ניב זריהן
Re: ניב זריהן
תגובה אחרונה בנושא, נשבע.
הנקודה היא שאנחנו לא יודעים יותר מדי בשביל להניח הנחות כאלה.
נניח ובאופן תיאורטי, הייתה סיטואיה והצוות הרפואי אמר לו "שמע ניב, הכי טוב זה שתתחיל לעבוד כל יום 10 שעות במכון, טיפולי פיזיותרפיה ומנוחה" (וכו וכו וכו) והוא לא מקיים את זה, אני איתך לגמרי.
מנגד, בטוח שהחופשה המזורגגת הזאת, אושרה על ידי כל הגורמים הרלוונטיים ומכאן שהכל טוב.
לפעמים, בשלהי פציעה ארוכה הגוף מחלים אבל מתחילה בעיה מנטלית אצל שחקנים; לא מן הנמנע שבצוות אפילו חשבו שחופשה קצרה דווקא יכולה להועיל. חברות הייטק מובילות מבינות היום שלפעמים לשחרר חבל יוציא יותר מצוות העובדים שלך. ככה אנשים מוצאים את עצמם ישנים במשרד או יוצאים הבייתה סתם כך ב12 בצהריים, זה לא מעיד כלום על התפוקה המצטברת שלהם בחברה.
שוב, אנחנו לא יודעים יותר מדי, אבל יש על מי לסמוך ככה שזה לא באמת משנה.
הנקודה היא שאנחנו לא יודעים יותר מדי בשביל להניח הנחות כאלה.
נניח ובאופן תיאורטי, הייתה סיטואיה והצוות הרפואי אמר לו "שמע ניב, הכי טוב זה שתתחיל לעבוד כל יום 10 שעות במכון, טיפולי פיזיותרפיה ומנוחה" (וכו וכו וכו) והוא לא מקיים את זה, אני איתך לגמרי.
מנגד, בטוח שהחופשה המזורגגת הזאת, אושרה על ידי כל הגורמים הרלוונטיים ומכאן שהכל טוב.
לפעמים, בשלהי פציעה ארוכה הגוף מחלים אבל מתחילה בעיה מנטלית אצל שחקנים; לא מן הנמנע שבצוות אפילו חשבו שחופשה קצרה דווקא יכולה להועיל. חברות הייטק מובילות מבינות היום שלפעמים לשחרר חבל יוציא יותר מצוות העובדים שלך. ככה אנשים מוצאים את עצמם ישנים במשרד או יוצאים הבייתה סתם כך ב12 בצהריים, זה לא מעיד כלום על התפוקה המצטברת שלהם בחברה.
שוב, אנחנו לא יודעים יותר מדי, אבל יש על מי לסמוך ככה שזה לא באמת משנה.
נשאר לנו לאחל לעצמנו ולו שיחזור במהרה ,אנחנו יותר מתמיד צריכים אותו עכשיו כשיש חוסר בשחקן קו עד שקוואנקה יחלים .
הוא לא אמור לחזור לפני קוונקה
הוא עושה הכל להחלים, מכונת היח"צ עושה הכל כדי שיהיו כאן תגובות כאלה למרות שהוא לא מעניין.הראל כתב:גם זריהן מעלה דברים לא ברמה כמו בוזגלו אבל גם מעלה , ומה שהוא מעלה שהוא כל הזמן על מיטת טיפולים ועם מסאז או טיפולי מכות חשמל כאלה . וזהו , אה וכמובן אוכל .
ובוזגלו עם כל המסיבת רווקים והתוכנית המושמצת התאמן תוך כדי החופשה הזו. גן אני לא סובל אותו אבל הוא עושה הכל להחלים.
בסוף לא אופתע אם הוא יחזור לפני זריהן.
אף אחד מאיתנו לא יודע מה זריהן עושה מחוץ לאינסטגרם. אם לא היה עומד בתוכנית השיקום שלו, אני בטוח שהיה חוטף.
טוב חברים, אני חושב שמצינו.
ניב זריהן עדיין שחקן צעיר, ואני בטוח שאם הגיע לאוזניים שלו רבע ממה שנכתב כאן הוא היה לוקח לתשומת ליבו ומתעורר. (במידה והדיון נכון)
אסור לו לחזור מוקדם מהצפוי בגלל לחץ שנפעיל עליו כדי שלא יפצע שוב ואז יהיה מחלוקות לגבי אנשים שאומרים ״אמרנו לכם״ לגבי המקצוענות שלו (כולל אותי דרך אגב)
במקרה הזה אני לא רוצה להיות בצד שאומר אמרנו לכם. אני רוצה להיות בצד שאוכל את הכובע.
אני חושב שהמשפט ״אבן שטיפש אחד זרק לבאר, אלף חכמים לא יצליחו להוציאה" נכון לדיון הזה...
ואני קצת מרגיש הטיפש כי אני התחלתי כאן עם הטענות האלו...
אז בואו נשחרר לחץ ונרגיע את העניינים כי עדיין קיים סיכוי גדול שנעשה פה אבל.
סליחה על החפירה היתי חייב. ישב לי על הלב
ניב זריהן עדיין שחקן צעיר, ואני בטוח שאם הגיע לאוזניים שלו רבע ממה שנכתב כאן הוא היה לוקח לתשומת ליבו ומתעורר. (במידה והדיון נכון)
אסור לו לחזור מוקדם מהצפוי בגלל לחץ שנפעיל עליו כדי שלא יפצע שוב ואז יהיה מחלוקות לגבי אנשים שאומרים ״אמרנו לכם״ לגבי המקצוענות שלו (כולל אותי דרך אגב)
במקרה הזה אני לא רוצה להיות בצד שאומר אמרנו לכם. אני רוצה להיות בצד שאוכל את הכובע.
אני חושב שהמשפט ״אבן שטיפש אחד זרק לבאר, אלף חכמים לא יצליחו להוציאה" נכון לדיון הזה...
מלךאלדר כתב:טוב חברים, אני חושב שמצינו.
סוף סוף התאמן עם שאר הקבוצה לפי התמונות בפייסבוק.
עם כל הציניות והאכזבה לבחור יש חלק באליפות של עונה שעברה ובעיניי נראה כמו שחקן אגף עם המון פוטנציאל.
מקווה שסוף סוף יכנס לקצב של שאר הקבוצה וישתיק את כולנו.
עם כל הציניות והאכזבה לבחור יש חלק באליפות של עונה שעברה ובעיניי נראה כמו שחקן אגף עם המון פוטנציאל.
מקווה שסוף סוף יכנס לקצב של שאר הקבוצה וישתיק את כולנו.
- ForeverRed
מה שקורה לו מזכיר את מה שהיה לדודזאדה.
מרגיש כאבים למרות החלמה מלאה.
עוד קצת ויעבור.
מרגיש כאבים למרות החלמה מלאה.
עוד קצת ויעבור.
- simply-red
נו באמת, תעקוב באינסטגרם ותהיה מעודכן.Totti כתב:משהו חדש לגביו?
- The red one
לא העלה כבר 24 שעות סטורי, מדאיג.Totti כתב:משהו חדש לגביו?
אולי כי התחיל להתאמן ונגמר הזמן הפנוי לאכול כל יום בכמה מסעדות
לא הבנתי למה לא שיחק היום? לא אמרו שהשריר שלו סבבה ושהיה מדובר בכאבים פסיכולוגים?
- The red one
לא..nir767676 כתב:לא הבנתי למה לא שיחק היום? לא אמרו שהשריר שלו סבבה ושהיה מדובר בכאבים פסיכולוגים?
משהו חדש לגביו? לאלה שאין להם אינסטגרם...