תומאש פקהארט

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
simply-red

Re: פקהארט בארץ, עבר את הבדיקות הרפואיות

שליחה על ידי simply-red »

איך אני עכשיו ארדם?

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

bs war כתב:
שמע אח, אתה חייב להבין שבשביל שחקנים כאלה הפועל ב"ש היא לא פסגת השאיפות בקריירה.
יש שני צדדים שלכל אחד יש את האינטרסים שלו, מדברים דורשים מתמקחים ומתפשרים עד שבסוף סוגרים חוזה, כמו שאתה עושה (או תעשה) מול בעל הדירה שלך, הבוס שלך והמוכר בשוק.

לא צריך לקחת קשה כל שחקן שלא רץ לחתום כאן תמורת כל תנאי. הכל טוב.
די עם זה בחיאת!
הפועל באר שבע לא פסגת השאיפות בקריירה שלו? סבבה, למי אכפת? שיחפש מקום אחר לשאוף אליו, אם הוא לא שלם עם ההגעה שלו לפה אני פשוט לא רוצה שהוא יבוא לכאן בתור אוהד הקבוצה. לא רוצה בקבוצה שחקנים שלא רוצים להיות כאן ולא אכפת לי לאן הם שואפים. חסרים חלוצים טובים שישמחו להתקדם בקריירה שלהם עם באר שבע ולא יעשו את כל הסרטים האלה? תפסיקו לעצום את העיניים שלכם, אני לא מצפה מכל זר שיפגין לויאליות יתר אבל קצת כבוד לקבוצה שמנהלת איתך מו"מ כבר חודשים ומתנהלת איתך בסבלנות ומקצועיות יותר ממה שמגיע לך.
לכל צד יש את האינטרסים שלו אבל זה נראה כאילו השחקן רוצה שהמועדון יתגמש יותר ממה שהוא צריך ביותר מדי דברים, אז למה לבזבז את הזמן על שחקן שלא רוצה להיות פה ורק מחפש איפה הוא יכול לחלוב עוד ועוד את המועדון כי לא ממש אכפת לו אם הוא יחתום כאן בסוף או לא.
די באמת, בפעם המאה אני לא לוקח קשה ולא אכפת לי שאנחנו לא פסגת השאיפות שלו, אני בטוח שאנחנו גם לא פסגת השאיפות של טוני אוגו ומיגל אבל הם עדיין הגיעו לכאן בלב שלם גם אם הם רואים בנו תחנת מעבר בקריירה ולא שיחקו במועדון חודשים או חיפשו כל פעם מחדש סיבות למה לא להגיע.
חלאס עם השטויות, אתה רוצה לשחק פה? תחתום. רוצה לאסוף צדפים עם אשתך על החוף או לשחק באיזה קבוצה עם סעיף יציעה בעשר שקל לקבוצת החלומות שלך (ותרשה לי להמר שאם עד עכשיו היא לא הגיעה עם הצעה היא אף פעם לא תגיע)? שא ברכה. תפסיק למתוח את החבל, תפסיק להתמהמה, אין לנו זמן לשטויות האלה העונה כבר בפתח והקמפיין האירופי בעיצומו. חלאס!

סמל אישי של משתמש
Cameo

שליחה על ידי Cameo »

zivmay כתב:כנראה שהוא לא רוצה להיות כאן, אבל הוא כנראה מטומטם רציני אם הוא הגיע עד לכאן בשביל שטות כזאת.
שירי כבר מסגננת כותרת

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

South Boy כתב:
די עם זה בחיאת!
הפועל באר שבע לא פסגת השאיפות בקריירה שלו? סבבה, למי אכפת? שיחפש מקום אחר לשאוף אליו, אם הוא לא שלם עם ההגעה שלו לפה אני פשוט לא רוצה שהוא יבוא לכאן בתור אוהד הקבוצה. לא רוצה בקבוצה שחקנים שלא רוצים להיות כאן ולא אכפת לי לאן הם שואפים. חסרים חלוצים טובים שישמחו להתקדם בקריירה שלהם עם באר שבע ולא יעשו את כל הסרטים האלה? תפסיקו לעצום את העיניים שלכם, אני לא מצפה מכל זר שיפגין לויאליות יתר אבל קצת כבוד לקבוצה שמנהלת איתך מו"מ כבר חודשים ומתנהלת איתך בסבלנות ומקצועיות יותר ממה שמגיע לך.
לכל צד יש את האינטרסים שלו אבל זה נראה כאילו השחקן רוצה שהמועדון יתגמש יותר ממה שהוא צריך ביותר מדי דברים, אז למה לבזבז את הזמן על שחקן שלא רוצה להיות פה ורק מחפש איפה הוא יכול לחלוב עוד ועוד את המועדון כי לא ממש אכפת לו אם הוא יחתום כאן בסוף או לא.
די באמת, בפעם המאה אני לא לוקח קשה ולא אכפת לי שאנחנו לא פסגת השאיפות שלו, אני בטוח שאנחנו גם לא פסגת השאיפות של טוני אוגו ומיגל אבל הם עדיין הגיעו לכאן בלב שלם גם אם הם רואים בנו תחנת מעבר בקריירה ולא שיחקו במועדון חודשים או חיפשו כל פעם מחדש סיבות למה לא להגיע.
חלאס עם השטויות, אתה רוצה לשחק פה? תחתום. רוצה לאסוף צדפים עם אשתך על החוף או לשחק באיזה קבוצה עם סעיף יציעה בעשר שקל לקבוצת החלומות שלך (ותרשה לי להמר שאם עד עכשיו היא לא הגיעה עם הצעה היא אף פעם לא תגיע)? שא ברכה. תפסיק למתוח את החבל, תפסיק להתמהמה, אין לנו זמן לשטויות האלה העונה כבר בפתח והקמפיין האירופי בעיצומו. חלאס!
אחי בוא נשאל את זה אחרת..
חיבור למקום נוצר אחרי חתימה או לפני?
איך יתחבר ויבין שטוב כאן לפני שניסה?

הוא מבחינתו רוצה ליצור מצב שיש לו אופצית יציאה (סעיף לגיטימי לגמרי) הוא עדיין לא יודע שהוא ירצה להישאר פה בגלל כל הטוב שכאן... אני מאמין שיפתרו את זה.. רד קצת מהאגו ותאמין לי שיהיה לך קל יותר

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

אלדר כתב: אחי בוא נשאל את זה אחרת..
חיבור למקום נוצר אחרי חתימה או לפני?
איך יתחבר ויבין שטוב כאן לפני שניסה?

הוא מבחינתו רוצה ליצור מצב שיש לו אופצית יציאה (סעיף לגיטימי לגמרי) הוא עדיין לא יודע שהוא ירצה להישאר פה בגלל כל הטוב שכאן... אני מאמין שיפתרו את זה.. רד קצת מהאגו ותאמין לי שיהיה לך קל יותר
איזה אגו? סגרת חוזה עם מועדון סידרו לך טיסה עברת בדיקות רפואיות עכשיו אתה נזכר להגיד שאתה רוצה סעיף יציאה אחרי שהכול סגור ואחרי כל הקטעים שעשית? מה כאילו רק אני רואה את זה?
אתם לא מבינים שהבעיה היא לא הדרישות שלו אלא הטיימינג שבו הן עולות וההתנהלות הלא רצינית שלו באופן כללי? זה לא נראה לכם אפילו טיפה לא בסדר?
די אני נכנע. הרוב כנראה צודק אז בואו נראה לאן זה ילך מעתה והלאה. לא יכול לראות את הת'רד הזה כבר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

South Boy כתב:
איזה אגו? סגרת חוזה עם מועדון סידרו לך טיסה עברת בדיקות רפואיות עכשיו אתה נזכר להגיד שאתה רוצה סעיף יציאה אחרי שהכול סגור ואחרי כל הקטעים שעשית? מה כאילו רק אני רואה את זה?
אתם לא מבינים שהבעיה היא לא הדרישות שלו אלא הטיימינג שבו הן עולות וההתנהלות הלא רצינית שלו באופן כללי? זה לא נראה לכם אפילו טיפה לא בסדר?
די אני נכנע. הרוב כנראה צודק אז בואו נראה לאן זה ילך מעתה והלאה. לא יכול לראות את הת'רד הזה כבר.
כולנו מבינים בדיוק על מה אתה מדבר.
חלק מודה בזה וחלק לא.

אנחנו לא פסגת השאיפות של אף שחקן, זה נכון. אבל שחקן שמגיע צריך לעשות את זה בלב שלם ועם פקהארט יש הרגשה שהוא מגיע מחוסר ברירה, לא מתוך פשרה רגילה כמו שעושים שחקנים אחרים.

כבר ניהלנו את הדיון הזה כמה עמודים אחורה ואין טעם לחזור לשם.
לא הכל אנחנו יודעים. יכול להיות שעניין הסעיף עלה עוד קודם, יכול להיות שיש סיבות נוספות או אחרות לעיכוב, ויכול להיות שאין בכלל מחלוקת גדולה על נושא הסעיף. בסוף אנחנו מסתמכים על שתי שורות בוואלה ובונים פה תאוריות וזה גם משהו שצריך לקחת בחשבון.

נחכה למחר ונקווה שיסתדר על הצד הטוב ביותר.
הכל לטובה.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

South Boy כתב:
אחי. גם אם יש מחלוקת, או רצון של שחקן פתאום להוסיף משהו מעבר למה שסוכם, זה מעצבן. אני מסכים. יחד עם זאת זה לגיטימי כי מה שעוד לא חתום, הוא לא קיים.
הוא כאן כי הביע נכונות, לא כי בא לו לבלבל את המוח ולבזבז זמן יקר שגם ככה אין לו ולא לנו. הוא עושה קצת שרירים אבל אני מאמין שיפתר.
כדי למשוך שחקנים בסדר גודל הזה, צריך סבלנות ולקבל בהבנה שאנחנו בשבילו ברירת מחדל, הוא לא מבין עדיין איזו ברירת מחדל אדירה הוא מצא לעצמו. צעד צעד אחי ככל שנדאג שיכירו אותנו יותר באירופה ככה יהיה קל למשוך שחקנים...
תזכור את התקופה לפני ברדה, איזה שחקנים סרבו להגיע לפה.. איפה אנחנו ואיפה הם היום?? תהיה אופטימי.. אם יסגר סימן שהוא כאן בלב שלם.. ואם לא אז וואללה הכל לטובה ונמצא משהו אחר.

סמל אישי של משתמש
dors

שליחה על ידי dors »

South boy מסכים איתך 100 אחוז
אלדר אתה מזכיר לי את המשפט ״ משתינים עליך ואתה אומר שזה גשם ״..
כמה אפשר לא לראות שהבן אדם לא רוצה להגיע? אתם לא מבינים שבלי חשק גם מסי לא ישחק טוב?
לא חסר זרים שעל הנייר היו מדהימים וזה לא צלח בגלל חוסר התחברות אז מראש שהוא מגיע בבאסה הזאת -לא יודע לאן זה יוביל.
ולגבי זה שזה לא פסגת השאיפות -מקבל ומבין, אבל גם לקוואנקה שהגיע מה לה ליגה זה לא פסגת השאיפות,י תהייה בטוח אבל לא עושים מזה רעש, הוא לא יוצא לעיתונות ובטח ובטח לא מוסיף סעיף אחרי בדיקות רפואיות .

איפה הקאטצ?
לודוגורץ ברביעי -כבר יום שישי,אלונה מחפשת רק שחקנים בהעברה חופשית
אם הייתה אלטרנטיבה היא כבר הייתה על השולחן עוד בפעם הראשונה שפוקהרט ויתר ...
אז או שמתפשרים על האיכות או שיוציאו את הארנק..
Time will tell

סמל אישי של משתמש
LIAV00S

שליחה על ידי LIAV00S »

אני חושב שתוך כדאי הנסיעה לעיר הוא שינה את דעתו וזה לא מתאים לו. קצת תמוהה לי שהוא מוסיף סעיף בחוזה ברגע האחרון,הרי הביאו אותו לעשות בדיקות רפואיות
כאשר שני הצדדים מסכימים על פרטי החוזה.

משהו פה קצת מוזר,אני לא פוסל אפשרות שהוא קצת התחרט,ובוחן את מכבי חיפה/מכבי תל אביב ששם יש לו את מה שהוא צריך מלבד הכדורגל.

סמל אישי של משתמש
dors

שליחה על ידי dors »

מ1-10 כמה זה לא מקצועי לבצע בחירות מקצועיות עפ ההובי שלך?
הוא באמת יעדיף ללכת למכבי רק עדי שיהיה קרוב יותר לים במידה וירצה לגלוש ??

סמל אישי של משתמש
shacharb

שליחה על ידי shacharb »

LIAV00S כתב:אני חושב שתוך כדאי הנסיעה לעיר הוא שינה את דעתו וזה לא מתאים לו. קצת תמוהה לי שהוא מוסיף סעיף בחוזה ברגע האחרון,הרי הביאו אותו לעשות בדיקות רפואיות
כאשר שני הצדדים מסכימים על פרטי החוזה.

משהו פה קצת מוזר,אני לא פוסל אפשרות שהוא קצת התחרט,ובוחן את מכבי חיפה/מכבי תל אביב ששם יש לו את מה שהוא צריך מלבד הכדורגל.
אתה בונה הרים וגבעות על מידע שהוא לא שלם.
מאיפה אתה מביא את האפשרות שהוא בוחן את מכבי חיפה או ת"א?
על סמך זה שהוא אוהב ים?
מה הוא ילד בן 15 שהקריירה שלו מתנהלת לפי זה שיש לו ים 5 דקות מהבית?
חכו בסבלנות.
איך בכלל העלית פה את השם של ת"א??? יש להם שני שחקנים שיכולים לשחק על אותה משבצת. נראה לך שיזרקו
אותם בשביל להביא אותו? מה הוא ניימאר שמגיע בחינם.
מכבי חיפה חתמו כבר עם 18 שחקני התקפה (מגזים בכוונה כדי להדגי את הנקודה)
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

הלוואי שהצוות המקצועי היה מכיר את פקהארט, את האופי שלו ואת הרצונות שלו כמו שאתם מכירים.
יש לכם כל כך הרבה מידע חשוב על השחקן שבכר לא מכיר בכלל, תשלחו לו הודעה דחוף!! הוא עושה טעות!!

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

South Boy כתב:
אני באמת מבין אותך אבל כך בחשבון שאנחנו יודעים אולי 10 אחוז מהאמת.
בסוף זה הכל יבחן מקצועי. זה סיכון דו צדדי. גם הוא חייב להצליח. כישלון שלו פה והוא עובר לליגה השנייה בטורקיה.
הוא יחתום, יקבל את העידוד והחום של הקהל מספר אחד ויהיה לו עור ברווז אחרי שיקראו לו ביום רביעי לבוא עד הגדר.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

bs war כתב:הלוואי שהצוות המקצועי היה מכיר את פקהארט, את האופי שלו ואת הרצונות שלו כמו שאתם מכירים.
יש לכם כל כך הרבה מידע חשוב על השחקן שבכר לא מכיר בכלל, תשלחו לו הודעה דחוף!! הוא עושה טעות!!
מעולה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

הזוי מה שעבר על הפורום הזה הקיץ..אנשים איבדו את זה לגמרי

שלח תגובה