המאירי כתב:ניר אני מסכים שהמחיר יקר, ושההתנהלות של הכדורגל הוא ביזיון.
אתה קנית חולצה של ליברפול [שאותה גם אני אוהב "באנגליה"] לא יודע כמה שילמת, אבל שילמת יקר לטעמי אך אילו זאת הייתה חולצה של הפועל באר-שבע מבחינתי המחיר היה הוגן.
מה שאני מנסה להגיד לך שלכל אחד סדר העדיפות שלו. ובכסף שאתה טסת לראות את ליברפול ולקנות מוצרים שלה אני הייתי מעדיף לנסוע למחנה האימונים של באר-שבע, או להבדיל לראות משחק גביע הטוטו הלא חשוב הזה.
שאנחנו נגיע לרמה של ליברפול גם עם יבקשו 500 שקל אני ישלם אבל בשביל לראות במגרש מסריח כדורגל מסריח ב80 שקל עד פה המחיר הזה ממש לא הוגן
זה שי !
זה שי ! כתב:
שאנחנו נגיע לרמה של ליברפול גם עם יבקשו 500 שקל אני ישלם אבל בשביל לראות במגרש מסריח כדורגל מסריח ב80 שקל עד פה המחיר הזה ממש לא הוגן
זה שי !
בדיוק.
מאיר, אתה לא יכול להשוות חוויה של פעם בחיים והגשמת חלום למשחק זניח בגביע הטוטו של ישראל.
אלא אם החלום שלך זה לראות את הפועל ב"ש נגד הפועל פ"ת בגביע השוקו...
זה שי ! כתב:
זה שי !
איפה ראית שכתבתי שזה הוגן?
בפעם המיליון אני אומר "המחיר יקר" וההתנהלות של הכדורגל הוא "ביזיון".
בשום מקום לא תקרא שכתבתי אחרת אבל בשבילי באר-שבע או ליברפול אני מעדיף את באר-שבע, למרות שאני בעד ליברפול באנגליה ברצלונה בספרד אבל מעל הכל באר-שבע בישראל.
למרות שאין בכלל מה להשוות ברמות.
8red כתב:
בדיוק.
מאיר, אתה לא יכול להשוות חוויה של פעם בחיים והגשמת חלום למשחק זניח בגביע הטוטו של ישראל.
אלא אם החלום שלך זה לראות את הפועל ב"ש נגד הפועל פ"ת בגביע השוקו...
אתה קשה הבנה?
בשבילך זה משחק זניח בגביע השוקו? אולי בשבילי זאת חוויה?
בשבילי הפועל באר-שבע זה חלום!!! כל עוד אני חי אני רוצה להמשיך לחלום, ולפעמים חלומות מתגשמים.
שתהיה לי בריא ניר, זה יכול להימשך ללא סוף כי סדר העדיפות שלנו שונה.
ופה מתחילה הבעייה שאתה אומר הלוואי אנשים לא יגיעו ואז ההנהלות וההתאחדות תבין את הטעויות שלהם ואתה הולך למשחק ומשלם 80 שקל המאירי תיהיה בריא
זה שי !
אין פה שום בעיה כי אני מסכים שזה מוגזם ולא כל אחד יכול להרשות לעצמו או להגיע בשעה היעודה, אני לשמחתי אין לי את הבעיות האלה לכן אלך למשחק.
ואני בהחלט מבין את מי שלא יכול להגיע ולכן הצעתי לשדר מהמגרש לרד-יו האוהדים בשביל שכולם יוכלו להתעדכן, חוץ מאלה שזה בכלל לא מעניין אותם המשחק ובפרט הפועל באר-שבע.