דן איינבינדר
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
Re: דן איינבינדר חתם ל-3 שנים בהפועל באר שבע
הויכוח הוא מבחינה מקצועית מי יותר טוב ותורם לקבוצה..
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
כמה פעמים יופיע השם הובאן בשרשור הסה עד סוף העונה?
20,345 אנדר/אובר.
20,345 אנדר/אובר.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא נכון.אלדר כתב: זה כמו שאם ניצחנו את אינטר ואינטר עשתה תיקו עם יובה אז אנחנו יכולים להיות בגמר האלופות.
עמדה בעמדה זו ההשוואה הנכונה. הובאן איינבינדר
השחרור של הובאן היה כדי לשחרר זר יש פה קשר ישיר של השחרור שלו להבאה של קוואנקה.
זה בדיוק כפי שהוא הציג את זה ההשוואה בתאכלס היא איינבינדר וקוואנקה על הובאן ובוזגלו רק שהזר והישראלי התחלפו בעמדות.
אחרי שאיבדנו את בוזגלו זה היה מהלך הכרחי.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
בצדק, זה לא אייל שן.Totti כתב:כמה פעמים יופיע השם הובאן בשרשור הסה עד סוף העונה?
20,345 אנדר/אובר.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מעבר לכך שאורן חידד את הנקודה שלי היטב, מה הקשר בכלל בין ההשוואה הזאת?אלדר כתב: זה כמו שאם ניצחנו את אינטר ואינטר עשתה תיקו עם יובה אז אנחנו יכולים להיות בגמר האלופות.
עמדה בעמדה זו ההשוואה הנכונה. הובאן איינבינדר
אני תיארתי מצב של החלפה ומשחק במצבת השחקנים, ואתה מקביל את זה ליחס טרנזטיבי (ניצחנו את קבוצה א', קבוצה א' ניצחו את ב' -> אנחנו יותר טובים מ-ב')
יכול להיות שלא הבנתי את כוונתך הספציפית.Cameo כתב: מעבר לכך שאורן חידד את הנקודה שלי היטב, מה הקשר בכלל בין ההשוואה הזאת?
אני תיארתי מצב של החלפה ומשחק במצבת השחקנים, ואתה מקביל את זה ליחס טרנזטיבי (ניצחנו את קבוצה א', קבוצה א' ניצחו את ב' -> אנחנו יותר טובים מ-ב')
ההגיון הכללי אומר שההשוואה האמיתית בין שחקנים היא
קשר אמצע בקשר אמצע
ושחקן כנף בשחקן כנף
סירבלת כאן את שיקול הזרים בישראלים.. מה זה משנה אם יש זר או ישראלי במקום בוזגלו? ולחלופין ישראלי או זר במקום הובאן?
אני יכול להבין את ההגיון הכללי והבלבול כתוצאה מכך, חוק הזרים הוא הגורם המשמעותי כאן.אלדר כתב: יכול להיות שלא הבנתי את כוונתך הספציפית.
ההגיון הכללי אומר שההשוואה האמיתית בין שחקנים היא
קשר אמצע בקשר אמצע
ושחקן כנף בשחקן כנף
סירבלת כאן את שיקול הזרים בישראלים.. מה זה משנה אם יש זר או ישראלי במקום בוזגלו? ולחלופין ישראלי או זר במקום הובאן?
ברגע שהשיקול שלך בשחרור שחקן על עמדה מסוימת נובע מהמחשבה לייצר אפשרויות בעמדות אחרות ההשוואה של עמדה מול עמדה לא נכונה כאן.
לא סירבלתי את שיקול הזרים בישראלים, השיקול הזה הוא קו מנחה בבניית הקבוצה.
הבנתי את הכוונה שלך אחיCameo כתב:
אני יכול להבין את ההגיון הכללי והבלבול כתוצאה מכך, חוק הזרים הוא הגורם המשמעותי כאן.
ברגע שהשיקול שלך בשחרור שחקן על עמדה מסוימת נובע מהמחשבה לייצר אפשרויות בעמדות אחרות ההשוואה של עמדה מול עמדה לא נכונה כאן.
לא סירבלתי את שיקול הזרים בישראלים, השיקול הזה הוא קו מנחה בבניית הקבוצה.
רק עדיין מבחינתי אני מסתכל פר עמדה, השיקולים הכללים יותר תואמים לתלכיד/אילוצים וכו...
מבחינתי הגיע קוואנקה במקום בוזגלו
ואיינבינדר במקום הובאן
כשאני יסתכל בסוף העונה על המספרים, אני אבדוק כמה בישולים/גולים/דריבלים מוצלחים יש לקוואנקה
וכמה חילוצים/מסירות מפתח/בעיטות יש לדן
כל אחד ומה העמדה דורשת
צר לי, ממה שהספקתי לראות מההודעות שלך פה אני מסכים איתך הרבה פעמים ברוח הדברים, במקרה הזה אתה מסתכל על זה מנקודת מבט מאוד צרה.אלדר כתב: הבנתי את הכוונה שלך אחי
רק עדיין מבחינתי אני מסתכל פר עמדה, השיקולים הכללים יותר תואמים לתלכיד/אילוצים וכו...
מבחינתי הגיע קוואנקה במקום בוזגלו
ואיינבינדר במקום הובאן
כשאני יסתכל בסוף העונה על המספרים, אני אבדוק כמה בישולים/גולים/דריבלים מוצלחים יש לקוואנקה
וכמה חילוצים/מסירות מפתח/בעיטות יש לדן
כל אחד ומה העמדה דורשת
לא חולק על מה שכתבת כי בשיכלול הדברים אתה צודק.Cameo כתב:
צר לי, ממה שהספקתי לראות מההודעות שלך פה אני מסכים איתך הרבה פעמים ברוח הדברים, במקרה הזה אתה מסתכל על זה מנקודת מבט מאוד צרה.
אבל נקודתית אי אפשר להגיד שקוואנקה ממלא את המקום של הובאן וצריך להשוות את הובאן אליו
אבל זה לא מה שאני אומר.אלדר כתב:
לא חולק על מה שכתבת כי בשיכלול הדברים אתה צודק.
אבל נקודתית אי אפשר להגיד שקוואנקה ממלא את המקום של הובאן וצריך להשוות את הובאן אליו
אני כן עושה התאמה בהשוואה של העמדות, רק לא בצורה פרטנית, שים לב שאמרתי בהתחלה שהשוואה היא בין איינבינדר וקוואנקה ל- הובאן וזריהן (או כל ישראלי אחר שהיה אמור להיות על כנף ימין השנה). קשר וקיצוני ימני מול קשר וקיצוני ימני. במקום עמדה מול עמדה, קבוצה של עמדות מול קבוצה של עמדות שהושפעה ישירות ממהלך מסוים.
הבנתי אחי.. שכנעת אותיCameo כתב:
אבל זה לא מה שאני אומר.
אני כן עושה התאמה בהשוואה של העמדות, רק לא בצורה פרטנית, שים לב שאמרתי בהתחלה שהשוואה היא בין איינבינדר וקוואנקה ל- הובאן וזריהן (או כל ישראלי אחר שהיה אמור להיות על כנף ימין השנה). קשר וקיצוני ימני מול קשר וקיצוני ימני. במקום עמדה מול עמדה, קבוצה של עמדות מול קבוצה של עמדות שהושפעה ישירות ממהלך מסוים.
המעמד שלו אצל בכר מסתמן כחזק מאוד
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הוא עושה המון בצורה שקטה ויעילהTotti כתב:המעמד שלו אצל בכר מסתמן כחזק מאוד
אדיר. כמה לב.