוף באיצטדיון זה לא פקטור בשבילינוגדי כתב:מישהו יכול קצת לספר על הקהל שלהם? עד כמה הוא פקטור?
נשמע כמו חתיכת הנפצה, אבל כלום כבר לא יפתיע אותי.זה שי ! כתב:שמועות שיש שידור בספורט 1
זה שי !