בבונסדליגה לא בליגת העלThe red one כתב:היה חלוץ ראשון לפני 4 שנים (חשוב לציין)
מקבלים אותו בגיל של שיא קריירה זה משמעותי
אני לא מת על הסגנון הזה של חלוצים גבוהים, תן לי אחד מהיר עם טיפה כוח, אבל מי אני שאתווכח עם בכר
בבונסדליגה לא בליגת העלThe red one כתב:היה חלוץ ראשון לפני 4 שנים (חשוב לציין)
פחות אסטטי ויפה לעין אבל יכול להתברר כשחקן שמשלים טוב יותר את החלק ההתקפי שלנו. נצטרך לחכות ולראות.ran כתב:
בבונסדליגה לא בליגת העל
מקבלים אותו בגיל של שיא קריירה זה משמעותי
אני לא מת על הסגנון הזה של חלוצים גבוהים, תן לי אחד מהיר עם טיפה כוח, אבל מי אני שאתווכח עם בכר
אני מניח שהפרופיל שחיפשו לא היה חלוץ שמבקיע הרבה.ForeverRed כתב:כשהשם שלו עלה בינואר לא עפתי.
חשבתי שניתן למצוא טוב יותר.
בסוף צריך לנחות ולהבין מי אנחנו.
ביחס לשמות שעלו הקיץ הוא ללא ספק אחד האטרקטיביים.
נקווה שיגיע ויתחבר כמו שצריך לעיר ולקבוצה.
בחיים לא שמעתי על קבוצה שמחפשת חלוץ שלא מבקיע הרבה.yakar כתב:
אני מניח שהפרופיל שחיפשו לא היה חלוץ שמבקיע הרבה.
חיפשו פרופיל של שחקן גבוה, שעובד למען שאר השחקנים ויתן לנו דברים שאין לנו.
אין הרבה סקוררים מטורפים בגובה 1.95.
אם המטרה הייתה חלוץ עם הרבה גולים היינו רואים סגנון אחר, אחד שיוצר לעצמו.
לא הבנתי, 24 שערים ב-51 משחקים בליגה הצ'כית זה "לא הרבה גולים"?yakar כתב:
אני מניח שהפרופיל שחיפשו לא היה חלוץ שמבקיע הרבה.
חיפשו פרופיל של שחקן גבוה, שעובד למען שאר השחקנים ויתן לנו דברים שאין לנו.
אין הרבה סקוררים מטורפים בגובה 1.95.
אם המטרה הייתה חלוץ עם הרבה גולים היינו רואים סגנון אחר, אחד שיוצר לעצמו.
מה עושה את הליגה היוונית טובה יותר משלנו?Sir Alex Ferguson כתב: לא הבנתי, 24 שערים ב-51 משחקים בליגה הצ'כית זה "לא הרבה גולים"?
12 שערים ב-32 משחקים בליגה היוונית זה "לא הרבה גולים"?
מדובר במאזנים מצוינים בליגות שהם טובות יותר מהליגה שלנו. מי שציפה שינחת כאן חלוץ עם ממוצע כיבושים דומה פר משחק גם בליגה הגרמנית צריך לזכור שאנחנו עדין לא ברמות האלה של שחקנים, לא מבחינת כוח משיכה ולא מבחינת שכר.
הכלשיש כתב: מה עושה את הליגה היוונית טובה יותר משלנו?
ממש לא, בטח לא בשנים האחרונות, שהכדורגל שם מתפורר וגם הגדולות נופלות (לראייה - פנאנתייקוס)CrazyRed7 כתב: הכל
אתה רואה נווה? אני לא כזה אנטי ישראל. הפעם אני ממש מסכים איתך. הליגה היוונית לא בהרבה יותר טובה מליגת העל אם בכלל.The red one כתב: ממש לא, בטח לא בשנים האחרונות, שהכדורגל שם מתפורר וגם הגדולות נופלות (לראייה - פנאנתייקוס)
משפשף את עיניי כלא מאמיןSouth Boy כתב:
אתה רואה נווה? אני לא כזה אנטי ישראל. הפעם אני ממש מסכים איתך. הליגה היוונית לא בהרבה יותר טובה מליגת העל אם בכלל.
ועוד לא דיברנו על הליגה הצ'כית, באיזה יקום היא יותר טובה מליגת העל? ליגה של דייגים.