תקשורת ספורט

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
nir767676

Re: תקשורת ספורט

שליחה על ידי nir767676 »

Cameo כתב:
מדובר בחוק חובת המכירה, חוק שפועל בשני רבדים:
1. חיוב בעלי ערוצי ספורט למכור את הערוצים שלהם לכל פלטפורמה רב-ערוצית (לא רק יס והוט)
2. חיוב בעלי ערוצי ספורט למכור את זכויות השידור שלהם לכל ערוץ ספורט במחיר שמהווה "רווח סביר".
הרעיון פה הוא פירוק מונופולים של ערוצים על מפעלים מרכזיים והורדת מחירים.
בקשר לכתבה בוואן, איגוד זכויות שידור הספורט הבינ"ל (SROC) מתנגד בטענה שאי-בלעדיות תפגע ברווחים של הגופים המשדרים וכתוצאה מכך
גם באיכות ובגיוון של תכני הספורט.
לעומת זאת מיקי זוהר הוא לוביסט (ואיש קטן בכללי) שמנצל את הבורות בנושא של רוב הצרכנים ומנסה למנוע מהחוק הזה לעבור מאינטרסים זרים.
תודה רבה, קראתי קצת על החוק והחכמתי.
באופן כללי אני מאמין בשוק חופשי עבור מחירים תחרותיים. במצב שנוצר דואופול עם יס והוט באמת צריך לעשות משהו בנידון.

בלי קשר לזה, באופן כללי נושא המחיר של הספורט לא ייפתר באמצעות חקיקה, אלא תקרת שכר בלבד שתקבע על ידי אופ"א.
אם לא תיקבע תקרת שכר בקרוב, כל שנה עסקאות מכירת זכויות של הליגות הגדולות יעלו במחירן ובכך גם המחיר ללקוחות יעלה בהתאם, כל שנה בעוד קצת.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

nir767676 כתב:
תודה רבה, קראתי קצת על החוק והחכמתי.
באופן כללי אני מאמין בשוק חופשי עבור מחירים תחרותיים. במצב שנוצר דואופול עם יס והוט באמת צריך לעשות משהו בנידון.

בלי קשר לזה, באופן כללי נושא המחיר של הספורט לא ייפתר באמצעות חקיקה, אלא תקרת שכר בלבד שתקבע על ידי אופ"א.
אם לא תיקבע תקרת שכר בקרוב, כל שנה עסקאות מכירת זכויות של הליגות הגדולות יעלו במחירן ובכך גם המחיר ללקוחות יעלה בהתאם, כל שנה בעוד קצת.
מהי תקרת שכר?
מה זה הגבלת סכום העברה?

בכדורגל זה פשוט לא ילך.
ספורט הפופולארי בעולם לא רק בגלל המשחק. גם בגלל כל המסביב

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

אלדר כתב: מהי תקרת שכר?
מה זה הגבלת סכום העברה?

בכדורגל זה פשוט לא ילך.
ספורט הפופולארי בעולם לא רק בגלל המשחק. גם בגלל כל המסביב
מכרז מכירת זכויות השידור של הליגה האנגלית נמכר בסכום של 10 מיליארד דולר, מי נראה לך משלם את ה10 מיליארד האלה?
ובפעם הבאה שיהיה מכרז, הזכויות יימכרו בסכום יותר גבוה, הרי 10 מיליארד יהיה הסכום הקודם, מי לדעתך ישלם בעבור התוספת הזאת?

לא צריך ללכת כל כך רחוק, פשוט תראה כמה עלה לפני כמה שנים ספורט 1 וכמה עולה היום ספורט 1.

לאט לאט המחיר עבור צפייה בספורט עולה בצורה הדרגתית ומדודה ככה שכל צרכן אומר לעצמו "טוב מה זה עוד 10 שקל בשנה תמורת הצפייה בקבוצה שלי"
למרות שבפועל כבר אין שום סיבה לעלייה הזאת, תראה מה נהיה מהספורט אחי, הקבוצות האנגליות זורקות עשרות מיליונים על כל ילד שהצליח לבעוט בכדור בצורה נקייה פעם אחת בקריירה שלו, כל שחקן בינוני שיודע לעמוד על הרגליים מרוויח 50 אלף פאונד בשבוע.
וגם על הליגה הישראלית זה לא פסח, כל מה שעניין את המנהלת במכרז שהיה שנה שעברה זה למקסם את הרווח (שזה הגיוני) וצ'רלטון שילמו בכיף, כי הם יודעים שאנחנו גם נשלם בכיף על הצפייה, וכתוצאה מכך כל קבוצה בליגת העל עושה כמה מיליונים מזכויות השידור ופתאום כל ילדון מרוויח 100 אלף יורו בעונה.

לא רואה סיבה שהעלייה תיפסק מעצמה

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

nir767676 כתב: מכרז מכירת זכויות השידור של הליגה האנגלית נמכר בסכום של 10 מיליארד דולר, מי נראה לך משלם את ה10 מיליארד האלה?
ובפעם הבאה שיהיה מכרז, הזכויות יימכרו בסכום יותר גבוה, הרי 10 מיליארד יהיה הסכום הקודם, מי לדעתך ישלם בעבור התוספת הזאת?

לא צריך ללכת כל כך רחוק, פשוט תראה כמה עלה לפני כמה שנים ספורט 1 וכמה עולה היום ספורט 1.

לאט לאט המחיר עבור צפייה בספורט עולה בצורה הדרגתית ומדודה ככה שכל צרכן אומר לעצמו "טוב מה זה עוד 10 שקל בשנה תמורת הצפייה בקבוצה שלי"
למרות שבפועל כבר אין שום סיבה לעלייה הזאת, תראה מה נהיה מהספורט אחי, הקבוצות האנגליות זורקות עשרות מיליונים על כל ילד שהצליח לבעוט בכדור בצורה נקייה פעם אחת בקריירה שלו, כל שחקן בינוני שיודע לעמוד על הרגליים מרוויח 50 אלף פאונד בשבוע.
וגם על הליגה הישראלית זה לא פסח, כל מה שעניין את המנהלת במכרז שהיה שנה שעברה זה למקסם את הרווח (שזה הגיוני) וצ'רלטון שילמו בכיף, כי הם יודעים שאנחנו גם נשלם בכיף על הצפייה, וכתוצאה מכך כל קבוצה בליגת העל עושה כמה מיליונים מזכויות השידור ופתאום כל ילדון מרוויח 100 אלף יורו בעונה.

לא רואה סיבה שהעלייה תיפסק מעצמה
היא לא תפסק.. כי אין מה לעשות נגד זה.

תקרה רק תגרום לשחיתות במקרה הרע או פרצה בחוק במקרה הטוב.

זה נובע מהתחרות של הקבוצות הגדולות באמת.
כיום הפערים הצטמצמו באירופה, והקבוצות האנגליות היו חייבות לקבל חבל הצלה שיבדל אותם מהשאר.

האנגליות לא הגיעו לכלום כבר שנים, בזמן שהספרדיות שולטות. נכנסו משקיעים גדולים לצרפתית.
יובנטוס חזרה וגם כנראה מילאן..

אז המלחמה היא על מי באמת הטוב ביותר.

לאנגלים יש כוח קניה עצום אז הם הביאו את הכסף לא עם בעלי בית משוגעים. אלה עם זכויות שידור שהם זריקת מרץ.

המחירים עולים כמו כל דבר שעולה בחיים.

מסתבר שהיום 180 מליון יורו זה כסף נזיל לעומת שנים קודמות ו70 מליון יורו הפך לכסף קטן.

אין מה לעשות, כדורגל מוכר. ויש הרבה קונים.

תאמין לי, שאם האוהדים לא יוכלו לקנות מרצנדייז או לחלופין חבילת ערוצי ספורט, אז פשוט לא יקנו.

בכל אופן, לביצה שלנו זה לא כל כך משנה. כי אנחנו לא במשחק הזה, וכנראה שגם לעולם לא נהיה.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

פשכה עבר לסקר אותנו?
איך הבן אדם יכול להיות ב-8 קבוצות במקביל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

maor20094 כתב:פשכה עבר לסקר אותנו?
איך הבן אדם יכול להיות ב-8 קבוצות במקביל.
שירי בחופש

וזה לא כזה קשה בגדול. רוב הדברים מגיעים אליו. הוא יכול לשבת בביתו עם הלפטופ והוואטסאפ ווב פתוח ולהרים 3 כתבות בשעה.

ולא רק הוא, כמובן. ככה זה עובד היום (גם בתחומים אחרים)

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

איציק כלפי מחליף את יגאל ברמן שעוזב לידיעות הנגב בסיקור שלנו בוואן.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

כלפי משכונה א?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Totti כתב:כלפי משכונה א?
נראה לי...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
The red one

Totti כתב:כלפי משכונה א?
מהסתכלות ראשונית עליו מרחוק זה בהחלט נראה ככה (ואין לי מושג מי זה איציק כלפי משכונה א)

בכל מקרה, כלפי המדובר באר שבעי. שיהיה לו בהצלחה :כל הכבוד:

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אני כנראה חוטא למהות הנושא אבל משהו שהידהד לי בראש בהקשרים של תקשורת ספורט.

התחושה שניתן שואו הייתה אצלי כלכך חזקה בעיקר כי שמעתי איך כ-ל הפרשנים מדברים לאורך כל השבועץ
באמת שכולם, כולל קופר ודומיו, בעיתונים, בטלווזיה וברדיו, זה היה מביך.

הגדיל לעשות איציק זוהר שבשעה 18:06, כשעתיים לפני תחילת המשחק אמר את הדברים הבאים:
"עם כל האהבה שלי לבאר שבע, אני לא חושב שיש לה הרבה סיכוי, יש לה המון בעיות בהגנה ושוער לא מספיק טוב, שלא לדבר על זה שאין להם חלוץ, לא חושב שיעברו"

אורי אוזן שעה לפני כן ברדיו אמר דברים דומים רק קצת יותר מעודנים.

הקונספציה שכולם היו שבויים בה כאילו ההגנה שלנו ברמה של הפועל עכו לאור שני השערים שקיבלנו בהונגריה הייתה מביכה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
The red one

ניב, כל בן אדם שראה תקציר אחד (אחד בלבד), של לודוגורץ ונוכח ליכולת הטכנית של הקשרים (ולא רק) הברזילאים, חשש מאוד מהעדיפות שלהם על ההגנה שלנו.

כי מה לעשות? ההגנה במשחקים מול בודפשט לא הייתה טובה. ספגו גולים מאוד לא אופיינים, מקבוצה הרבה פחות איכותית. אז כן, היה את החשש שהברזילאים יעשו פה בית ספר, ותשמע? בפועל? אנחנו גילינו שזה לא היה כזה רחוק מזה אתמול. כשהכדור היה אצלם זה דפיקות לב ברמה שיש אצל אוהדי קבוצה יריבה שהכדור אצל טוני. רק שאצלם יש לפחות "4" טוני וואקמה כאלה, ואצלנו, אחד וחצי.

ההגנה הייתה נקודת תורפה ביחס לבולגרים, וביחס ליכולת שההגנה באה איתה, כי כן, החבר'ה אכלו גולים שטותיים לפני שבוע ושבועיים בטרנר ובהונגריה - וזו בהחלט נורה אדומה. לכן, אני כן מבין את הביקורת של הפרשנים.

ההגנה אתמול לא הזכירה במאומה את זו של הסיבוב השני וכל הכבוד על זה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ניב כתב:אני כנראה חוטא למהות הנושא אבל משהו שהידהד לי בראש בהקשרים של תקשורת ספורט.

התחושה שניתן שואו הייתה אצלי כלכך חזקה בעיקר כי שמעתי איך כ-ל הפרשנים מדברים לאורך כל השבועץ
באמת שכולם, כולל קופר ודומיו, בעיתונים, בטלווזיה וברדיו, זה היה מביך.

הגדיל לעשות איציק זוהר שבשעה 18:06, כשעתיים לפני תחילת המשחק אמר את הדברים הבאים:
"עם כל האהבה שלי לבאר שבע, אני לא חושב שיש לה הרבה סיכוי, יש לה המון בעיות בהגנה ושוער לא מספיק טוב, שלא לדבר על זה שאין להם חלוץ, לא חושב שיעברו"

אורי אוזן שעה לפני כן ברדיו אמר דברים דומים רק קצת יותר מעודנים.

הקונספציה שכולם היו שבויים בה כאילו ההגנה שלנו ברמה של הפועל עכו לאור שני השערים שקיבלנו בהונגריה הייתה מביכה.
דווקא אוזן ואפק הדגישו שגפ נגד שריף אשתקד נראינו רע.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

The red one כתב:ניב, כל בן אדם שראה תקציר אחד (אחד בלבד), של לודוגורץ ונוכח ליכולת הטכנית של הקשרים (ולא רק) הברזילאים, חשש מאוד מהעדיפות שלהם על ההגנה שלנו.

כי מה לעשות? ההגנה במשחקים מול בודפשט לא הייתה טובה. ספגו גולים מאוד לא אופיינים, מקבוצה הרבה פחות איכותית. אז כן, היה את החשש שהברזילאים יעשו פה בית ספר, ותשמע? בפועל? אנחנו גילינו שזה לא היה כזה רחוק מזה אתמול. כשהכדור היה אצלם זה דפיקות לב ברמה שיש אצל אוהדי קבוצה יריבה שהכדור אצל טוני. רק שאצלם יש לפחות "4" טוני וואקמה כאלה, ואצלנו, אחד וחצי.

ההגנה הייתה נקודת תורפה ביחס לבולגרים, וביחס ליכולת שההגנה באה איתה, כי כן, החבר'ה אכלו גולים שטותיים לפני שבוע ושבועיים בטרנר ובהונגריה - וזו בהחלט נורה אדומה. לכן, אני כן מבין את הביקורת של הפרשנים.

ההגנה אתמול לא הזכירה במאומה את זו של הסיבוב השני וכל הכבוד על זה
זלזלו בנו הרבה יותר מדי בתקשורת בשבוע הנוכחי.
הגדילו לעשות וטענו טענות מגוכחות כמו:
אלו ואורן ביטון צריך לפתוח (מי ראה את הגולים שקיבלנו במשחקי ההכנה מהצד של אלו???) וזה עוד מבלי להתייחס לחיבור של שחקנים לקבוצה?
איך זה שיש רק שינוי אחד בהרכב למול שנה שעברה? (אם היה יותר מזה, היו אומרים שלא טוב שאין המשכיות).
ועוד.
הביקורת שהופנתה מהתקשורת היתה כזו של מי שראה את הקבוצה פעם ראשונה נגד הונבד. מה הם ציפו? שנעלה מולם כמו נגד אינטר?
בשורה התחתונה, הכסף היה על השולחן ב3 שחקים ולקחנו אותו.
אוזן ואפק היחידים שדיברו לעניין ושיקפו את המציאות. אמרו שגורץ קבוצה איכותית יותר, אבל אנחנו מסוגלים לנצח. אחד מהם הגדיר את הסיכויים אתמול 50/50.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

oranu כתב:איציק כלפי מחליף את יגאל ברמן שעוזב לידיעות הנגב בסיקור שלנו בוואן.
פורסם איפשהו ?

שלח תגובה