2-0 על לודוגורץ :: סיכום
Re: 2-0 על לודוגורץ :: סיכום
לדעתי ומהניסיון העבר על בכר, אנחנו ננסה להפתיע את הבולגרים במשחק לחץ על ההתחלה בניסיון לתת את הגול כמו שהיה בשבוע שעבר מול הונבד. אם לא הצליח לתת גול בחצי שעה הראשונים ולא נספוג אני מאמין שנתחיל לשחק זהיר יותר ונבנה יותר על מתפרצות
מסכים עם הגישה של לבוא לנצח אלדר, רק שאני מתקשה לראות אותנו מחזיקים מולם בכדור כשטרנר לא מאחורינו.אלדר כתב: הגישה הטובה והנכונה ביותר היא, לבוא לנצח.
אם נבוא לנצח השער שלנו יגיע ואז אין סיכוי שהשחקנים שלנו יאבדו את מה שהשיגו, הם עשויים מחומר הרבה יותר טוב מזה.
צריך להאט את המשחק ולרצות כמה שיותר לשלוט בכדור. בחצי שלהם. כשהכדור היה אצלנו לא היה להם כל כך פתרונות
הם פשוט מוכשרים מאיתנו בכל פרמטר בתחום הזה. עדיף שניערך לסוג משחק שנוכל לעמוד בו.
בשביל משחקים כאלה צריך את הובאן,קלאסי לסגנון הזה.
מאמין שנתחיל עם 3 בלמים,צריכים להבין ששער אחד שלנו והם יצטרכו להבקיע ארבע.
מאמין שנתחיל עם 3 בלמים,צריכים להבין ששער אחד שלנו והם יצטרכו להבקיע ארבע.
אמנם אין את הרוח הגבית אבל באמצע אנחנו חזקים יותר וזה המפתח... בטוח יהיה בליץ מטורף בהתחלה.. נצטרך לעשות הרבה פאולים שיוציאו את העוקץ ולנסות לעשות סדר בכל הבלאגן שיהיה במגרשEelect כתב: מסכים עם הגישה של לבוא לנצח אלדר, רק שאני מתקשה לראות אותנו מחזיקים מולם בכדור כשטרנר לא מאחורינו.
הם פשוט מוכשרים מאיתנו בכל פרמטר בתחום הזה. עדיף שניערך לסוג משחק שנוכל לעמוד בו.
---
לגבי 3 בלמים אני פחות מסכים. גם בקמפיין בשנה שעברה את רוב הדקות הטובות שלנו עשינו כשהובאן היה באמצע ולא בלם
- simply-red
אנחנו אולי חזקים פיזית באמצע בזכות אוגו אבל לא טכנים מספיק לרמות האלה, וגם בזכות אוגו. אנחנו לא מסםיק איכותיים להחזיק כדור באמצע, אתמול זה היה כ"כ בולט, ראדי היה פושר התקפית, אייבינדר רוצה אבל הצד הטכני הוא הפחות חזק אצלו ואוגו.. נגר מבחינה התקפית, אתמול בכמה הזדמנויות שחטפנו כדור באמצע לא הצלחנו לצאת חכם ומדויק קדימה בגלל פיקשוש של אחד מהקשרים הנ"ל. לליגה שלנו זה מספיק, לרמות הגבוהות באירופה זה לא. אפרופו הובאן, האיכויות והחוכמה שלו ביציאה קדימה בתור קשר 50:50 מאוד חסרים לנו.אלדר כתב: אמנם אין את הרוח הגבית אבל באמצע אנחנו חזקים יותר וזה המפתח... בטוח יהיה בליץ מטורף בהתחלה.. נצטרך לעשות הרבה פאולים שיוציאו את העוקץ ולנסות לעשות סדר בכל הבלאגן שיהיה במגרש
---
לגבי 3 בלמים אני פחות מסכים. גם בקמפיין בשנה שעברה את רוב הדקות הטובות שלנו עשינו כשהובאן היה באמצע ולא בלם
מסכים. עדיין מתלבט אם זה בגלל גנטיקה דפוקה או קצב אימונים איטי יחסית לרמה מסויימת באירופה.Eelect כתב:הדאגה העיקרית שלי לקראת משחק הגומלין זה הבדלי הכושר הגופני.
אנחנו לא קבוצה שרגילה לרדוף אחרי הכדור, ובשלב הזה של העונה זה מעייף אפילו יותר.
היה אפשר לראות איך אנחנו יורדים באינטנסיביות שלנו ככל שחלפו הדקות, ובבולגריה הבדלי הכושר
(שנובעים גם בגלל הבדלי הסגנון) עלולים לבלוט יותר.
עייפות מובילה לחוסר ריכוז לכן ממש לא הייתי רוצה שהם יגיעו לחצי שעה האחרונה
ביתרון 1-0 כשהחמצן במוח שלנו מתחיל להתרוקן. לעשות הכל כדי להשיג שער חוץ כמה שיותר מהר?
לעשות הכל כדי לא לספוג בחלק הראשון של המשחק? צריכים לבחור בגישה הנכונה ואני עדיין לא סגור מה היא.
שילוב של כושר ומיומנות לדעתי. גנטית כבר יצא לי לשמוע פיזיולוגים כמו מולי אפשטיין שטוענים שאין לנו באמת נחיתות.zivmay כתב:
מסכים. עדיין מתלבט אם זה בגלל גנטיקה דפוקה או קצב אימונים איטי יחסית לרמה מסויימת באירופה.
- ForeverRed
לודוגורץ מקדימה אותנו בהכנות וכבר התחילה את הליגה.
מן הסתם הכושר הגופני שלה יהיה טוב יותר.
בעונה שעברה לא נפלנו מקבוצות אחרות במסגרת האירופית. מסכים שהעונה זה נראה פחות טוב בינתיים.
משהו ששמתי לב אליו ונצטרך לשים עליו את הדגש.
הבולגרים פותחים את המחציות בטירוף. גם בתחילת המחצית הראשונה וגם בתחילת השנייה הם היו טובים יותר.
לאור התוצאה ומשחק הבית, הם ימשיכו בקו הזה.
אם נספוג מוקדם, יהיה קשה מאוד לעבור.
מן הסתם הכושר הגופני שלה יהיה טוב יותר.
בעונה שעברה לא נפלנו מקבוצות אחרות במסגרת האירופית. מסכים שהעונה זה נראה פחות טוב בינתיים.
משהו ששמתי לב אליו ונצטרך לשים עליו את הדגש.
הבולגרים פותחים את המחציות בטירוף. גם בתחילת המחצית הראשונה וגם בתחילת השנייה הם היו טובים יותר.
באם אכן יהיה כך לא שולל להעביר את 20-30 הדקות הראשונות כמו ב-10-15 דקות האחרונות אתמול, פשוט להרוג את המשחק.ForeverRed כתב: הבולגרים פותחים את המחציות בטירוף. גם בתחילת המחצית הראשונה וגם בתחילת השנייה הם היו טובים יותר.
לא מצאתי בשום מקום את מסיבת העיתונאים של הבולגרים אחרי המשחק.
נוה?
נוה?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
במנצילהTotti כתב:לא מצאתי בשום מקום את מסיבת העיתונאים של הבולגרים אחרי המשחק.
נוה?
- The red one
נווה*Totti כתב:לא מצאתי בשום מקום את מסיבת העיתונאים של הבולגרים אחרי המשחק.
נוה?
אתה מדבר על תיעוד של המסע'ת? כי זה אני לא יודע (יש את זה בדרך כלל?)..אבל מבחינת ציטוטים, יש את זה:
גיורגי דרמנדזייב: ספגנו שני שערים ושיחקנו רע וזאת הסיבה שהפסדנו. להפועל באר שבע יש יתרון משמעותי אבל יש עוד 90 דקות. זו התוצאה וניצול המצבים שלהם היה טוב.
על מליקסון: לא ביקשתי שישחקו חזק אלא ישמרו כל שחקן של באר שבע. אני לא חושב שבאנו בטוחים מדי למשחק הזה וכיבדנו את באר שבע.
על וואקמה: אנחנו יודעים שהוא בכושר מצוין וכמה שחקנים שמרו עליו אבל זה לא קרה כמו שצפינו שזה יקרה.
הקישור שלנו מבחינה טקטית עובד מאוד חזקsimply-red כתב: אנחנו אולי חזקים פיזית באמצע בזכות אוגו אבל לא טכנים מספיק לרמות האלה, וגם בזכות אוגו. אנחנו לא מסםיק איכותיים להחזיק כדור באמצע, אתמול זה היה כ"כ בולט, ראדי היה פושר התקפית, אייבינדר רוצה אבל הצד הטכני הוא הפחות חזק אצלו ואוגו.. נגר מבחינה התקפית, אתמול בכמה הזדמנויות שחטפנו כדור באמצע לא הצלחנו לצאת חכם ומדויק קדימה בגלל פיקשוש של אחד מהקשרים הנ"ל. לליגה שלנו זה מספיק, לרמות הגבוהות באירופה זה לא. אפרופו הובאן, האיכויות והחוכמה שלו ביציאה קדימה בתור קשר 50:50 מאוד חסרים לנו.
גם אם פחות הולך ברמה הטכנית הפריסה מקשה מאוד על היריבה לדחוף כדור קדימה.. אבל בכללי אני מעדיף לבנות על המשחק הבא כשיש לנו 3 קשרים באמצע מאשר 3 בלמים...
אני שומע את התגובות של הבולגרים מאז המשחק והם משדרים הרבה מאוד ביטחון.
עוד לא החלטתי אם זה בקטע טוב או בקטע מוגזם.
הציטוט של דיאקוב "אני בטוח שנבקיע נגדם בבית לפחות שני שערים" בלט מעל כולם.
הם מתראיינים בדיוק כמו שהם נראים על המגרש, חושבים יותר על התקפה, פחות על ההשלכות.
שער חוץ שלנו יוציא אותם מדעתם.
הם מתראיינים בדיוק כמו שהם נראים על המגרש, חושבים יותר על התקפה, פחות על ההשלכות.
.Eelect כתב:אני שומע את התגובות של הבולגרים מאז המשחק והם משדרים הרבה מאוד ביטחון.
נערך לאחרונה על ידי אלדר ב 29 יולי 2017, 05:08, נערך פעם 1 בסך הכל.