אנחנו ממש לא באותה נקודה.ForeverRed כתב: באותה הזדמנות אתה מוזמן לשאול את בכר גם מה הסיבה שלוסיו הוחתם לשלוש שנים, או שאני אחסוך לך את הזמן ואענה בעצמי.
כי האמינו בו. כי חשבו שהוא ייתן הרבה יותר ממה שנתן בפועל. כי למרות שהוא היה בסדר, במועדון ציפו להרבה יותר.
אז כן, חיפשו שחקן עם אופי נוח. וכן, הוא עלה "רק" 200 אלף ולא 500. זה לא אומר שמראש הביאו שחקן, ועוד זר, מתוך ידיעה שיהיה בינוני.
לקחו הימור, לא הצליח. לשמחתנו יש סגל מספיק רחב שמאפשר מרחב תמרון.
לשם ההבהרה רק אוסיף שאני לא חושב שלוסיו הוא זר למקצוע. גם לא שהוא כישלון גדול. אבל כן משוכנע שהציפיות ממנו היו אחרות.
עובדה, שנה עברה וחזרנו לאותה נקודה.
בוא אני אזכיר לך למקרה ששכחת:
את הקיץ שעבר התחלנו עם שלושה חלוצים: אחד שחקן העונה החולפת, אחד שסיפק מספרים יפים ושערים חשובים בתור חלוץ מחליף רוב העונה, ועוד אחד שהגיע בינואר ולא הספיק לתרום מספיק בגלל פציעות כאלו ואחרות, אך היה בו אמון שיוכל לתרום גם הוא.
הייתה תמימות דעים שבסך הכל מצבנו לא רע בעמדה הזו ושיש על מי לסמוך. נקודות התורפה שסומנו ע"י רובנו היו דווקא המגנים וראדי.
את הקיץ הזה אנחנו פותחים עם אותם שלושה- שהר שקיבל אשראי כחלוץ הבכיר ולא ממש עמד בציפיות, גדיר שהמשיך להיות כשיר שבוע כן חודשיים לא, וברדה שגם סבל מפציעות רבות וכבר לא ממש מהווה פקטור.
הפעם ברור מעבר לכל ספק שזו נקודת התורפה הכי גדולה בקבוצה.
לנסיבות של אז, לוסיו התאים. אף אחד לא חשב שברדה וגדיר יתרמו כל כך מעט וששהר ייעלם ברוב המשחקים.
בנסיבות של היום, צריך תותח.