אלדר כתב:העניין בלודוגרץ זה לא חוליית ההגנה שלנו מול ההתקפה שלהם.
העניין בלודוגרץ זה שאם לא עצרת אותם רחוק מהשער גם 4 בלמים לא יכולים להספיק אם הם עם הפנים לשער שלך ביום טוב שהתחבר להם הכל
חושב שדווקא הוכח ההיפך אתמול.
ההגנה שלנו באיזור הרחבה היתה מצויינת, דווקא בקישור התקשנו יותר.
אתם זוכרים שגול שלנו שווה ארבעה שלהם?
צריך לשחק כמו בטרנר כשהמטרה המוצהרת היא גולים. מבוקר, חכם, איטי, ע
אבל על גולים. גם אם ספגנו שלושה? קול אחד ועולים!
Eelect כתב:
ההגנה שלנו תהיה יותר הרמטית בשלושה בלמים, הבעיה שאתה מדבר עליה היא ההליכה שלנו אחורה כשאנחנו משחקים במערך הזה.
אבל היא לא קשורה להגנה אלא לחוסר בהתקפה, ולזה נצטרך למצוא פיתרון (אוחנה מאחורי גאדיר וטוני יכול לעבוד יפה בהתקפות מעבר).
בטרנר היה נכון לנו להחזיק בכדור כי היינו חייבים לנצל את הדחיפה הביתית ולנסות להשיג תוצאה טובה לקראת הגומלין. הפעם אנחנו רק צריכים לשמור עליה.
כן, אני לא סובל את המושג הזה לשמור על תוצאה אבל הם קבוצה יותר מדי איכותית בשביל שאאמין שאנחנו מסוגלים לנצח אותם במשחק פתוח, בבית שלהם.
אני דווקא טוען ש3 בלמים זה יותר אופציות לשבירת קו נבדל ולבלאגן שהם יעשו עם התנועה הבלתי מפסקת שלהם.
למה להכניס עוד בלם בין ויטור לצדק? עוד גורם שיכול לשגות?
dardasmiley כתב:אתם זוכרים שגול שלנו שווה ארבעה שלהם?
צריך לשחק כמו בטרנר כשהמטרה המוצהרת היא גולים. מבוקר, חכם, איטי, ע
אבל על גולים. גם אם ספגנו שלושה? קול אחד ועולים!
לדעתי עולה עם אותה שיטת משחק כמו בטרנר, אם נלך אחורה וניתן להם לתקוף בחופשיות בלי לצאת קדימה, לא תהיה להם בעיה להשחיל לנו 3...
פותח בטירוף עם הרכב התקפי, נותן גול אחד, במחצית עובר למערך 3 בלמים ושורד את המחצית השנייה...
לעבור למערך של שלושה בלמים או להרכיב שחקן עם אוריינטציה יותר הגנתית משחקן אחר זה לא בהכרח ללכת אחורה וזה ממש לא להתבנקר.
זה לשחק יותר מבוקר, יותר אגרסיבי בחלקים יותר קריטיים במגרש ובעיקר להוציא להם את האוויר מהמפרשים כי מה לעשות, שם אנחנו נצטרך להתאים את עצמנו אליהם ולא להיפך.
אני חושב שכדאי להבין את זה לפני שההרגשה שאנחנו מסוגלים להכול תשתלט עלינו.
אלו זה שחקן של פעולה מהירה והגבהה. אין לו דריבל או יכולת לשמור על הכדור.
אם הוא פותח בקישור אנחנו מוותרים לגמרי על החזקת כדור, וגם להגבהות לא תהיה באמת כתובת.
זאת תהיה הזמנה ליריבה לשכב עלינו.
אוחנה כבר שיחק לא פעם באגף. גם אצלנו, גם באשדוד וגם בנבחרת הצעירה.
הוא צריך לפתוח בהרכב.
הפציעה של מליקסון מדאיגה מאוד.
שיגיעו כבר התוצאות.