סמוך עליי ועל אורןTal_Hbs כתב: פורסם איפשהו ?
תקשורת ספורט
- The red one
Re: תקשורת ספורט
- The red one
לא יודע, להגיד לך את האמת? אני לא קורא את כל הפרשנויות ולא שומע אותן בטלוויזיה וברדיו.izguy83 כתב: זלזלו בנו הרבה יותר מדי בתקשורת בשבוע הנוכחי.
הגדילו לעשות וטענו טענות מגוכחות כמו:
אלו ואורן ביטון צריך לפתוח (מי ראה את הגולים שקיבלנו במשחקי ההכנה מהצד של אלו???) וזה עוד מבלי להתייחס לחיבור של שחקנים לקבוצה?
איך זה שיש רק שינוי אחד בהרכב למול שנה שעברה? (אם היה יותר מזה, היו אומרים שלא טוב שאין המשכיות).
ועוד.
הביקורת שהופנתה מהתקשורת היתה כזו של מי שראה את הקבוצה פעם ראשונה נגד הונבד. מה הם ציפו? שנעלה מולם כמו נגד אינטר?
בשורה התחתונה, הכסף היה על השולחן ב3 שחקים ולקחנו אותו.
אוזן ואפק היחידים שדיברו לעניין ושיקפו את המציאות. אמרו שגורץ קבוצה איכותית יותר, אבל אנחנו מסוגלים לנצח. אחד מהם הגדיר את הסיכויים אתמול 50/50.
ספציפית התייחסתי למה שהוא ציטט מאיציק זוהר ואורי אוזן, שוואלה, זו דעה לגיטימית. וכן, איך ההגנה נראתה בצמד המשחקים(לא אחד) מול בודפשט בהחלט יכול להעיד על איך היא תיראה מול לודוגורץ. אז למה נשווה את ההגנה? לההופעה ההירואית לפני שנה מול אינטר? לא. מדברים כושר נוכחי.
אכן צודקים..The red one כתב: סמוך עליי ועל אורן
אלופת המדינה עושה כבוד במוקדמות הצמפיונס; ב-103 פותחים עם יעקב בוזגלו והילד על הקביים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מת לעלות מול פרימו ולאמת אותו עם ה"למה הוא לא פותח עם אורן ואלו על חשבון בן וקורהוט".ניב כתב:אני כנראה חוטא למהות הנושא אבל משהו שהידהד לי בראש בהקשרים של תקשורת ספורט.
התחושה שניתן שואו הייתה אצלי כלכך חזקה בעיקר כי שמעתי איך כ-ל הפרשנים מדברים לאורך כל השבועץ
באמת שכולם, כולל קופר ודומיו, בעיתונים, בטלווזיה וברדיו, זה היה מביך.
הגדיל לעשות איציק זוהר שבשעה 18:06, כשעתיים לפני תחילת המשחק אמר את הדברים הבאים:
"עם כל האהבה שלי לבאר שבע, אני לא חושב שיש לה הרבה סיכוי, יש לה המון בעיות בהגנה ושוער לא מספיק טוב, שלא לדבר על זה שאין להם חלוץ, לא חושב שיעברו"
אורי אוזן שעה לפני כן ברדיו אמר דברים דומים רק קצת יותר מעודנים.
הקונספציה שכולם היו שבויים בה כאילו ההגנה שלנו ברמה של הפועל עכו לאור שני השערים שקיבלנו בהונגריה הייתה מביכה.
אף אחד לא מאמת את הקשקשנים מול השטויות שהם מקיאים.
ואין לי בעיה אם מישהו חשב לפני המשחק אתמול שניצחון שלנו הוא סנסציה. זכותו.
רק שיתבטא אח"כ בהתאם ויתן כבוד לשחקנים והמאמן האדירים האלה. לצערי לא יקרה.
כולם היו דרוכם אתמול הרבה יותר.The red one כתב:ניב, כל בן אדם שראה תקציר אחד (אחד בלבד), של לודוגורץ ונוכח ליכולת הטכנית של הקשרים (ולא רק) הברזילאים, חשש מאוד מהעדיפות שלהם על ההגנה שלנו.
כי מה לעשות? ההגנה במשחקים מול בודפשט לא הייתה טובה. ספגו גולים מאוד לא אופיינים, מקבוצה הרבה פחות איכותית. אז כן, היה את החשש שהברזילאים יעשו פה בית ספר, ותשמע? בפועל? אנחנו גילינו שזה לא היה כזה רחוק מזה אתמול. כשהכדור היה אצלם זה דפיקות לב ברמה שיש אצל אוהדי קבוצה יריבה שהכדור אצל טוני. רק שאצלם יש לפחות "4" טוני וואקמה כאלה, ואצלנו, אחד וחצי.
ההגנה הייתה נקודת תורפה ביחס לבולגרים, וביחס ליכולת שההגנה באה איתה, כי כן, החבר'ה אכלו גולים שטותיים לפני שבוע ושבועיים בטרנר ובהונגריה - וזו בהחלט נורה אדומה. לכן, אני כן מבין את הביקורת של הפרשנים.
ההגנה אתמול לא הזכירה במאומה את זו של הסיבוב השני וכל הכבוד על זה
בפרספקטיבה לאחור משחק ההגנה שלנו בצמד המשחקים מול הונבד היה פחות טוב, בעיקר בגלל הדריכות, שלא הייתה מקסימלית וזה מובן. כמובן העובדה שמדובר על משחקים ראשונים לעונה וחלודה אופיינית תרמה גם היא.
ככל שיחלוף הזמן אנחנו נחזור למה שהורגלנו, אל דאגה. אפשר לשחרר מבן ביטון/ שיר צדק/קורבן תורן.
להשליך מהונבד על צמד המפגשים מול לודוגורץ היה טעות.
משחק הגנה ברמה שאנחנו רגילים דורש קודם כל ריכוז, וזה פועל יוצא של דריכות.
אגב, לא פוסל מערך של 3 בלמים בבולגריה
בדיוק זה.Totti כתב:כלפי משכונה א?
חבר מאוד טוב ואדם מאוד מוכשר, שיהיה בהצלחה.
https://www.calcalist.co.il/sport/artic ... 49,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
אחד הסרטים הטובים בכל הזמנים. כבוד לאירגון שחשב על זה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
רק לי זה נראה חובבני בעליל שחגיגות ה"ליגיונר עם הכי הרבה שערים" (לא מבין מה התואר הזה אומר) מקבלות סיקור משולש מהשער ה60(!!!) של נאתכו באירופה (צמרת רוסית ויוונית בלבד).
לא רק לך.yedidel כתב:רק לי זה נראה חובבני בעליל שחגיגות ה"ליגיונר עם הכי הרבה שערים" (לא מבין מה התואר הזה אומר) מקבלות סיקור משולש מהשער ה60(!!!) של נאתכו באירופה (צמרת רוסית ויוונית בלבד).
סוג של עבודת אלילים זה נהיה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
לא הגעתם לשלב שאתם כבר אמורים להפסיק להיות מופתעים?
ערן זהבי מוכר
ביברס נאתכו לא
לכתבות על ערן זהבי ייכנסו
לכתבות על ביבראס נאתכו - פחות
זה לא -כזה- מסובך להבנה
גם ה"משכילים" שבינינו (דסקל לדוגמא) מפארים היום (ובדרך כלל) את זהבי. זה לא שמור רק לתקשורת ה"רדודה".
ערן זהבי מוכר
ביברס נאתכו לא
לכתבות על ערן זהבי ייכנסו
לכתבות על ביבראס נאתכו - פחות
זה לא -כזה- מסובך להבנה
גם ה"משכילים" שבינינו (דסקל לדוגמא) מפארים היום (ובדרך כלל) את זהבי. זה לא שמור רק לתקשורת ה"רדודה".
בסה"כ עוד מראה מיני רבות לתקשורת ספורט הזבל שלנו.
אפילו דאבור בזלצבורג יותר מעניין יותר ממה עושה זהבי בסין.
יש לי אפס כבוד לליגה שם.
אפילו דאבור בזלצבורג יותר מעניין יותר ממה עושה זהבי בסין.
יש לי אפס כבוד לליגה שם.
בחיי שאם אני גיא לוזון אני שם פצצה בפרצוף של פשכצקי החוצפן הזה.
- red and white
- Title: Almog
מה עשה פשכצקיאדום זקן כתב:בחיי שאם אני גיא לוזון אני שם פצצה בפרצוף של פשכצקי החוצפן הזה.