אין לי מושג אח.אלדר כתב: הרמזים מובילים לשם אבל הם לא ברורים כי הוא לא דיבר על זה ממה שאני זוכר
איזה תפקיד מיעדים לו?
ברדה יפרוש בסוף העונה?
Re: ברדה יפרוש בסוף העונה?
oranu כל אחד יכול לשער, להעריך, לחשוב, להסיק. ברדה מבחינתו לא אמר שום דבר בנושא.
אני מסכים איתך שהוא הסמל הכי גדול של המועדון והשחקן שאני הכי אוהב ומעריך, אבל חאלס בחיאת. כמה אנשים החליטו לפתוח דף פייסבוק ושהם מייצגים יציע בטרנר. תרשה לי- חחחחחחחחחחחחחח.
מי אתם ומה אתם שתיקחו דעת קהל של מעל 5 אלף איש. מה זה החרטא הזו. ברדה יודע יותר מכל אוהד ואוהדת כמה אהבה והערכה הקהל מעניק לו ומי ומה הוא בשביל המועדון. רק לשחקן (עבר) אחד בארץ שרים בדקה קבועה, מני לוי, ולא רוצה להזכיר את הסיבות
אני מסכים איתך שהוא הסמל הכי גדול של המועדון והשחקן שאני הכי אוהב ומעריך, אבל חאלס בחיאת. כמה אנשים החליטו לפתוח דף פייסבוק ושהם מייצגים יציע בטרנר. תרשה לי- חחחחחחחחחחחחחח.
מי אתם ומה אתם שתיקחו דעת קהל של מעל 5 אלף איש. מה זה החרטא הזו. ברדה יודע יותר מכל אוהד ואוהדת כמה אהבה והערכה הקהל מעניק לו ומי ומה הוא בשביל המועדון. רק לשחקן (עבר) אחד בארץ שרים בדקה קבועה, מני לוי, ולא רוצה להזכיר את הסיבות
אני רוצה שיקום אירגון ליציע הצפוני. שילחם על הדברים החשובים באמת ליושבי הצפוני - למה הממטרות חייבות להשפריץ על הארבע שורות הראשונות? מי יעצור את שחקני היריבה שבחימום מפציצים אותנו בלי רחמים?
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
א. אחלה אנשים ואוהדים אמיתיים יש שם.E.Z כתב:oranu כל אחד יכול לשער, להעריך, לחשוב, להסיק. ברדה מבחינתו לא אמר שום דבר בנושא.
ב. מסכים שהם לא צריכים לקבוע לקהל שלם.
ג. התייחסתי בעיקר לסוגייה שהועלתה, פחות למי העלה אותה.
האם נראה כה מגוחך בעיניך לתת כבוד לקפטן בעונת הפרישה שלו פעם במשחק?
אם כן אז נסכים שלא להסכים.
אם לא אז אנחנו דומים בדיעותינו פשוט אתה הגבת לגופו של כותב ולא לגופו של עניין.
אני חושב שאין ברעיון הזה שום דבר רע.
oranu כתב: א. אחלה אנשים ואוהדים אמיתיים יש שם.
ב. מסכים שהם לא צריכים לקבוע לקהל שלם.
ג. התייחסתי בעיקר לסוגייה שהועלתה, פחות למי העלה אותה.
האם נראה כה מגוחך בעיניך לתת כבוד לקפטן בעונת הפרישה שלו פעם במשחק?
אם כן אז נסכים שלא להסכים.
אם לא אז אנחנו דומים בדיעותינו פשוט אתה הגבת לגופו של כותב ולא לגופו של עניין.
אני חושב שאין ברעיון הזה שום דבר רע.
אין לי שמץ מי עומד מאחורי הדף הזה. חס וחלילה לא מפקפק בהם כאוהדים. אבל קצת מצחיק להחליט על דעת עצמך שאתה סמכות על יציע שלם.
כל עוד אליה לא יצא בהצהרה "זו עונתי האחרונה" אנחנו לא נוכל לדעת זאת, משכך, קצת ילדותי לשיר לו בדקה מסויימת דחילק ראבק.
כל משחק אנחנו שרים את שיר השחקן שלו. ברגע שהוא יצא בהודעה כזו אני סמוך ובטוח שכל הקהל כגוש אחד יעשה לו את המחווה הזו באופו אוטומטי וטבעי.
מגוחך בעיני טיימינג ההודעה. הפוסט נמחק כנראה הבינו שטעו או משהו.
הקהל של חיפה שר גם ליניב קטן בדקה ה-20E.Z כתב:oranu כל אחד יכול לשער, להעריך, לחשוב, להסיק. ברדה מבחינתו לא אמר שום דבר בנושא.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אחלה.E.Z כתב:
אין לי שמץ מי עומד מאחורי הדף הזה. חס וחלילה לא מפקפק בהם כאוהדים. אבל קצת מצחיק להחליט על דעת עצמך שאתה סמכות על יציע שלם.
כל עוד אליה לא יצא בהצהרה "זו עונתי האחרונה" אנחנו לא נוכל לדעת זאת, משכך, קצת ילדותי לשיר לו בדקה מסויימת דחילק ראבק.
כל משחק אנחנו שרים את שיר השחקן שלו. ברגע שהוא יצא בהודעה כזו אני סמוך ובטוח שכל הקהל כגוש אחד יעשה לו את המחווה הזו באופו אוטומטי וטבעי.
מגוחך בעיני טיימינג ההודעה. הפוסט נמחק כנראה הבינו שטעו או משהו.
תמיד ידעתי שאתה טרולTotti כתב: הקהל של חיפה שר גם ליניב קטן בדקה ה-20

הרבה ממעיטים את המהפכה שברדה עשה פה ומוסיפים בלי בוזגלו זה לא היה קורה ולא מבינים שאם זה לא היה בוזגלו אז זה היה שחקן אאחר שעוזר למהפכה.
אבל השאלה האמיתית היא...
הם החליטו לשיר לקפטן בגלל שזו עונתו האחרונה? (בוודאות)
או שהם החליטו לשיר לקפטן בגלל שהם החליטו לקחת פיקוד על משהו שהוא לא להם?
זה מהותי מאוד לדיון. אני מסכים עם E.Z
- The red one
אני בכלל ראיתי את אחד מהאנשים שבאמת עומדים מאחורי החבר'ה ביציע המזרחי מגיב לפוסט ההוא על ברדה (שכבר נמחק) "מי אתה בכלל, משתמש מזויף" אז יש מצב שה"יציע המזרחי-בנצי" זה סתם עמוד שמישהו פתח ובכלל לא מנוהל על ידי החבר'ה שכן עומדים מאחורי סוג-של-התארגנות במזרחי.אלדר כתב:אבל השאלה האמיתית היא...
מכל מקום, גם הארגון העלה פוסט בו הוא קרא לעודד את ברדה כל משחק.
הכל בסדר בין הנפשות הפועלות בזה אתה יכול להיות רגוע.אלדר כתב:אבל השאלה האמיתית היא...
אחלהoranu כתב: הכל בסדר בין הנפשות הפועלות בזה אתה יכול להיות רגוע.

שואל את השאלות הנכונות אח..oranu כתב: הכל בסדר בין הנפשות הפועלות בזה אתה יכול להיות רגוע.
עכשיו ראיתי שהאולטראס הוציאו הודעה בפייס. מבחינתי מקובל מאוד כל עוד זה בא מהארגון האמיתי