בנגורה חתם

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: בנגורה חתם

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

bs war כתב:
לזכור טוב טוב את אותם ימים כדי להעריך באמת את מה שיש לנו היום
1+
yakar כתב:היו ימים יפים גם עם אלי זינו. עם העליה של לופא. הרכב של הרבה שחקני בית והצלחה יחסית גם בליגה. כדורגל התקפי ושמח.
נכון, רק לא שייך.
אוהד אמור ללוות את קבוצתו גם, ובעיקר, בתקופות פחות טובות. קלישאתי ובנאלי ככל שזה ישמע.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

לא מבין מה הקשר? רובנו כאן היינו גם בתקופות הפחות טובות,מי אומר שאני צריך לזכור ולנצור ולהתרפק על כל הזחלה שהיה כאן פעם.
זה כמו ילד מוכה,רוצה לשכוח מה שעבר.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

כמובן אורי, אין שאלה בכלל בנוגע לליווי גם ובעיקר באותם הימים. אבל להתרפק על זה ולהזכר בערגה? אולי כשרוצים לצחוק קצת במקום לבכות. לא מעבר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

סניור כתב:כמובן אורי, אין שאלה בכלל בנוגע לליווי גם ובעיקר באותם הימים. אבל להתרפק על זה ולהזכר בערגה? אולי כשרוצים לצחוק קצת במקום לבכות. לא מעבר.
1+

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

כמי שהיה וליווה מספר מספר שנים לפני שתי האליפויות הראשונות (ימי אחמר= אדמון, אפללו= דקל, מקווה שהזכרון נכון...), חשוב לי לא לשכוח על מנת שאדע להעריך מה שאני חווה עכשיו.
לצעירים שלא "סבלו" מספיק, אין יכולת להעריך את הטוב, וכשיהיה פחות טוב, תשמעו את הקיטורים שלהם. הכל עניין של פרופורצייה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

MikiRed כתב:כמי שהיה וליווה מספר מספר שנים לפני שתי האליפויות הראשונות (ימי אחמר= אדמון, אפללו= דקל, מקווה שהזכרון נכון...), חשוב לי לא לשכוח על מנת שאדע להעריך מה שאני חווה עכשיו.
לצעירים שלא "סבלו" מספיק, אין יכולת להעריך את הטוב, וכשיהיה פחות טוב, תשמעו את הקיטורים שלהם. הכל עניין של פרופורצייה.
מתי אתה קובע עם אורי לכוס קפה?

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

אורי אדום בנשמה? מוותיקי ווסרמיל??

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

סתם תהייה שמעניינת אותי. כולם כל הזמן חוזרים על "לימים הלא טובים שעוד יבואו". למה שיהיו ימים לא טובים?
כמובן שיכולות להיות עונות שלא נזכה בהן באליפות או עונות שבהן לא נצליח מקצועית.

אבל כל עוד המטרה של הקבוצה היא להיות בtop, ויש לנו מגרש מלא(לא רואה סיבה לכך שישתנה) מבחינתו אנחנו בימים טובים.
יום טוב זה גם מאבק איכותי על האליפות, יום טוב זה קבוצה עם כדורגל איכותי. יום טוב זה מגרש מלא.

יותר מזה, לא רואה סיבה לכך שהסיכוי לכך שיהיו לנו ימים לא טובים, גדול מהסיכוי של מכבי תל אביב למשל. מה יש להם נוכחית שלנו אין? מה שהיה לפני 10 שנים לא מעניין.

המקרה הכי גרוע שיכול לקרות לנו זה מכבי חיפה, אבל גם אצלם הם עוד יחזרו בשנים הקרובות לגדולה (למרות המגרש החנוק והמסריח שלהם).
למרות שקשה לי להאמין שנגיע לעליבות שלהם עם טרנר.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

yakar כתב:סתם תהייה שמעניינת אותי. כולם כל הזמן חוזרים על "לימים הלא טובים שעוד יבואו". למה שיהיו ימים לא טובים?

אבל כל עוד המטרה של הקבוצה היא להיות בtop, ויש לנו מגרש מלא(לא רואה סיבה לכך שישתנה) מבחינתו אנחנו בימים טובים.
יום טוב זה גם מאבק איכותי על האליפות, יום טוב זה קבוצה עם כדורגל איכותי. יום טוב זה מגרש מלא.

יותר מזה, לא רואה סיבה לכך שהסיכוי לכך שיהיו לנו ימים לא טובים, גדול מהסיכוי של מכבי תל אביב למשל. מה יש להם נוכחית שלנו אין? מה שהיה לפני 10 שנים לא מעניין.

המקרה הכי גרוע שיכול לקרות לנו זה מכבי חיפה, אבל גם אצלם הם עוד יחזרו בשנים הקרובות לגדולה (למרות המגרש החנוק והמסריח שלהם).
כי זה הגלגל ושום דבר לא יכול לעצור אותו.
תהנה עכשיו.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אדום זקן כתב: כי זה הגלגל ושום דבר לא יכול לעצור אותו.
תהנה עכשיו.

למה אנחנו רואים דיונים כאלה רק אצלנו? למה אוהדי מכבי לא חושבים בכלל על דברים כאלה?

דווקא אצלנו הרף ליום טוב הרבה יותר נמוך מהרף אצלם.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

זה בדיוק מה שניסיתי לציין. בשבילי גם קבוצת צמרת, משחקים מהנים אפילו ללא אליפות, ייתקבלו. לצעירים ש"הורגלו" לטוב, יהיה קשה לקבל את זה וברור שנגיע לזה. אף קבוצה לא אלופה כל שנה.

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

אדום זקן כתב: כי זה הגלגל ושום דבר לא יכול לעצור אותו.
תהנה עכשיו.
"אנחנו רוצים לשבור את הגלגל"
ד.ט

*אני ציני וברור שיגיעו תקופות לא טובות.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

red and white כתב: "אנחנו רוצים לשבור את הגלגל"
ד.ט

*אני ציני וברור שיגיעו תקופות לא טובות.
למה לא רשמת את ראשי התיבות של כל שמותיה ?

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

Tal_Hbs כתב: למה לא רשמת את ראשי התיבות של כל שמותיה ?
ניסיתי, ההודעה הייתה ארוכה מדי אז לא הצלחתי לשלוח.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

yakar כתב:סתם תהייה שמעניינת אותי. כולם כל הזמן חוזרים על "לימים הלא טובים שעוד יבואו". למה שיהיו ימים לא טובים?

היתי חצוי וסגרת לי פינה...
צודק

שלח תגובה