תומאש פקהארט
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
Re: פקהארט בארץ, עבר את הבדיקות הרפואיות
סוכן זר(משער שצ'כי) שעובד בארץ עם דודו דהאן
נמצא כעת עם אסי , אשתו , הסוכן הצ'כי , ודודו דהאן בסמילנסקי בעיר העתיקה.
החתימה מחר בבוקר.
החתימה מחר בבוקר.
אבי מלר בתגובה: "למה לא ברחוב החלוץ?"גיא חניה כתב:נמצא כעת עם אסי , אשתו , הסוכן הצ'כי , ודודו דהאן בסמילנסקי בעיר העתיקה.
החתימה מחר בבוקר.
בוואלה אומרים דווקא שיד פערים
https://sports.walla.co.il/item/3082386" onclick="window.open(this.href);return false;
https://sports.walla.co.il/item/3082386" onclick="window.open(this.href);return false;
- ForeverRed
מהתחלה נראה תמוה שהחתימה רק מחר.
שלמה וייס כותב שיש מחלוקת סביב סעיף יציאה שהשחקן דורש והקבוצה מסרבת להכניס לחוזה.
עד שזה לא סגור זה לא סגור.
שלמה וייס כותב שיש מחלוקת סביב סעיף יציאה שהשחקן דורש והקבוצה מסרבת להכניס לחוזה.
עד שזה לא סגור זה לא סגור.
קודם לא מתלהב לחתום, אחרי זה מושך אותנו חודשים כדי לחפש אופציות יותר טובות, מבין שאף אחד לא קפץ על המציאה בוחר בנו כאופציה האחרונה שלו ועכשיו רוצה סעיף יציאה כדי לתת עונה טובה ולברוח מפה? כמה אפשר למתוח את החבל? רק אני מרגיש לא בסדר עם זה?
עזבו את זה שאני לא חושב שהוא מספיק טוב כדי לעשות את כל הסרטים האלה, אתם באמת מעדיפים שחקן שמעמיד כל כך הרבה תנאים ומתנהג בכל דרך אפשרית כדי לגרום לנו להבין שנכפה עליו להיות כאן מכורח הנסיבות והוא פשוט לא רוצה להיות כאן על שחקן שבאמת שלם עם הגעה שלו לפה? זה פשוט אבסורד. אני לא מכיר מועדון שהיה נותן שישחקו בו ככה כל כך הרבה זמן, זה מרגיש כמו בזבוז זמן.
אני ישנא את השחקן ואת ההנהלה אם יתנו לו דבר כזה בגלל המחסור הפתאומי בחלוצים, יש גבול כמה אפשר להתכופף בפניו. קצת עמוד שדרה ריבונו של עולם.
עזבו את זה שאני לא חושב שהוא מספיק טוב כדי לעשות את כל הסרטים האלה, אתם באמת מעדיפים שחקן שמעמיד כל כך הרבה תנאים ומתנהג בכל דרך אפשרית כדי לגרום לנו להבין שנכפה עליו להיות כאן מכורח הנסיבות והוא פשוט לא רוצה להיות כאן על שחקן שבאמת שלם עם הגעה שלו לפה? זה פשוט אבסורד. אני לא מכיר מועדון שהיה נותן שישחקו בו ככה כל כך הרבה זמן, זה מרגיש כמו בזבוז זמן.
אני ישנא את השחקן ואת ההנהלה אם יתנו לו דבר כזה בגלל המחסור הפתאומי בחלוצים, יש גבול כמה אפשר להתכופף בפניו. קצת עמוד שדרה ריבונו של עולם.
מנסה להתחמק?
קצת מוזר..לא חותמים לפני הבדיקות הרפואיות?כמובן שהחוזה נכנס לתוקף רק אחרי בדיקות תקינות..
כנראה שהוא לא רוצה להיות כאן, אבל הוא כנראה מטומטם רציני אם הוא הגיע עד לכאן בשביל שטות כזאת.
אם הוא התחרט לא היה לו עדיף פשוט להגיד את זה במקום רק לבקש סעיף יציאה?zivmay כתב:כנראה שהוא לא רוצה להיות כאן, אבל הוא כנראה מטומטם רציני אם הוא הגיע עד לכאן בשביל שטות כזאת.
לא חושב שזה מעיד שהוא לא רוצה להיות כאן.
נערך לאחרונה על ידי Eelect ב 20 יולי 2017, 23:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
נראה כאילו אנחנו לקראת פיצוץ.. אולי הוא ראה את הכתבות של ערוץ 10.
נשמע מוזר. סעיף יציאה זה לא משהו שמחכים איתו לרגע האחרון
קצת מטריד.
אבל נראה לי פתיר.
אבל נראה לי פתיר.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
שמע אח, אתה חייב להבין שבשביל שחקנים כאלה הפועל ב"ש היא לא פסגת השאיפות בקריירה.South Boy כתב:קודם לא מתלהב לחתום, אחרי זה מושך אותנו חודשים כדי לחפש אופציות יותר טובות, מבין שאף אחד לא קפץ על המציאה בוחר בנו כאופציה האחרונה שלו ועכשיו רוצה סעיף יציאה כדי לתת עונה טובה ולברוח מפה? כמה אפשר למתוח את החבל? רק אני מרגיש לא בסדר עם זה?
יש שני צדדים שלכל אחד יש את האינטרסים שלו, מדברים דורשים מתמקחים ומתפשרים עד שבסוף סוגרים חוזה, כמו שאתה עושה (או תעשה) מול בעל הדירה שלך, הבוס שלך והמוכר בשוק.
לא צריך לקחת קשה כל שחקן שלא רץ לחתום כאן תמורת כל תנאי. הכל טוב.