איזה אלג׳זירה? אלג׳זירה ספורט? אלג׳זירה ספורט HD? תאגיד השידור אלג׳זירה?אדום זקן כתב: אלג'זירה
לודוגורץ ראזגרד- הפועל ב"ש, רביעי, 21:30, לודוגורץ ארנה
Re: לודוגורץ ראזגרד- הפועל ב"ש, רביעי, 21:30, לודוגורץ ארנה
- The red one
כרגע אין עדיין שידור
תחושה לא טובה יש לי מהמשחק הזה
חייבים להגיע למחצית בלי לספוג
זה שי !
חייבים להגיע למחצית בלי לספוג
זה שי !

למישהו יש את הלינק של השידור ב8$?
אם אתה יכול לחכות עם הקנייה עד רגע לפני המשחק, לפי דעתי עדיף,LIAV00S כתב:למישהו יש את הלינק של השידור ב8$?
מדובר פה במו"מ סה"כ, ברגע שהחברה שמחזיקה בזכויות תראה שאנשים לא מעוניינים לראות את המשחק באינטרנט ב8 דולר זה יכול להלחיץ אותם להגיע להסכם מול צ'רלטון
אז אותה חברה שמוכרת את השידור למשחק למעשה היא זו שעושה את הבעיות? בגלל משחקי אגו אנחנו הצופים והאוהדים צריכים לסבול?nir767676 כתב: אם אתה יכול לחכות עם הקנייה עד רגע לפני המשחק, לפי דעתי עדיף,
מדובר פה במו"מ סה"כ, ברגע שהחברה שמחזיקה בזכויות תראה שאנשים לא מעוניינים לראות את המשחק באינטרנט ב8 דולר זה יכול להלחיץ אותם להגיע להסכם מול צ'רלטון
ובכללי... במידה בסופו של דבר השידור יועבר באינטרנט,יש לך מושג איזה תצוגת איכות זו תהיה ? HD ?
כן החברה כנראה דורשת מחיר גבוה ומשחקת משחקים עם צ'רלטון וספורט 5, תקרא את התגובות של החברה לתגובות של האנשים בפוסטים שלהם, זה כמה חבר'ה ישראלים שיושבים בת"א והשתלטו על הזכויות.LIAV00S כתב:
אז אותה חברה שמוכרת את השידור למשחק למעשה היא זו שעושה את הבעיות? בגלל משחקי אגו אנחנו הצופים והאוהדים צריכים לסבול?
ובכללי... במידה בסופו של דבר השידור יועבר באינטרנט,יש לך מושג איזה תצוגת איכות זו תהיה ? HD ?
מאכזב שאופ"א מבחינתה מוכרת את הזכויות למרבה במחיר ולא אך ורק לגופי שידור מוסדרים.
אין לי מושג באיזה איכות ה"שידור שלהם" יהיה ואני מאמין שבסוף השידור יהיה בטלוויזיה. בחיים הם לא יוציאו 8$ ממספיק באר שבעיים כדי להחזיר השקעה על הזכויות שהם קנו.
- The red one
כי אלה באמת חבר'ה שיושבים בתל אביב והשתלטו על הזכויות. זה לא סתם.
המחירים שהם דורשים, אגב, הם לא חסרי פרופורציות. זה פשוט שספורט 5 לא רוצים לשלם מסיבותיהם שלהם, וספורט 1 יודעים שאם זה ידחה לרגע האחרון, הם יוכלו לקבל את המשחקים ולשדר בערוץ סגור או לחלופין שגורמים אחרים (כמו העירייה)ישתתפו בהוצאות על זכויות השידור
המחירים שהם דורשים, אגב, הם לא חסרי פרופורציות. זה פשוט שספורט 5 לא רוצים לשלם מסיבותיהם שלהם, וספורט 1 יודעים שאם זה ידחה לרגע האחרון, הם יוכלו לקבל את המשחקים ולשדר בערוץ סגור או לחלופין שגורמים אחרים (כמו העירייה)ישתתפו בהוצאות על זכויות השידור
אני יודע שזה לא סתם, זה מה שכתבתי.The red one כתב:כי אלה באמת חבר'ה שיושבים בתל אביב והשתלטו על הזכויות. זה לא סתם.
אני פשוט לא מבין את השיטה, למה זה צריך לעבור דרך ספק שלישי? למה הגופי שידור לא קונים את הזכויות מאופ"א?
אם אני ספורט5 או צ'רלטון אני פשוט מחרים את החברות הקטנות האלה עד שייעלמו מן העולם
משהו לא פופלרי (אולי):The red one כתב:כי אלה באמת חבר'ה שיושבים בתל אביב והשתלטו על הזכויות. זה לא סתם.
מעדיפה שתמיד תמיד תהיה את האפשרות לקנות את המשחק באינטרנט, כמו בארה״ב.
אין לי כבלים, וזה מכוון.
אני רוצה לצרוך רק ספורט. אין לי עניין בכבלים. יש לי עידן פלוס וזה מספיק מבחינת כל יתר צריכת הטלוויזיה שלי, חוץ מספורט/
עד לפני שנה שעברה - המשחק המרכזי שודר בערוץ שמועבר בעידן פלוס. אז הסתדרתי.
8 דולר למשחק הזה (הספציפי), זה גם יקר ולא כך צריך לעלות משחק אחד. אבל בגדול - הכיוון הזה עדיף לדעתי.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- The red one
דעתך מקובלת, אבל היא לגמריי דעת מיעוט
ביום שיהיה שידור אינטרנטי באיכות גבוהה שלא נתקע כל שלוש דקות, אני אצטרף אלייךcrazyred כתב: משהו לא פופלרי (אולי):
מעדיפה שתמיד תמיד תהיה את האפשרות לקנות את המשחק באינטרנט, כמו בארה״ב.
אין לי כבלים, וזה מכוון.
אני רוצה לצרוך רק ספורט. אין לי עניין בכבלים. יש לי עידן פלוס וזה מספיק מבחינת כל יתר צריכת הטלוויזיה שלי, חוץ מספורט/
עד לפני שנה שעברה - המשחק המרכזי שודר בערוץ שמועבר בעידן פלוס. אז הסתדרתי.
8 דולר למשחק הזה (הספציפי), זה גם יקר ולא כך צריך לעלות משחק אחד. אבל בגדול - הכיוון הזה עדיף לדעתי.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
מי שרוצה אני משתמש בשרות של tvclub.us עולה 60 שקל לחודש יש הנחה של 25% אם עושים מנוי לשנה,אפשר לבקש דרך אימייל ומקבלים ניסיון לכמה ימים בחינם,רוב התוכן הוא לדוברי הרוסית,יש בסביבות 1000 ערוצים בכל השפות,יש גם 26 ערוצים ישראלים כולל את כל ערוצי הספורט כולל ספורט 1 ו2 עובד חלק כמעט תמיד דרך סרבר בישראל,
- The red one
60 שקל לחודש? לא עדיף כבר לשלם את ספורט 1 ו2?hb7 כתב:מי שרוצה אני משתמש בשרות של tvclub.us עולה 60 שקל לחודש יש הנחה של 25% אם עושים מנוי לשנה,אפשר לבקש דרך אימייל ומקבלים ניסיון לכמה ימים בחינם,רוב התוכן הוא לדוברי הרוסית,יש בסביבות 1000 ערוצים בכל השפות,יש גם 26 ערוצים ישראלים כולל את כל ערוצי הספורט כולל ספורט 1 ו2 עובד חלק כמעט תמיד דרך סרבר בישראל,
שלמתי משהו כמו 580 אם אני זוכר נכון לשנה ,ההורים מרוצים במקום לשלם ליס/הוט 200 ומשהו, אני משתמש לפעמים כי יש אפליקציה לטלפוןThe red one כתב: 60 שקל לחודש? לא עדיף כבר לשלם את ספורט 1 ו2?