תומאש פקהארט
Re: תומאש פקהארט חתם ל-3 שנים בהפועל באר שבע
סיפר לאנשי הקבוצה שהתאמן פעמיים ביום בחדר כושר... מה עם סיבולת לב ריאה? עשה הליכון?
כן, העלה כמה סירטונים ביחד עם אשתו לסטורי באינסטגרם.yedidel כתב:סיפר לאנשי הקבוצה שהתאמן פעמיים ביום בחדר כושר... מה עם סיבולת לב ריאה? עשה הליכון?
מעניין אם לקבוצה יש נכסים שהם שומרים לזרים או שסתם עובדים עם מתווך שמראה מה יש. כשמנסים לשכנע שחקנים כמו ויטור ופקהרט לבוא זה חשוב אם מראים וילה עם בריכה בעומר או דירת 4 חדרים בנווה זאבRed Temple כתב:רצה לגור בתא ליד הים נתקל בסירוב
״התפשר״ על עומר .
שכן לחיימוב ומלי
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
בזמנו אוגו החליף את פיוביץ ברמות.אסי, דגים כתב: מעניין אם לקבוצה יש נכסים שהם שומרים לזרים או שסתם עובדים עם מתווך שמראה מה יש. כשמנסים לשכנע שחקנים כמו ויטור ופקהרט לבוא זה חשוב אם מראים וילה עם בריכה בעומר או דירת 4 חדרים בנווה זאב
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
קוואנקה גר בפנטהאוז במגדלי סוקולובאסי, דגים כתב: מעניין אם לקבוצה יש נכסים שהם שומרים לזרים או שסתם עובדים עם מתווך שמראה מה יש. כשמנסים לשכנע שחקנים כמו ויטור ופקהרט לבוא זה חשוב אם מראים וילה עם בריכה בעומר או דירת 4 חדרים בנווה זאב
רוב השחקנים במגדלי אביסרור רגר
לפעמים זה מתווכים (יצא לי כמה פעמים לחפש להם דירות)
ולפעמים זה מקורבים שמחזיקים נכסים
לרוב זה מפה לאוזן ותלוי בסיטואציה (אם נתקלים בקשיים למצוא)
למה זה רלוונטי לרשום את הדברים האלה? רק חסר שילכו לשם כמה ילדים נודניקים להציק להם...אלדר כתב: קוואנקה גר בפנטהאוז במגדלי סוקולוב
לרוב זה מפה לאוזן
מה ילדים? אם הייתי יודע איפה זה הייתי הולך לשם בעצמי ומצלצל באינטרקום.maxkid22 כתב: למה זה רלוונטי לרשום את הדברים האלה? רק חסר שילכו לשם כמה ילדים נודניקים להציק להם...
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
גדי כתב:
מה ילדים? אם הייתי יודע איפה זה הייתי הולך לשם בעצמי ומצלצל באינטרקום.

אני יודע איפה זה, בוא ביחד
4 שכנים שלי בבניין ברגר. בבנין הסמוך יש לפחות עוד שניים.אלדר כתב: קוואנקה גר בפנטהאוז במגדלי סוקולוב
לרוב זה מפה לאוזן ותלוי בסיטואציה (אם נתקלים בקשיים למצוא)
אם כבר בענייני נדל"ן עסקינן: הידעתם שמיחאי קורהוט גר בשכירות בדירה שבבעלותו של... אופיר דוידזאדה?
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
חחח גדולbs war כתב:אם כבר בענייני נדל"ן עסקינן: הידעתם שמיחאי קורהוט גר בשכירות בדירה שבבעלותו של... אופיר דוידזאדה?
אגב מי משלם את השכירות השחקנים או אלונה
המועדוןRed Temple כתב: חחח גדול
אגב מי משלם את השכירות השחקנים או אלונה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
המועדון משתתף בחלק יחסי בשכירות. לא בהכלTotti כתב: המועדון
מקצים בערך 4000 ואת השאר השחקן משלים
הם עשו גלישת גלים על ההליכון?CrazyRed7 כתב: כן, העלה כמה סירטונים ביחד עם אשתו לסטורי באינסטגרם.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
לא רואים כאלה פהCrazyRed7 כתב: כן, העלה כמה סירטונים ביחד עם אשתו לסטורי באינסטגרם.
https://www.instagram.com/tpegas/?hl=en" onclick="window.open(this.href);return false;