חאתם עבד אלחמיד
Re: חאתם עבד אלחמיד
חברים אתם חייבים לשחרר מזה שכל פעם אתם מוצאים את החוליה החלשה ומתלבשים עליה.
טאהא הגנתית מצוין. הבעיה שהוא מבוהל עם הכדור, וגם בחטיפות מעדיף להעיף החוצה. הוא לא מושלם. יחד עם זאת כן בלם טוב בשוק הישראלי..
לא כל דבר צריך ישר להחליף וליצור בלאגן ברוטציה.
צריך לראות לאן מתקדמים באירופה, מה קורה עם בן ביטון ומשם להבין לאן פנינו מועדות.
עדיין מדובר בשחקן שמקריב המון מעצמו למען המועדון/המקום שלו בהרכב, אני מאמין שהוא עוד יכול להשתפר וצריך לתת לו לפחות עד ינואר.
שחקנים יכולים להצליח גם מדרך והתקדמות אישית ולא חייב ישר לקפל.
טאהא הגנתית מצוין. הבעיה שהוא מבוהל עם הכדור, וגם בחטיפות מעדיף להעיף החוצה. הוא לא מושלם. יחד עם זאת כן בלם טוב בשוק הישראלי..
צריך לראות לאן מתקדמים באירופה, מה קורה עם בן ביטון ומשם להבין לאן פנינו מועדות.
עדיין מדובר בשחקן שמקריב המון מעצמו למען המועדון/המקום שלו בהרכב, אני מאמין שהוא עוד יכול להשתפר וצריך לתת לו לפחות עד ינואר.
והובאןred and white כתב: שנתיים הסתדרנו עם 3 בלמים ואוחיון שהוא מגן/בלם.
אשרייך צדיקאלדר כתב:חברים אתם חייבים לשחרר מזה שכל פעם אתם מוצאים את החוליה החלשה ומתלבשים עליה.

- ForeverRed
הבלם הוסיף: "זה מרגיש מצוין שהמועדון והבעלים רוצים אותי, אני מרגיש בבית. דחיתי כל הצעה שבאה כי רציתי להיות באשדוד ולהיות כאן עוד עונה ומקווה שיהיה טוב ואשחזר את העונה שעברה. אני מכוון הכי גבוה שיש, רוצה שנהיה בפלייאוף העליון ומאמין שתהיה לנו קבוצה טובה".
מתחבר לדברים שאמר במגרש פתוח.
נקסט.
נקסט.
"אבל אז הגיע הצעה שאי אפשר לסרב לה ממועדון גדול שמכוון לאליפות שלישית ברציפות, שמשחק באירופה ואני צריך לחשוב גם על העתיד שלי ושל משפחתי..." (לקשיי הבנה: לא באמת נאמר)ForeverRed כתב:הבלם הוסיף: "זה מרגיש מצוין שהמועדון והבעלים רוצים אותי, אני מרגיש בבית. דחיתי כל הצעה שבאה כי רציתי להיות באשדוד ולהיות כאן עוד עונה ומקווה שיהיה טוב ואשחזר את העונה שעברה. אני מכוון הכי גבוה שיש, רוצה שנהיה בפלייאוף העליון ומאמין שתהיה לנו קבוצה טובה".
נקסט.
מה רצית? שיגיד דברים אחרים? אם מאוד נרצה אותו עכשיו או בינואר הוא יהיה בבאר שבע. הכל עניין של כמה נרצה וכמה נהיה מוכנים לשלם.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
במידה ובן ביטון באמת יעזוב צריך ללכת עליו בכל הכוח ולא צריך לקפל כלום.
כרגע עם בן ביטון חסר לנו חלוץ איכותי על מנת לסגור את הקיץ כמו שצריך.
אם בן ביטון יעזוב נצטרך מגן במקום ואלחמיד יושב לנו בול על העמדה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
נראה לי שזה בדיוק מה שמתכוון המשוררדר אדום בנשמה כתב:במידה ובן ביטון באמת יעזוב צריך ללכת עליו בכל הכוח ולא צריך לקפל כלום.
- ForeverRed
ראיתי ראיון איתו עוד לפני החתימה באשדוד. גם שם הוא אמר שיש התעניינות מכל מיני קבוצות אבל הרצון שלו הוא לעשות עוד עונה טובה באשדוד ואז לצאת בחזרה החוצה.delta7 כתב: "אבל אז הגיע הצעה שאי אפשר לסרב לה ממועדון גדול שמכוון לאליפות שלישית ברציפות, שמשחק באירופה ואני צריך לחשוב גם על העתיד שלי ושל משפחתי..." (לקשיי הבנה: לא באמת נאמר)
מה רצית? שיגיד דברים אחרים? אם מאוד נרצה אותו עכשיו או בינואר הוא יהיה בבאר שבע. הכל עניין של כמה נרצה וכמה נהיה מוכנים לשלם.
ברור שלכל דבר יש מחיר, אבל לדעתי הוא לא מבלף. הוא באמת רוצה להישאר שם.
+100 אלף אירו בחוזה והוא מצטרף גם לדאעשForeverRed כתב: ראיתי ראיון איתו עוד לפני החתימה באשדוד. גם שם הוא אמר שיש התעניינות מכל מיני קבוצות אבל הרצון שלו הוא לעשות עוד עונה טובה באשדוד ואז לצאת בחזרה החוצה.
ברור שלכל דבר יש מחיר, אבל לדעתי הוא לא מבלף. הוא באמת רוצה להישאר שם.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
https://sports.walla.co.il/item/3082078" onclick="window.open(this.href);return false;
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
להערכתי יגיע אם עמה יעמיק.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
עמה אכן יעמיקניב כתב:להערכתי יגיע אם עמה יעמיק.
כמו שצדק נראה בשני המשחקים האחרונים, הוא עמד קרוב מדי לאיתן טיבי בנבחרת
וחטף ממנו "עגליטיס"
בן ביטון משחק כמו עגלה, והוא חתום על 2.5 גולים בסדרה הזו.
גם קורהוט לא יוצא נקי.
בקיצור, ההגנה חייבת להתעורר, ויפה שעה וכו' וכו'
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
בכל פעם שהשחקנים שלנו חוזרים מהנבחרת הם מאבדים עוד כמה אחוזים מאינטליגנציית המשחק שלהם. צריך לתת לצדק להתאושש מעט.
זה המחיר של חוסר חופשה מתום העונה.
ייתגבר,
ייתגבר,
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
https://sports.walla.co.il/item/3083808" onclick="window.open(this.href);return false;
במידה והוא יגיע במצב שבן ביטון עוזב לחו"ל זה יסגור לנו עונת מלפפונים טובה מאוד.
במידה והוא יגיע במצב שבן ביטון עוזב לחו"ל זה יסגור לנו עונת מלפפונים טובה מאוד.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!