ציטוטים 17/18

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: ציטוטים 17/18

שליחה על ידי הפועלעולה »

ההפך. אצילי, בדומה לקהת, הוא שחקן בלי יתרון בולט מלבד טכניקה לא רעה והמון ביטחון ובגרות במשחק. היתרון האחרון מתבטל כשיש לחץ עליך ואתה לא מצליח לספק קבלות. אחרי כל הסאגה סביב אצילי, הולך להיות עליו לחץ עצום אם יעתיק את היכולת מהמשחק האחרון של מכבי לתחילת העונה.
הוא לא מהיר, לא חזק, אין לו בעיטה מדהימה, יכולת מסירה נחמדה ולא יותר.

בבית"ר הוא הצליח כי הכל הלך לו וכי שיטת המשחק התבססה עליו.
גם קהת בק"ש היה קילר והזכיר בהמון מובנים את זהבי. לככב במכבי/חיפה זה שונה מלככב בק"ש/בית"ר.

בגלל זה לא הייתי להוט שיחתום, בטח ובטח עם הסכומים שרצו בתקשורת. לדעתי מדובר בשחקן משלים נהדר, ממש לא מנהיג ולא כוכב.

סמל אישי של משתמש
RedBend
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedBend »

בוא נקפיץ את האשכול שוב בנובמבר
והוא רק יילך וישתדרג משנה לשנה

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

שחקן בינוני ביותר.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

מביך שבש מביאה יותר קהל למשחק גביע הטוטו נגד אשקלון מאשר אנחנו בליגה האירופאית.
:סייף:

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

״תפסיקו לתת את בש כדוגמא..קבוצה שהביאה במשחק שהעלה אותם למקום הראשון נגד עכו 2400 צופים כי היה גשם הם ויתרו על המשחק אחרי 40 שנה שלא היו מקום ראשון!
מה ההשואות האלה בכלל אני לא מבין״

מה?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

יש אצלם כמה מביכים , רבתי בטוויטר אתמול עם אחד שטען ש"הרבצנו למאמנים" וש"הבאנו 1,000" אחרי הגעת אלונה. חפר לי חפר לי , שלף כתבה מאוגוסט 2009 שהיה כתוב בה שיש לנו 1,000 מנויים אז מבחינתו זה 1,000 צופים (וכמובן שאף אחד לא הרביץ למאמנים ברבים וגם לא לגיא עזורי)

בסוף שלפתי לו מוואלה את ממוצע קהל עונת 09/10 שמראה שהיו לנו 4,500 ומשהו אוהדים כל העונה..שתק..מה לעשות..

אבל למען ההגינות אני אגיד שכמו שאי אפשר לשפוט אותנו על וסרמיל, ככה אי אפשר לשפוט אותם על נתניה. כמה שתלגלגו, כמה שתקניטו, זה מאוד משפיע וזה מובן

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

אני מנסה לחשוב על איזה משחק הוא מדבר, הדבר היחיד שעולה לי לראש זה המשחק האחרון בלאומית נגד עכו שאם היינו מנצחים אותו היינו מסיימים מקום ראשון, אבל נשרף לי המוח מהשמש במשחק הזה.
כל הדיבורים על האין קהל לפני עונת האליפות הם רק דיבורי סרק והמצאות של אנשים שהשנאה שלהם נוגסת להם בהיגיון או שהם פשוט לא מגיעים למגרשים מספיק זמן אם בכלל.
לא מסוגל לקחת ברצינות אנשים כאלה, אלו שכן מגיעים למגרשים מספיק זמן יודעים שלבאר שבע תמיד היה ותמיד יהיה קהל גדול וגם אם הם שונאים את באר שבע הם יודעים שמגוחך להגיד שלא היה לנו קהל.
תנו להם, איזה עוד נחמות נשארו להם חוץ מזה?

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

לא הבאנו מספרים טובים בסוף של וסרמיל, בגלל וסרמיל. רק בגללו.

אחרי שהתרגלנו לאצטדיונים החדשים, לחזור לוסרמיל היה זוועה. יש לי כמה חברים שהיו באים איתי רק למשחקי חוץ.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

"שם משחקים בשביל הסמל ולמען הקהל המרגש הזה שהיה שם מאז ומתמיד (חוץ מבתקופה שהם לא לקחו אליפויות) ולמען העיר התומכת והאוהבת (חוץ מהתקופה שהם לא לקחו אליפויות), פה משחקים רק בשביל הסמל של הדולר."

הקהל שלנו היה רק מאז האליפויות?
פשוט הזוי...
אפשר אולי להגיש שהעיר לא תמיד תמכה ואהבה אבל הקהל שלנו תמיד היה, גם בימים הקשים בלאומית, 12,000 אוהדים מול בית שאן בליגה לאומית.
נראה אם הם ירדו יום אחד כמה הם יביאו למשחק בליגה הלאומית.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
The red one

yakar כתב:לא הבאנו מספרים טובים בסוף של וסרמיל, בגלל וסרמיל. רק בגללו.

אחרי שהתרגלנו לאצטדיונים החדשים, לחזור לוסרמיל היה זוועה. יש לי כמה חברים שהיו באים איתי רק למשחקי חוץ.
אני חושב שלאורך כל השנים לא הבאנו מספרים טובים לוסרמיל בגלל וסרמיל. זה לא משנה כמה טוב או רע היה מחוץ לבאר שבע

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

פעם לא היו מגרשים כל כך טובים. בגלל זה וסרמיל לא היה כל כך נוראי.

בסוף שלו שכל משחק שני היה בבלומפילד נתניה או פתח תקווה כבר היה קשה יותר.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

אולי לא הבאנו מספרים כמו בטרנר בגלל וסרמיל, אבל קהל תמיד היה והמספרים היו קרובים יותר לארבעת הגדולות מאשר לכל השאר.
קצת מצחיק שדווקא הקהל שלא מפסיק לבכות על האיצטדיון החדש שלו שופט קהל אחר שסבל כמה עשורים טובים מהמגרש הכי נוראי בתולדות הכדורגל הישראלי.
אם לנתניה כואב להם לבוא מעניין אותי כמה מנויים הם היו עושים בוסרמיל.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

The red one כתב:יש אצלם כמה מביכים , רבתי בטוויטר אתמול עם אחד שטען ש"הרבצנו למאמנים" וש"הבאנו 1,000" אחרי הגעת אלונה. חפר לי חפר לי , שלף כתבה מאוגוסט 2009 שהיה כתוב בה שיש לנו 1,000 מנויים אז מבחינתו זה 1,000 צופים (וכמובן שאף אחד לא הרביץ למאמנים ברבים וגם לא לגיא עזורי)

בסוף שלפתי לו מוואלה את ממוצע קהל עונת 09/10 שמראה שהיו לנו 4,500 ומשהו אוהדים כל העונה..שתק..מה לעשות..

אבל למען ההגינות אני אגיד שכמו שאי אפשר לשפוט אותנו על וסרמיל, ככה אי אפשר לשפוט אותם על נתניה. כמה שתלגלגו, כמה שתקניטו, זה מאוד משפיע וזה מובן
להשוות בין וסרמיל נתניה זה כמו להשוות בין פיאט 127, 3 דלתות בלי מזגן לגי'פ מרצדס חדש.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
The red one

גדי כתב:
להשוות בין וסרמיל נתניה זה כמו להשוות בין פיאט 127, 3 דלתות בלי מזגן לגי'פ מרצדס חדש.
אל תשווה את האצטדיונים, גדי. לא זאת ההשוואה שצריך לעשות.

דרכי הגישה לאצטדיון בנתניה נוראיים בדיוק כמו ששאר התנאים בוסרמיל היו. ואל תצקצקו ותגידו לי "יאללה למי אכפת כולה עוד כמה דקות בפקקים". זה גורם מאוד משפיע על החלטה האם להתניע את הרכב ולהגיע. מה גם, שמכבי ת"א לא מספקת עבור האוהדים שאטלים או דברים בסגנון (ככל הידוע לי).

זה או שתקח אוטו ותזדיין בפקקים או שתוותר מראש. אז הגיוני שהרבה מוותרים מראש על משחקים לא "שווים", כמו שהרבה וויתרו מראש על משחקים לא שווים בוסרמיל

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

The red one כתב: אל תשווה את האצטדיונים, גדי. לא זאת ההשוואה שצריך לעשות.

דרכי הגישה לאצטדיון בנתניה נוראיים בדיוק כמו ששאר התנאים בוסרמיל היו. ואל תצקצקו ותגידו לי "יאללה למי אכפת כולה עוד כמה דקות בפקקים". זה גורם מאוד משפיע על החלטה האם להתניע את הרכב ולהגיע. מה גם, שמכבי ת"א לא מספקת עבור האוהדים שאטלים או דברים בסגנון (ככל הידוע לי).

זה או שתקח אוטו ותזדיין בפקקים או שתוותר מראש. אז הגיוני שהרבה מוותרים מראש על משחקים לא "שווים", כמו שהרבה וויתרו מראש על משחקים לא שווים בוסרמיל
סלח לי אחי,בלבול ביצים.
היום יש תחנת רכבת ספיר 10 דקות מהאיצטדיון בהליכה,תוסיף לזה עוד 25 דקות מתל אביב מרכז והם 40 דקות באיצטדיון,מה שלוקח לנו עד שאנחנו נכנסים לטרנר.
דבר שני,קבוצה שמתפארת שיש לה את קהל האוהדים הכי גדול בארץ אמורה למלא את נתניה ב10,000 מינימום כל משחק.
כי בניגוד אלינו,שרוב האוהדים מגיעים מהעיר,להם יש אוהדים בתל אביב,הרצליה,רעננה,נתניה,חדרה וכו וכו.

שלח תגובה