גיא מלמד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
נתי
Title: The Joker
יצירת קשר:

Re: גיא מלמד

שליחה על ידי נתי »

South Boy כתב:
הייתי שמח להסביר למה אני לא מגזים עם פקהארט וזריהן אבל אי אפשר להגיד כאן את דעתך בלי שמישהו יבטל אותה בלי שהוא מתייחס לגופו של עניין, אז באיזשהו שלב הבנתי שלא צריך להיכנס עמוק מדי לפינות האלה.
בשורה התחתונה אתה אומר שאתה בעד להגיד את דעתך לא משנה כמה היא לא נראית לאנשים (מה שאני אומר) אבל מסכים עם מישהו שאומר שזה לא לגיטימי להגיד את זה. לא יודע אולי אני לא מצליח להבין.
עזוב, אני בטוח שלא אני ולא אתה רוצה להתייחס לנושאים כאלה טיפשיים, אפשר להתקדם.
אתה מוכן לצטט לי איפה כתבתי שלא לגיטימי להגיד את זה?
בסך הכל הבעתי את דעתי על רמת השיח שנהייתה פה בפורום שהיה מפניני אתרי האוהדים שלנו בגלל הגיוון, ריבוי הדעות והשיח האיכותי.

אתם יורדים לפרטים שבכלל לא רלוונטיים לכדורגל, עוד שניה שללו את פקהארט בגלל שהנודים שלו מריחים כמו גפילטע פיש ולא חומוס פול, ואם הוא לא הבקיע מעל 20 שערים בבונדסליגה אז למה מביאים אותו.זו דעתי. אני חושב שהרמה בפורום ירדה פלאים ולא בגלל איכות הכותבים, אלא בגלל הנושאים שמתייחסים אליהם פה, והפתיל והזיכרון הקצר שנהיה לאוהדים פה.

לא שללתי דעות, לא אמרתי שאסור להגיד, הבעתי את דעתי על מה שהולך פה וזה פשוט קטסטרופה. בזמנך החופשי תעבור על הנושאים. אורן היטיב לומר שאתם מגדולי המבקרים אבל לא יודעים לקבל אותה חזרה. קוראים לי דיקטטור אבל בעצמכם לא מקבלים את דעתי.

בסופו של יום כולנו רוצים בטובת הקבוצה, ואני בטוח שהרבה שחקנים קוראים פה ובטוח לא שואבים עידוד מהנכתב.

בגדול, מיצינו את הנושא.
תכתבו מה שבא לכם וכנ״ל גם אני .זכותי לבקר ולהגיד את דעתי וכך גם אמשיך לעשות.

בהצלחה להפועל.
נערך לאחרונה על ידי נתי ב 22 יולי 2017, 17:24, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אולי כדאי שתכוונו הודעות כאלה להודעות ספציפיות? לדבר באופן כללי לא נותן לאף אחד כלום.

אסור לאוהדים להביע ביקורת? זה לא לגיטימי להגיד שבן שהר מאכזב ביחס לציפיות?
לא לגיטימי להגיד שברדה בכושרו הנוכחי רק פוגע בקבוצה?

זה אומר שאנחנו לא מכבדים את ברדה? בכלל לא.

ולגבי פקהארט , זה סופר לגיטימי לראות כתבה חובבנית שהוא עשה, ולבקר לפיה. זה לא מקצועני ומקובל משחקן לספר שהוא בוחר קבוצה לפי אם יש לה ים או לא.

סמל אישי של משתמש
נתי
יצירת קשר:

שליחה על ידי נתי »

yakar כתב:אולי כדאי שתכוונו הודעות כאלה להודעות ספציפיות? לדבר באופן כללי לא נותן לאף אחד כלום.

ולגבי פקהארט , זה סופר לגיטימי לראות כתבה חובבנית שהוא עשה, ולבקר לפיה. זה לא מקצועני ומקובל משחקן לספר שהוא בוחר קבוצה לפי אם יש לה ים או לא.
אתה שוכח שמעבר להיותו שחקן כדורגל הוא גם בן אדם?
בשביל שהמעבר שלו יהיה חלק הוא רצה מקום עם ים כי אשתו עוסקת בזה, וגם הוא חובב גלישה.

אני בטוח שברגע שהסבירו לו שיש חוף ים 40 דק מפה אז הכל הסתדר. אף אחד פה לא היה זבוב בחדר כדי לדעת מה היה ומה באמת נאמר, תפסיקו לאכול כל שטות ששירי אלג׳ם ומרעיה כותבים כי 99% מזה זה בולשיט שנועד למלא כותרת כי חייב.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

yakar כתב:אולי כדאי שתכוונו הודעות כאלה להודעות ספציפיות? לדבר באופן כללי לא נותן לאף אחד כלום.

1. כן, להגיד ש״בכושרו הנוכחי ברדה פוגע בקבוצה״ זה לא לגיטימי. למה?כי אנחנו אחרי פאקינג 2 משחקים רשמיים שבהם הוא בקושי שיחק.
אל תגיד לי ״עונה שעברה״ כי בעונה שעברה, עונה שלמרות שהיה פצוע הרבה והייתה לו ירידה ביכולת, להגיד ״פוגע בקבוצה״ זה כפוי טובה, זה חוצפה, זה הגזמה פרועה.

2. שמעת את פקהארט אומר את זה?באוזניים שלך שמעת?לא?אז אל תבוא עם ציטוט שנכתב באתר שהמציא ראיון עם אניימה לאחר שחתם בווסטהאם למרות שלא חתם בווסטהאם מעולם.
ומה לא בסדר באדם שמעדיף עיר עם ים?זה התחביב הכי גדול שלו וזה העיסוק של אשתו.
וזה לא שהוא פסל אותנו או משהו בגלל הים. עובדה שהתנהל מו״מ איתו מספר שבועות. אלה אתם שהחלטתם על סמך ציטוט אחד להמציא תיאוריה שלמה ולהסיק מכך שהבחור לא רוצה לבוא, לא מקצוען ועוד שלל טיעונים מפגרים.
אותו דבר לגבי זריהן. בגלל שהבחור נסע לחופשה בפגרת הקיץ החלטתם שהוא לא מקצוען ובלה בלה בלה.
תוציאו את הראש מהתחת ותפסיקו לחשוב שאתם יודעים הכל, כי אתם לא.
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 22 יולי 2017, 17:37, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
נתי
יצירת קשר:

שליחה על ידי נתי »

CrazyRed7 כתב: 1. כן, להגיד ש״בכושרו הנוכחי ברדה פוגע בקבוצה״ זה לא לגיטימי. למה?כי אנחנו אחרי פאקינג 2 משחקים רשמיים שבהם הוא בקושי שיחק.
אל תגיד לי ״עונה שעברה״ כי בעונה שעברה, עונה שלמרות שהיה פצוע הרבה והייתה לו ירידה ביכולת, להגיד ״פוגע בקבוצה״ זה כפוי טובה, זה חוצפה, זה הגזמה פרועה.

2. שמעת את פקהארט אומר את זה?באוזניים שלך שמעת?לא?אז אל תבוא עם ציטוט שנכתב באתר שהמציא ראיון עם אניימה לאחר שחתם בווסטהאם למרות שלא חתם בווסטהאם מעולם.
אותו דבר לגבי זריהן. בגלל שהבחור נסע לחופשה בפגרת הקיץ החלטתם שהוא לא מקצוען ובלה בלה בלה.
בראבו.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

CrazyRed7 כתב: אותו דבר לגבי זריהן. בגלל שהבחור נסע לחופשה בפגרת הקיץ החלטתם שהוא לא מקצוען ובלה בלה בלה.
אני אתייחס לזה כי יש לי סוג של ביקורת לגבי זריהן.

אני אחד שעושה הרבה הנחות לשחקנים ולחופש הפרטיות שלהם.
אבל איך שלא תהפוך את התמונה, יש לזה ריח רע ומעלה תהיות לגבי אופי/מקצוענות השחקן.

לא כי הוא לא מתאמן טוב כשהוא בריא, כי הוא לא משדר רצינות דווקא כשהוא פצוע.
יש לו אחריות, לחץ של אירופה ורוצים אותו בריא כמה שיותר מוקדם. אז כן יכול להיות שזה בולשיט שהוא ״לא מקצוען״ מצד שני מעלה תהיות לגבי מה הוא משדר או ישדר לשחקנים צעירים יותר כשהוא יצטרך לקבל את המפתחות.

הקבוצה לקראת חילופי דורות ואני רוצה שחקנים שאפשר לצאת איתם למלחמה. כרגע הוא לא מצטייר ככזה ויש ספק האם הוא עשוי מהחומר הנכון.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אלדר כתב: אני אתייחס לזה כי יש לי סוג של ביקורת לגבי זריהן.

אבל איך שלא תהפוך את התמונה, יש לזה ריח רע ומעלה תהיות לגבי אופי/מקצוענות השחקן.

יש לו אחריות, לחץ של אירופה ורוצים אותו בריא כמה שיותר מוקדם. אז כן יכול להיות שזה בולשיט שהוא ״לא מקצוען״ מצד שני מעלה תהיות לגבי מה הוא משדר או ישדר לשחקנים צעירים יותר כשהוא יצטרך לקבל את המפתחות.

הקבוצה לקראת חילופי דורות ואני רוצה שחקנים שאפשר לצאת איתם למלחמה. כרגע הוא לא מצטייר ככזה
הבעיה שאף אחד מאיתנו לא יודע מה מצב הפציעה שלו. אולי אמרו לו לנוח ולחזור להתאמן רק אחרי הפגרה ביחד עם הקבוצה?
אם חלק מהשיקום שלו היה כולל אימונים כלשהם בפגרה, תאמין לי שהצוות המקצועי והרפואי לא היו משחררים אותו לשום חופשה. גם אם זריהן היה רוצה וגם אם לא היה רוצה.
מקצוענים ממנו ושחקנים גדולים ממנו נסעו לחופשות בזמן שהיו פצועים. אף אחד לא צריך להיות מרותק לבית עד שיוכל לחזור להתאמן.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

oranu כתב: תגובה אחרונה שלי בנושא והתקדמנו-

"אני קורא פה בימים האחרונים ואני פשוט בהלם.
אני חבר בפורום הזה כמעט 10 שנים, ומה שהולך פה בימים האחרונים לא פחות ממביך, מעצבן ומוציא את החשק לקרוא כאן.
נהייתם אוהדים פוסט טראומטיים, אוהדים שקוטלים שחקן שנתן המון למועדון אחרי משחק אחד לא טוב, מזלזלים בשחקן ששיחק כמה עונות טובות בבונדסליגה, טוענים שקוואנקה הוא כמו שחקן נוער שעלה לבוגרים, רוצים לשלוח את בן שהר הביתה.. פשוט לא יאמן.
הלו!! תתעוררו!!, אתם שוכחים שאנחנו הפועל באר שבע הקטנה מישראל, זאת שלפני כמה שנים נלחמה על ירידה והיום היא מאריות הכדורגל הישראלי. שתו כוס מים, ותירגעו כי זה מתחיל להיות מביך ולהזכיר את אוהדי הפייסבוק.
לא מבין את הפרנויה שנדבקה פה באנשים, כאילו אנחנו בימי אלי זינו."

גדולי המבקרים פה קיבלו ביקורת בחזרה והפכתם אותו לדיקטטור.
הוא לא הפציר בכם להפסיק להגיב, הוא הפציר בכם להירגע ונתן את דעתו על התגובות שלכם.

גם אם הן טפשיות ומביכות וברמה של פייסהוק לדעתו זה עדיין בסדר.

מצופה ממי שמעביר ביקורת על כמעט כל נושא (לגיטימי) לדעת לקבל ביקורת בעצמו (זכותך לא להסכים, אבל לא להגיד דיקטטור).
מי שקרא לנו דיקטטורים הוא נתי. אני רק הסברתי לו שכמו שהוא מבקר משתמשים אחרים, כך גם להם יש את הזכות לבקר אותו.

אין בעיה עם ביקורת עניינית. כולנו יודעים שלא חסרים פה כאלה שפולטים שטויות. אבל אם כבר ציטטת את התגובה, אז אני אגיד לך מה הקפיץ אותי.

"טוענים שקואנקה הוא כמו שחקן נוער שעלה לבוגרים".

זה ציטוט שמתייחס למשהו שכתבתי, ציטוט שהוצא מהקשרו וכל כך חוטא למציאות ולהקשר שבו הוא נכתב.
או שנתי לא הבין את הכוונה מאחוריו, או שהוא השתמש בו בצורה צינית על מנת להקצין את הסיטואציה ולצאת צודק.

אז גם ביקורת צריך לדעת להביע. כמו שאני נזהר בביקורת כלפי אחרים כך אני מצפה שיעשו בחזרה. כמו שכבר נכתב פה, האמירות הכלליות האלה לא מקדמות בדבר.

מישהו לא בא לך בטוב? תצטט אותו ותסביר למה. אחרת תשב בשקט ותבלע את הרוק.

לשלול דעות של אנשים זאת לא הדרך (ואני לא מתכוון לאותם עשבים שוטים שכבר הזכרתי לפני כן).

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

גיא מלמד יהיה ממש מאושר לראות שמדברים עליו כל כך הרבה ואז פתאום..

סמל אישי של משתמש
tomer224

שליחה על ידי tomer224 »

נתי כתב:אני קורא פה בימים האחרונים ואני פשוט בהלם.
אני חבר בפורום הזה כמעט 10 שנים, ומה שהולך פה בימים האחרונים לא פחות ממביך, מעצבן ומוציא את החשק לקרוא כאן.
נהייתם אוהדים פוסט טראומטיים, אוהדים שקוטלים שחקן שנתן המון למועדון אחרי משחק אחד לא טוב, מזלזלים בשחקן ששיחק כמה עונות טובות בבונדסליגה, טוענים שקוואנקה הוא כמו שחקן נוער שעלה לבוגרים, רוצים לשלוח את בן שהר הביתה.. פשוט לא יאמן.
הלו!! תתעוררו!!, אתם שוכחים שאנחנו הפועל באר שבע הקטנה מישראל, זאת שלפני כמה שנים נלחמה על ירידה והיום היא מאריות הכדורגל הישראלי. שתו כוס מים, ותירגעו כי זה מתחיל להיות מביך ולהזכיר את אוהדי הפייסבוק.
לא מבין את הפרנויה שנדבקה פה באנשים, כאילו אנחנו בימי אלי זינו.
סוף סוף צדיק בסדום
+1

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

CrazyRed7 כתב: 1. כן, להגיד ש״בכושרו הנוכחי ברדה פוגע בקבוצה״ זה לא לגיטימי. למה?כי אנחנו אחרי פאקינג 2 משחקים רשמיים שבהם הוא בקושי שיחק.

וזה לא שהוא פסל אותנו או משהו בגלל הים. עובדה שהתנהל מו״מ איתו מספר שבועות. אלה אתם שהחלטתם על סמך ציטוט אחד להמציא תיאוריה שלמה ולהסיק מכך שהבחור לא רוצה לבוא, לא מקצוען ועוד שלל טיעונים מפגרים.
סבבה, אז הסתמכנו על ראיון כלשהו ואמרנו שהוא לא יצא בו טוב. מה הבעיה? מישהו נגדו עכשיו שהוא בחר לחתום פה?

לגבי ברדה, אכן מסתמך בעיקר על עונה קודמת(כי לא היו הרבה משחקים העונה), וסופר לגיטימי לאוהד לתת דעה מקצועית נטו, על סמך המשחקים הקודמים, גם נגד שחקן שהוא סמל. שנכון לעכשיו הוא לא ברמה המתאימה, וחובת ההוכחה עליו. וכן, כרגע במשחקים חשובים, הייתי מעדיף לראות גם את שהר וגם את גאדיר לפניו.
עונה קודמת זה ביסוס סופר לגיטימי (שלא נדבר שכמובן ראיתי כל משחק שהיה מאז)

ואתם מגזימים רצח. זה סך הכל פורום. לכל אוהד מותר להביע כל דעה, כל עוד היא לגיטימית ויש ביסוס כלשהו מאחוריה.

חוץ מזה שאתם מוציאים מקבץ קטן מכל הודעה ומרכיבים דעה שלגמרי לא נכונה, ואף אחד לא אמר את זה (יש כמה שטויות שנאמרות כמובן אבל זה בהיקף מאוד מצומצם)

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

yakar כתב: לגבי ברדה, נכון לעכשיו הוא לא ברמה המתאימה, וחובת ההוכחה עליו. וכן, כרגע במשחקים חשובים, הייתי מעדיף לראות גם את שהר וגם את גאדיר לפניו.
אוו..זאת דעה לגיטימית.
יש הבדל בין מה שכתבת עכשיו לבין ״פוגע בקבוצה״, אתה לא חושב?
אחרי הכל מדובר בסמל הכי גדול בתולדות המועדון הזה. לא איזה דובב גבאי.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אולי יש בעיה עם ההבנה של המושג פוגע. הכוונה הייתה שכרגע הקבוצה נפגעת מקצועית שהוא על המגרש ולא חלוץ אחר. אף אחד לא דיבר על נושאים אחרים, בכל שאר האספקטים הוא מס' אחד בקבוצה.

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

זכותכם לבקר אותו על ראיון שנתן וזכותינו להגיד לכם שאתם חיים בסרט לדעתינו ושזאת התעסקות בטפל ולא שיפוט מקצועי אלא בחישה עמוקה בעניינים לא חשובים, סה טו.

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

אלדר כתב: אני אתייחס לזה כי יש לי סוג של ביקורת לגבי זריהן.

הקבוצה לקראת חילופי דורות ואני רוצה שחקנים שאפשר לצאת איתם למלחמה. כרגע הוא לא מצטייר ככזה ויש ספק האם הוא עשוי מהחומר הנכון.
אחלה, דיעה לגיטימית.
לא קבעת בנחרצות שהוא לא מקצוען ולא מתעסק בהחלמה אלא העלית תהיות.

הגיוני, מכבד ובעיקר לא נחרץ בקביעת עובדות על סמך ידע שאין לך, אחלה אלדר.

שלח תגובה