טוני נוואקמה
Re: טוני נוואקמה
לא צריך להיות דביקי יותר מידי,גם להם יש את החיים מחוץ לכדורגל,ולפעמים יש בעיות מחוץ לדשא וזה משפיע על המצב רוח..
מצד שני מבין אותם,שניגשים אליהם אנשים ממוצא מזרחי בלי שיניים שלא יודעים מילה באנגלית ומתחילים לשיר להם באמצע הגרנד קניון את השיר שלהם זה די מביך(וניתקלתי בזה)
מצד שני מבין אותם,שניגשים אליהם אנשים ממוצא מזרחי בלי שיניים שלא יודעים מילה באנגלית ומתחילים לשיר להם באמצע הגרנד קניון את השיר שלהם זה די מביך(וניתקלתי בזה)
ממוצא מזרחיLIAV00S כתב:לא צריך להיות דביקי יותר מידי,גם להם יש את החיים מחוץ לכדורגל,ולפעמים יש בעיות מחוץ לדשא וזה משפיע על המצב רוח..
#כשאבאואמא
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
צודק!
פעם אחרונה שנתקלתי בטוני, התחלתי לשיר לו יידישע מאמא. הבחור לא ידע את עצמו מאושר, התחיל לרקוד, בא איתי הביתה.
אין ספק שהוא בעייתי רק עם מזרחיים.
פעם אחרונה שנתקלתי בטוני, התחלתי לשיר לו יידישע מאמא. הבחור לא ידע את עצמו מאושר, התחיל לרקוד, בא איתי הביתה.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
גדולסניור כתב:צודק!
חחחחחחחחחחחחחח מתסניור כתב:צודק!
Don't feed the troll
https://m.youtube.com/watch?v=oK6-6ZrH7yI" onclick="window.open(this.href);return false;
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
רואה את טוני ואוגו די הרבה, תמיד הם מתייחסים ממש יפה לאוהדים שבאים אליהם, ובאים אליהם הרבה, ברמות של אם הם לא נכנסים בכוח לאוטו הם יכולים להתעכב שעה רק על הסלפי עם האוהדים השונים. אולי זאת הסיבה...נתי כתב:ראיתי אותו אתמול במקרה וניגשתי אליו להגיד שלום, וואלה עשה טובה שהתייחס אליי בכלל. קצת אנטיפת
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
חתיכת אידיוט.LIAV00S כתב:לא צריך להיות דביקי יותר מידי,גם להם יש את החיים מחוץ לכדורגל,ולפעמים יש בעיות מחוץ לדשא וזה משפיע על המצב רוח..
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 59,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
עמה עמה עמה עמה עמה עמה עמההההההה
מרגיז אותי מאוד הקמפיין התקשורתי/טוקבקיסטי הגדול לעודד אותו לעבור לחו"ל מתחילת העונה.
לא יודע כמה זה מחלחל, מקווה שלא.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה אני אגיד לך, הוא ממש קורא באינטרנט כל כתבה עליו ורואה מה אומרים עליו בטלוויזיה ואומר לעצמו "וואלה הם צודקים, אני צריך לעזוב לברצלונה".Eelect כתב:מרגיז אותי מאוד הקמפיין התקשורתי/טוקבקיסטי הגדול לעודד אותו לעבור לחו"ל מתחילת העונה.
נו באמת, תרגעו.
הוא ישאר פה להערכתי עד הקיץ הבא, אחריי עוד קמפיין אירופי מוצלח כבר יהיו לו הרבה הצעות, ואלונה לא תשחרר אותו בינואר בגלל מה שקרה עם מאור מליקסון בזמנו ככה שאתם יכולים להיות רגועים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!