תומאש פקהארט
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
Re: תומאש פקהארט חתם ל-3 שנים בהפועל באר שבע
הוא ענקק דודו נראה לידו גמד ודודו איזה מטר 88 !!
מזכיר את קראוץ'
- simply-red
אולי את פיטר קראוץ'hb7 כתב:מזכיר מאוד את קוביקה,שיהיה בהצלחה
Re: פקהארט בארץ, עבר את הבדיקות הרפואיות
משתינים עלינו וזה גשם??dors כתב:South boy מסכים איתך 100 אחוז
אלדר אתה מזכיר לי את המשפט ״ משתינים עליך ואתה אומר שזה גשם ״..
כמה אפשר לא לראות שהבן אדם לא רוצה להגיע? אתם לא מבינים שבלי חשק גם מסי לא ישחק טוב?
לא חסר זרים שעל הנייר היו מדהימים וזה לא צלח בגלל חוסר התחברות אז מראש שהוא מגיע בבאסה הזאת -לא יודע לאן זה יוביל.
ולגבי זה שזה לא פסגת השאיפות -מקבל ומבין, אבל גם לקוואנקה שהגיע מה לה ליגה זה לא פסגת השאיפות,י תהייה בטוח אבל לא עושים מזה רעש, הוא לא יוצא לעיתונות ובטח ובטח לא מוסיף סעיף אחרי בדיקות רפואיות .
איפה הקאטצ?
לודוגורץ ברביעי -כבר יום שישי,אלונה מחפשת רק שחקנים בהעברה חופשית
אם הייתה אלטרנטיבה היא כבר הייתה על השולחן עוד בפעם הראשונה שפוקהרט ויתר ...
אז או שמתפשרים על האיכות או שיוציאו את הארנק..
Time will tell
לא מכיר בן אדם אחד שיבוא לארץ זרה, יפגש עפ אנשים, יבחן את הכל מלמטה למעלה ושיחתום על מסמך שהוא לא רוצה בו או לא שלם איתו.
דווקא עשה עלי רושם טוב החוסר התפשרות שלו לגבי התנאים האופטימליים שלו. זה משדר שהוא בא להצליח, בן אדם שמכיר את הנפש שלו ואת הגוף שלו. ״רק תתנו לי את מה שעושה לי טוב ואני כבר יחזיר לכם״
אני שמח שהכל יסתדר ואתה שקובע בנחרצות שמשתינים עלינו וחושבים שזה גשם, תלמד שיעור בעסקים ותבין שאגו הוא המקור לסכסוכים וויתורים על מהלכים גדולים.
סוף חלון ההעברות ברוך השם:)
בהצלחה!!!
מה דודו קשור לעסקה?
דודו קשור בהכל..bs war כתב:מה דודו קשור לעסקה?
האיש קשר של השחקן כאן בארץ

"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
bs war כתב:מה דודו קשור לעסקה?

חסר לי עכשיו רק שדור אלו ואורן ביטון ישתלבו. הרמות שלהם מהצדדים ופקהרט חוגג פה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- The red one
South Boy כתב:
רק חסר עיתון של היום וזה בדיוק הסרטון של גלעד שליט.

דודו דהאן הוא הנציג הישראלי של פקהארט בארץ. בגדול יש לתומאש סוכן צ'כי ודודו "מיופה כוח" בארץ
- נתחזק בינואר
- Title: קרייזי-רד
Re: תומאס פקהארט: על פי דיוויחים ביוון; ישחק בב"ש
מקפיץ. כמו שכתבו כאן, ישתלב נפלא עם אורן ביטון ואלו. בהנחה שקוואנקה יהיה כשיר, מניח שנראה את השילוב א. ביטון-פקהראט לצד קורהוט-שהר/גאדיר, כדי לעקוף את חוק הזרים.נתחזק בינואר כתב:קצת על פקהארט: למרות שהמספרים שלו לא מראים את זה, הוא כן סקורר. ממוצע של שער לכל 145 דקות. יש לו בעיית ביטחון - משמע כשהוא עולה מהספסל קשה לו לכבוש, אבל זה לא הקייס בב"ש. בסה"כ פתח בהרכב 14 פעמים בעונה שעברה וכבש 12 פעמים. ב-11 הופעות כמחליף כבש רק שער אחד, וגם אז הוא קיבל מחצית שלמה. 8 מ-13 השערים שלו הגיעו תוך נגיעה אחת בכדור, ועוד שלושה תוך שתי נגיעות. משמע - מדובר בחלוץ שלא יודע ליצור לעצמו. הוא פינישר, מתמקם ברחבה ומסיים.
הבחור 1.95, וזה מה שאני אוהב בו: הוא מגדלור, ייתן לבכר כתובת לכדורי שוער ארוכים, יהיה שובר שוויון בקרנות ובבעיטות חופשיות וסוף-סוף יהיה מי שיסיים הגבהות ברחבה (לבן שהר יש אחוזים מצוינים במאבקי גובה, אבל הקבוצה הגביהה אליו מעט מאוד פעמים כמגמה). מדובר כמובן בחלוץ שונה מגאדיר ושהר, כשברדה כבר פחות רלוונטי ובכל אופן פחות מאסיבי ממנו.
חלוקת שערים בעונה שעברה: 8 שערים ברגל ימין, ארבעה בראש, אחד בשמאל. במשחקים המתועדים שלו בכל הקריירה (מבחינה סטטיסטית) הוא כבש 41% משעריו בנגיחות, וזה נתון פנטסטי. כדי להמחיש את הדומיננטיות שלו באוויר - מנדז'וקיץ', אולי החלוץ המשמעותי בעולם מבחינת משחק הראש, כבש 37% משעריו עם הראש.
כותב את בלוג הכדורגל העצמאי "נתחזק בינואר". טקטיקה הארדקור
https://www.facebook.com/LehaviBlog/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/LehaviBlog/" onclick="window.open(this.href);return false;
- ForeverRed
זה לא חלון אמיתי בלי שחקן של דודו.
- simply-red
אם בוזגלו היה נשאר, הוא ופקהארט היו תופרים את הליגה, מכאן שאם קוונאקה (שהובא על המשבצת של בוזגלו ועל הנייר טוב ממנו) לא יעשה שבוע - שבוע מבחינת הפציעות שלו, יכול מאוד להיות שנראה את אחת מקבוצות ההתקפה הטובות בליגה.
קוונאקה, מליקסון, אוחנה, ווקאמה, שהר, זריהן, גאדיר, ברדה,פקהארט...
- ForeverRed
לא הייתי ממהר להכתיר את קואנקה כטוב מבוזגלו.simply-red כתב:אם בוזגלו היה נשאר, הוא ופקהארט היו תופרים את הליגה, מכאן שאם קוונאקה (שהובא על המשבצת של בוזגלו ועל הנייר טוב ממנו) לא יעשה שבוע - שבוע מבחינת הפציעות שלו, יכול מאוד להיות שנראה את אחת מקבוצות ההתקפה הטובות בליגה.
עם כל הכבוד לרזומה, חובת ההוכחה היא עליו.