אתה מוכן לצטט לי איפה כתבתי שלא לגיטימי להגיד את זה?South Boy כתב:
הייתי שמח להסביר למה אני לא מגזים עם פקהארט וזריהן אבל אי אפשר להגיד כאן את דעתך בלי שמישהו יבטל אותה בלי שהוא מתייחס לגופו של עניין, אז באיזשהו שלב הבנתי שלא צריך להיכנס עמוק מדי לפינות האלה.
בשורה התחתונה אתה אומר שאתה בעד להגיד את דעתך לא משנה כמה היא לא נראית לאנשים (מה שאני אומר) אבל מסכים עם מישהו שאומר שזה לא לגיטימי להגיד את זה. לא יודע אולי אני לא מצליח להבין.
עזוב, אני בטוח שלא אני ולא אתה רוצה להתייחס לנושאים כאלה טיפשיים, אפשר להתקדם.
בסך הכל הבעתי את דעתי על רמת השיח שנהייתה פה בפורום שהיה מפניני אתרי האוהדים שלנו בגלל הגיוון, ריבוי הדעות והשיח האיכותי.
אתם יורדים לפרטים שבכלל לא רלוונטיים לכדורגל, עוד שניה שללו את פקהארט בגלל שהנודים שלו מריחים כמו גפילטע פיש ולא חומוס פול, ואם הוא לא הבקיע מעל 20 שערים בבונדסליגה אז למה מביאים אותו.זו דעתי. אני חושב שהרמה בפורום ירדה פלאים ולא בגלל איכות הכותבים, אלא בגלל הנושאים שמתייחסים אליהם פה, והפתיל והזיכרון הקצר שנהיה לאוהדים פה.
לא שללתי דעות, לא אמרתי שאסור להגיד, הבעתי את דעתי על מה שהולך פה וזה פשוט קטסטרופה. בזמנך החופשי תעבור על הנושאים. אורן היטיב לומר שאתם מגדולי המבקרים אבל לא יודעים לקבל אותה חזרה. קוראים לי דיקטטור אבל בעצמכם לא מקבלים את דעתי.
בסופו של יום כולנו רוצים בטובת הקבוצה, ואני בטוח שהרבה שחקנים קוראים פה ובטוח לא שואבים עידוד מהנכתב.
בגדול, מיצינו את הנושא.
תכתבו מה שבא לכם וכנ״ל גם אני .זכותי לבקר ולהגיד את דעתי וכך גם אמשיך לעשות.
בהצלחה להפועל.