לודוגורץ ראזגרד- הפועל ב"ש, רביעי, 21:30, לודוגורץ ארנה
Re: לודוגורץ ראזגרד- הפועל ב"ש, רביעי, 21:30, לודוגורץ ארנה
יהיה שידור תירגעו
- The red one
הזוי לחלוטין, אם אין שידור מוריד תמנוי.
הכל היום יש באינטרנט
הכל היום יש באינטרנט

כאילו הפסדנו 5-0 ואין עניין במשחק
הפוך, כולם פשוט בלחץ אחושרמוטהhb7 כתב:כאילו הפסדנו 5-0 ואין עניין במשחק
אין שידור - אין מנוי. חלאס, יש גבול.
יש היום הכול באינטרנט, נמצא שידור גם עם תקיעות ודילאי ורק לא לשלם לגנבים האלה, על מה כל הכסף שאנחנו משלמים בחודש על ספורט הולך על ליגה סינית ואתלטיקה? לכו קיבינימט אם את המשחק היחיד בערך שמעניין בגזרת הישראליות באירופה הם לא משדרים אין בהם שום צורך.
ורק שיהיה מובן, יש צוות בולגרי שמצלם ומשדר את המשחק הם רק צריכים לסגור זכויות שידור, אבל המלחמות האלה תמיד נעשות על הגב של האוהדים.
יש היום הכול באינטרנט, נמצא שידור גם עם תקיעות ודילאי ורק לא לשלם לגנבים האלה, על מה כל הכסף שאנחנו משלמים בחודש על ספורט הולך על ליגה סינית ואתלטיקה? לכו קיבינימט אם את המשחק היחיד בערך שמעניין בגזרת הישראליות באירופה הם לא משדרים אין בהם שום צורך.
ורק שיהיה מובן, יש צוות בולגרי שמצלם ומשדר את המשחק הם רק צריכים לסגור זכויות שידור, אבל המלחמות האלה תמיד נעשות על הגב של האוהדים.
נערך לאחרונה על ידי South Boy ב 01 אוגוסט 2017, 18:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
- The red one
די כבר להיות בכיין. יהיה שידור. תבטל את המנוי תחזיר מחר, סבבה?South Boy כתב:אין שידור - אין מנוי. חלאס, יש גבול.
ואגב - סתם שתדע, שספורט 1 רוצים לשדר, אבל הרגולטור (כרגע) לא מאפשר להם.
אתה מסתלבט נכון? לכעוס שלא משדרים את המשחק הכי חשוב של קבוצה ישראלית באירופה והנציגה הכי בכירה של הכדורגל הישראלי בגלל מלחמות פנימיות ואחרי שרק לפני שבועיים קרתה אותה פארסה זה להתבכיין? כמה צדקן אתה יכול להיות?The red one כתב: די כבר להיות בכיין. יהיה שידור. תבטל את המנוי תחזיר מחר, סבבה?
ואגב - סתם שתדע, שספורט 1 רוצים לשדר, אבל הרגולטור (כרגע) לא מאפשר להם.
אם הם לא ישדרו אני מתנתק ואני מקווה שהרבה יעשו ככה כדי שאנשים יפסיקו לזרוק כסף ולתת כוח למי שמזלזל באוהדי הספורט בישראל, אם זה לא מפריע לך תמשיך לשלם כל כך הרבה על שידורי סומו וכדוריד ואל תזיין תשכל.
בושה וחרפה.
פשוט לא ייאמן איך בכל פעם האוהדים צריכים להתחנן בשביל שידור למשחק של קבוצה ישראלית בליגת האלופות/אירופית ולערב מיליון אלף גורמים חיצוניים.
העיקר את הליגה הסינית וצ'כית הם משדרים.
פשוט לא ייאמן איך בכל פעם האוהדים צריכים להתחנן בשביל שידור למשחק של קבוצה ישראלית בליגת האלופות/אירופית ולערב מיליון אלף גורמים חיצוניים.
העיקר את הליגה הסינית וצ'כית הם משדרים.
ספורט 1/2 - 'כל הספורט שבעולם' ...
- The red one
לא צריך להתעצבן. אל תלחץ. הכל יפתר ויהיה שידור, וכמו שאמרתי לך - ספורט 1 לא האשמים במקרה הזה, אלא הרגולטור.South Boy כתב:
אתה מסתלבט נכון? לכעוס שלא משדרים את המשחק הכי חשוב של קבוצה ישראלית באירופה והנציגה הכי בכירה של הכדורגל הישראלי בגלל מלחמות פנימיות ואחרי שרק לפני שבועיים קרתה אותה פארסה זה להתבכיין? כמה צדקן אתה יכול להיות?
אם הם לא ישדרו אני מתנתק ואני מקווה שהרבה יעשו ככה כדי שאנשים יפסיקו לזרוק כסף ולתת כוח למי שמזלזל באוהדי הספורט בישראל, אם זה לא מפריע לך תמשיך לשלם כל כך הרבה על שידורי סומו וכדוריד ואל תזיין תשכל.
ואל תגנוב לי פה דעות של סומו וכדוריד. לספורט 1 יש את אחת מחבילות הספורט המשתלמות ביותר בעולם, בעיקר כשהם הגדילו עצמם עכשיו בשני ערוצים.
אתה רוצה להתנתק? בבקשה. ממליץ לך שלא, כי מחר זה (כנראה) ישודר שם.
עושה רושם שכל הסיפור הזה קורה בגלל החברה הקיקיונית הזאת שהשתלטה על הזכויות וכנראה מחפשת לגרוף רווח כצד שלישי.
אם זה המצב אני לגמרי בעד שפעם אחת לא יהיה שידור ושכל גופי השידור יחרימו את החבר'ה האלה שמחפשים לקנות זכויות שידור ולגזור קופון, רק ככה זה יפסיק לקרות.
העלות הזאת לגמרי מתגלגלת אלינו בסוף.
אם זה המצב אני לגמרי בעד שפעם אחת לא יהיה שידור ושכל גופי השידור יחרימו את החבר'ה האלה שמחפשים לקנות זכויות שידור ולגזור קופון, רק ככה זה יפסיק לקרות.
העלות הזאת לגמרי מתגלגלת אלינו בסוף.
ונשאלת השאלה איזו תועלת הפיק החוק שקובע שמשחקי חוץ של ישראליות באירופה חייבים להיות משודרים בערוץ פתוח.
שמענו על גישת היהיה בסדר ומה אתם דואגים.
אנחנו בשלישי בערב. אין פתרון ואין אפילו 50% מהלחץ שהיה צריך להיות מופעל עליהם עוד בתחילת השבוע.
מחר יהיה רביעי, יום משחק. מעניין אם כל אנשי "אל תהיו מביכים זה תמיד אותו סיפור וזה יסתדר" יתחילו להזיע כשהשעה תהיה 18:00 ועדיין אין שידור.
אנחנו בשלישי בערב. אין פתרון ואין אפילו 50% מהלחץ שהיה צריך להיות מופעל עליהם עוד בתחילת השבוע.
מחר יהיה רביעי, יום משחק. מעניין אם כל אנשי "אל תהיו מביכים זה תמיד אותו סיפור וזה יסתדר" יתחילו להזיע כשהשעה תהיה 18:00 ועדיין אין שידור.