תומאש פקהארט
Re: תומאש פקהארט חתם ל-3 שנים בהפועל באר שבע
רק אני מפספס את התנועה האדירה של גאדיר?לא רואה משהו מיוחד.
וגם אם אני מפספס, אם אומרים על שהר שהוא מחמיצן, אז מה גאדיר?
סיומת חלשה, טכניקה לא משהו, כשירות לא מי יודע מה, מוגבל מאוד ושחקן שנופל בין עמדות. לא יודע איך אפשר להעדיף אותו על שהר.
וגם אם אני מפספס, אם אומרים על שהר שהוא מחמיצן, אז מה גאדיר?
סיומת חלשה, טכניקה לא משהו, כשירות לא מי יודע מה, מוגבל מאוד ושחקן שנופל בין עמדות. לא יודע איך אפשר להעדיף אותו על שהר.
פהקארט כזה לא בגלל שהוא גבוה (בעצם כן, אבל זה לא באופן אוטומטי כמו שאמרת), הוא כזה בגלל שממה שאני ראיתי וממה שאנשים ששיחקו איתו (אלמוג כהן) אמרו שזה בדיוק סוג החלוץ. לא מהיר, לא טכני ("לא מסוגל לעבור שחקן באחד על אחד" מדבריו של אלמוג), לא עושה כמעט תנועה מחוץ לרחבה. אתה מסתכל על זה בתור מגבלות או חסרונות, אני מסתכל על זה כעל סגנון משחק, אין שחקן שיש לו הכול ובגלל שפקהארט לא טוב באספקטים האלה של המשחק הוא משחק בסגנון אחר, שונה מזה.ForeverRed כתב: יש מקום לחלוץ אחד בהרכב, ככה שהם כן באים אחד על חשבון השני, אלא אם ברק יחליט לשנות מערך.
העובדה שפקהארט גבוה לא הופכת אותו בהכרח לשחקן כבד/נגר/לא טכני/או לכזה שלא יודע לבצע תנועות חכמות לצדדים ולעומק.
בן שהר, שלטענתך כן עשה את הדברים האלה, לא הורגש ב-90 אחוז מהמשחקים שלנו, לא השתתף בהנעת הכדור, וגם כשכבר עשה תנועות לאגפים אז הוא דרך לטוני על הרגליים.
הלוואי עליו חצי מהתנועה של גאדיר.
איך אמר ראדי פעם, חשוב לרוץ הרבה, יותר חשוב לדעת לאן.
בן שהר לא הורגש ב-90 אחוז מהמשחקים שלנו? יש לך זיכרון קצר וזה קצת צורם לשמוע משפט כזה, אני לא אצליח (ואני גם לא מנסה) לשכנע אותך שהוא כן עושה את הדברים האלה ברמה מספיק טובה אפשר פשוט לחזור אחורה לשתי העונות שלו פה ולראות שהוא כן עושה טוב את הדברים האלה. כשאני אומר מניע כדור אני לא מתכוון כמו מליקסון או ראדי, זה לא התפקיד שלו, אבל בן שהר בשונה מפקהארט מגיע לקבל כדורים באזורים שלא ראיתי את פקהארט מקבל ומעביר כדורים משם, בן שהר מגיע הרבה פעמים לרחבה מהאגפים (וגם מסיים עם שער) דבר שלא ראיתי את פקהארט עושה בכלל, אני לא משווה מי יותר טוב מבין השניים רק אומר שהם משחקים בסגנון שונה מאוד. מצד שני חוץ מבני יהודה וסלטיק לא זוכר את בן מבקיע בנגיחה, פקהארט מכניס שער עם הראש כל משחק שני.
במשחק האחרון בהונבד בן שהר עשה תנועה לא רעה בכלל. העסיק מאוד את ההגנה שלהם ומשך אותם אחורה.
מאז שברדה נכנס, קו ההגנה עלה הרבה למעלה מה שגרם לשליטה שלנו במשחק להתערער.
מאז שברדה נכנס, קו ההגנה עלה הרבה למעלה מה שגרם לשליטה שלנו במשחק להתערער.
מספיק. תדברו כדורגל
- ForeverRed
זה לא מה שאלמוג אמר.South Boy כתב:
פהקארט כזה לא בגלל שהוא גבוה (בעצם כן, אבל זה לא באופן אוטומטי כמו שאמרת), הוא כזה בגלל שממה שאני ראיתי וממה שאנשים ששיחקו איתו (אלמוג כהן) אמרו שזה בדיוק סוג החלוץ. לא מהיר, לא טכני ("לא מסוגל לעבור שחקן באחד על אחד" מדבריו של אלמוג), לא עושה כמעט תנועה מחוץ לרחבה. אתה מסתכל על זה בתור מגבלות או חסרונות, אני מסתכל על זה כעל סגנון משחק, אין שחקן שיש לו הכול ובגלל שפקהארט לא טוב באספקטים האלה של המשחק הוא משחק בסגנון אחר, שונה מזה.
בן שהר לא הורגש ב-90 אחוז מהמשחקים שלנו? יש לך זיכרון קצר וזה קצת צורם לשמוע משפט כזה, אני לא אצליח (ואני גם לא מנסה) לשכנע אותך שהוא כן עושה את הדברים האלה ברמה מספיק טובה אפשר פשוט לחזור אחורה לשתי העונות שלו פה ולראות שהוא כן עושה טוב את הדברים האלה. כשאני אומר מניע כדור אני לא מתכוון כמו מליקסון או ראדי, זה לא התפקיד שלו, אבל בן שהר בשונה מפקהארט מגיע לקבל כדורים באזורים שלא ראיתי את פקהארט מקבל ומעביר כדורים משם, בן שהר מגיע הרבה פעמים לרחבה מהאגפים (וגם מסיים עם שער) דבר שלא ראיתי את פקהארט עושה בכלל, אני לא משווה מי יותר טוב מבין השניים רק אומר שהם משחקים בסגנון שונה מאוד. מצד שני חוץ מבני יהודה וסלטיק לא זוכר את בן מבקיע בנגיחה, פקהארט מכניס שער עם הראש כל משחק שני.
להיפך, הוא דווקא סיפר על חלוץ טכני ומהיר ביחס לגודלו, שעושה תנועות חכמות ומשחק טוב עם הגב לשער. הוא פשוט ציין שאין לו דריבל ואין טעם לצפות ממנו להתחיל לעבור שחקנים. מכאן ועד ההשלכות שעשית המרחק עדיין גדול.
בנושא שהר, אני חושב שאתה בדעת מיעוט. כנראה שאתה לא ממש עוקב כי לחלק גדול מהמשתמשים פה יש טענות קשות כלפי איכות המשחק שלו. הפציעה קצת בלבלה והכניסה לפאניקה וזה משפיע גם על התגובות, אבל תלך החל מכמה ימים ועד שנתיים אחורה ותראה שהרוב חושבים שהוא על תקן נפקד.
לא משתתף בהנעת כדור, לא עושה תנועות חכמות, לא מסוגל לעבור קונוס. מנצל מצבים ושם זה נגמר.
קרייזי, שאלת על גאדיר. אז כן, הלוואי על שהר חצי מהתנועה שלו. בעשירית מהדקות של שהר הוא מגיע ליותר מצבים ומשפיע יותר על המשחק. היכולת שלו מול השער זה כבר משהו אחר ואף אחד לא התייחס לנקודה הזאת.
לסיכום, להוציא את המהירות וקצת דינאמיות, אני לא רואה ממש יתרונות לשהר על פקהארט.
ימים יגידו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בניגוד לסאות'בוי אני חושב ששהר הצליח להשפיע עליי אחריי צמד המשחקים הללו כי הופתעתי לטובה מהיכולת שלו, לא יודע אם זה בגלל החולשה בהגנה של ההונגרים, אבל עד צמד המשחקים מולם חשבתי כמו פוראברד ואפילו גרוע יותר, לדעתי שהר על תקן נפקד באמת, חלק גדול מהמשחקים ובמיוחד במשחקים שההגנות שמולנו מתבנקרות או נראות כמו שצריך בן שהר נעלם, מה שכן אני מסכים שבן שהר יורד על מנת לעזור בהנעת הכדור אבל יש משחקים שנראה שחוץ מזה בן שהר לא עושה כלום.
מצד שני הפציעה שלו לא ממש טובה לנו כי הוא כן בעל יכולות שאין לנו כמו במשחק של התקפות מתפרצות שבזה הוא מומחה.
מוחמד גאדיר לדעתי עדיין חידה, וצריך לראות אותו במשחקים שלמים לפניי שנקבע עובדות.
עכשיו הגיע הזמן של גאדיר ופקהארט, נראה מה יהיה...
מצד שני הפציעה שלו לא ממש טובה לנו כי הוא כן בעל יכולות שאין לנו כמו במשחק של התקפות מתפרצות שבזה הוא מומחה.
מוחמד גאדיר לדעתי עדיין חידה, וצריך לראות אותו במשחקים שלמים לפניי שנקבע עובדות.
עכשיו הגיע הזמן של גאדיר ופקהארט, נראה מה יהיה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הוא אולי מהיר וטכני ביחס לגובה שלו אבל באופן כללי הוא לא מתאפיין ביכולות האלה ואם אני ישווה אותו לשהר שאמור "להשלים" את מה שאין לו ולהיפך הוא ממש לא מהיר וטכני מספיק.ForeverRed כתב: זה לא מה שאלמוג אמר.
להיפך, הוא דווקא סיפר על חלוץ טכני ומהיר ביחס לגודלו, שעושה תנועות חכמות ומשחק טוב עם הגב לשער. הוא פשוט ציין שאין לו דריבל ואין טעם לצפות ממנו להתחיל לעבור שחקנים. מכאן ועד ההשלכות שעשית המרחק עדיין גדול.
בנושא שהר, אני חושב שאתה בדעת מיעוט. כנראה שאתה לא ממש עוקב כי לחלק גדול מהמשתמשים פה יש טענות קשות כלפי איכות המשחק שלו. הפציעה קצת בלבלה והכניסה לפאניקה וזה משפיע גם על התגובות, אבל תלך החל מכמה ימים ועד שנתיים אחורה ותראה שהרוב חושבים שהוא על תקן נפקד.
לא משתתף בהנעת כדור, לא עושה תנועות חכמות, לא מסוגל לעבור קונוס. מנצל מצבים ושם זה נגמר.
קרייזי, שאלת על גאדיר. אז כן, הלוואי על שהר חצי מהתנועה שלו. בעשירית מהדקות של שהר הוא מגיע ליותר מצבים ומשפיע יותר על המשחק. היכולת שלו מול השער זה כבר משהו אחר ואף אחד לא התייחס לנקודה הזאת.
לסיכום, להוציא את המהירות וקצת דינאמיות, אני לא רואה ממש יתרונות לשהר על פקהארט.
ימים יגידו.
שוב, אני לא משווה ביניהם, רק חושב שהם סגנונות שונים של חלוצים ולכל אחד מהם יש את מה שאין מספיק בשני. אני מאמין שנראה את ההבדלים כשפקהארט יעלה במקום שהר.
אף אחד לא יצליח לשנות את דעתו של השני, אבל המשפט המודגש ממש קיצוני לדעתי. יש לו את החולשות שלו, אבל זה פשוט גימוד מוחלט של שהר. הוא הרבה יותר מזה אבל אם אתה חשב ככה שום דבר שאני יגיד לא ישנה את דעתך, ואני מופתע שאתה אומר שרוב הפורום חושב ככה.
אם יתרום ויתן תפוקה כמו של האיסלנדי של הגרמנים- עסקה גדולה יותר מהספרדי
- ForeverRed
לצערי זאת האמת.South Boy כתב:
הוא אולי מהיר וטכני ביחס לגובה שלו אבל באופן כללי הוא לא מתאפיין ביכולות האלה ואם אני ישווה אותו לשהר שאמור "להשלים" את מה שאין לו ולהיפך הוא ממש לא מהיר וטכני מספיק.
שוב, אני לא משווה ביניהם, רק חושב שהם סגנונות שונים של חלוצים ולכל אחד מהם יש את מה שאין מספיק בשני. אני מאמין שנראה את ההבדלים כשפקהארט יעלה במקום שהר.
אף אחד לא יצליח לשנות את דעתו של השני, אבל המשפט המודגש ממש קיצוני לדעתי. יש לו את החולשות שלו, אבל זה פשוט גימוד מוחלט של שהר. הוא הרבה יותר מזה אבל אם אתה חשב ככה שום דבר שאני יגיד לא ישנה את דעתך, ואני מופתע שאתה אומר שרוב הפורום חושב ככה.
האמנתי בשהר לא פחות מכל אחד אחר פה, אם לא יותר. קראתי להכליל אותו בהרכב על חשבון החלוצים האחרים שלנו בכל הזדמנות. אפילו בעונת האליפות הראשונה.
אם דווקא אני הגעתי למסקנות האלה אז זה אומר הכל.
אז אולי הבעיה הייתה בציפיות הלא ריאליות שלך. אנשים ציפו ממנו לתת 20-25 שערים, זה לא ריאלי.ForeverRed כתב: לצערי זאת האמת.
האמנתי בשהר לא פחות מכל אחד אחר פה, אם לא יותר. קראתי להכליל אותו בהרכב על חשבון החלוצים האחרים שלנו בכל הזדמנות. אפילו בעונת האליפות הראשונה.
אם דווקא אני הגעתי למסקנות האלה אז זה אומר הכל.
שהר החלוץ הישראלי הכי טוב בליגה שלנו. כל השאר לא מעניין.
- ForeverRed
אני ממש לא מדבר רק על מספרים.CrazyRed7 כתב: אז אולי הבעיה הייתה בציפיות הלא ריאליות שלך. אנשים ציפו ממנו לתת 20-25 שערים, זה לא ריאלי.
הוא אוברייטד ענק שנהנה ממצב השוק העלוב בישראל כדי להרוויח את השכר הגבוה בקבוצה ולתפוס את ההנהלה בביצים בכל הנוגע להארכת ההסכם.
יותר מדי רעש וצלצולים עבור תרומה דלה מדי בכל האספקטים של המשחק.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
+1ForeverRed כתב: יש מקום לחלוץ אחד בהרכב, ככה שהם כן באים אחד על חשבון השני, אלא אם ברק יחליט לשנות מערך.
העובדה שפקהארט גבוה לא הופכת אותו בהכרח לשחקן כבד/נגר/לא טכני/או לכזה שלא יודע לבצע תנועות חכמות לצדדים ולעומק.
בן שהר, שלטענתך כן עשה את הדברים האלה, לא הורגש ב-90 אחוז מהמשחקים שלנו, לא השתתף בהנעת הכדור, וגם כשכבר עשה תנועות לאגפים אז הוא דרך לטוני על הרגליים.
הלוואי עליו חצי מהתנועה של גאדיר.
איך אמר ראדי פעם, חשוב לרוץ הרבה, יותר חשוב לדעת לאן.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
אני לא חושב שמישהו מבקר את המספרים של שהר, מבקרים את היכולת שלו.CrazyRed7 כתב: אז אולי הבעיה הייתה בציפיות הלא ריאליות שלך. אנשים ציפו ממנו לתת 20-25 שערים, זה לא ריאלי.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הבעיה ש6 שףערים שלו מפנדלים.CrazyRed7 כתב: אז אולי הבעיה הייתה בציפיות הלא ריאליות שלך. אנשים ציפו ממנו לתת 20-25 שערים, זה לא ריאלי.
כלומר רק 8 שערי שדה.
ציפיתי לפחות ל15 שערי שדה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הייתי אופטימי.yedidel כתב:מה הסיכוי שהוא הגיע עם המזוודות ולא נשמע ש"המריא הערב לסידורים"?
טס לסידורים ויחזור רק ביום שלישי