תומאש פקהארט

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: תומאס פקהארט: על פי דיוויחים ביוון; ישחק בב"ש

שליחה על ידי CrazyRed7 »

yakar כתב:ומה עם לוסיו?
גם שנה שעברה רצו להביא חלוץ ברמה גבוהה, ולא הצליחו לבסוף(עובדה שוויתרו עליו השנה).

גם המועדון יכול לטעות לפעמים.
אין ספק שמחקר מעמיק לפני, מקטין את אחוז השגיאות, וזה מעולה. אבל תמיד יש נפילות.

מי אמר שחלוץ בסגנון הזה מתאים לסגנון שלנו בכלל? יש הרבה קבוצות טובות באירופה שמשחקות בלי חלוץ 9 ענקי.
אתה חייב להתחיל לדייק בעובדות.
לוסיו הגיע מלכתחילה כשחקן משלים. לא רצו ״להפר את האיזון״ ולהנחית חלוץ שידחוק את ברדה ושהר לספסל.
הטעות היא שעשו את ההתחשבנויות האלה במקום להביא חלוץ כמה שיותר טוב.

לגבי סגנון החלוץ אני מסכים איתך. אני פחות אוהב חלוצים גבוהים, פיזיים אך גמלוניים.
הייתי מעדיף חלוץ יותר טכני שיודע גם ליצור לעצמו..אבל בכר היה נעול על סגנון אחר. נראה בסוף העונה

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

לפני לוסיו רצו להביא את אוגו אלמיידה. אסי התראיין כמה פעמים ואמר שמחפשים חלוץ רציני.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yakar כתב:לפני לוסיו רצו להביא את אוגו אלמיידה. אסי התראיין כמה פעמים ואמר שמחפשים חלוץ רציני.
רק מחזק את מה ש-CrazyRed7 כתב.
בקיץ שעבר המועדון היה צריך לבחור בין אלמיידה ללוסיו, עם שניהם הגיעו לסיכום כספי, אבל בסופו של דבר העדיפו את לוסיו כדי לא להפר את האיזון בהתקפה ומתוך כוונה שלוסיו יהיה הזר השישי.
השנה הכוונה היא אחרת, לכן הולכים על חלוץ בשכר אחר לגמרי שיגיע עם מעמד אחר לגמרי.
לטעמי לוסיו עשה את העבודה שבשבילה הוא הוחתם, ואולי הוא היה גם נשאר בלי הפציעה של מיגל ואם שהר וגאדיר היו נותנים מה שציפו מהם ואם לא היו שאלות לגבי ברדה בגלל הגיל והפציעות שלו.
אבל במצב הנוכחי, שאין לנו היום חלוץ דומיננטי (ויש אפילו שמועות שבכר הולך לעלות מחר עם טוני בשפיץ, כול גם שהר גם גאדיר וגם ברדה בספסל), במועדון מחפשים חלוץ דומיננטי ולכן הולכים על פקהארט.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

הזכרתם את אלמיידה - בראייה לאחור, 21 הופעות בליגה, 11 בהרכב, 4 שערים בלבד. בקבוצה של פקהארט.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

אפשר גם לעשות את הכל נכון ועדיין ליפול.
אף אחד פה לא רואה כדורגל מאתמול ויודע עד כמה זה לא מדע מדויק.
יש המון המון משתנים. חלק מהיופי בעניין.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

The red one כתב:הזכרתם את אלמיידה - בראייה לאחור, 21 הופעות בליגה, 11 בהרכב, 4 שערים בלבד. בקבוצה של פקהארט.
תיכף תרמוז כם שקואנקה יותר טוב מאצילי
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

ניב כתב: תיכף תרמוז כם שקואנקה יותר טוב מאצילי
:מיצמוץ:

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

CrazyRed7 כתב: אתה חייב להתחיל לדייק בעובדות.
לוסיו הגיע מלכתחילה כשחקן משלים. לא רצו ״להפר את האיזון״ ולהנחית חלוץ שידחוק את ברדה ושהר לספסל.
הטעות היא שעשו את ההתחשבנויות האלה במקום להביא חלוץ כמה שיותר טוב.

לגבי סגנון החלוץ אני מסכים איתך. אני פחות אוהב חלוצים גבוהים, פיזיים אך גמלוניים.
הייתי מעדיף חלוץ יותר טכני שיודע גם ליצור לעצמו..אבל בכר היה נעול על סגנון אחר. נראה בסוף העונה
אני חייב לנפץ את האגדה הזאת שלכם.
אם זר ייכנס לכאן הוא עוד עלול לחשוב שהביאו שחקן לא טוב בכוונה תחילה, כדי שחלילה לא יצליח ואז המעמד של ברדה או שהר יפגע.

אז לא, הכוונה לא הייתה להביא חלוץ בינוני. הכוונה הייתה להביא חלוץ מצוין עם אופי נוח.
כשהביאו את לוסיו ציפו שיוכל להשתלב כשחקן הרכב או כשחקן רוטציה מבלי לעשות פרצופים, אבל בד בבד קיוו לבינגו, לשחקן שיביא מספרים וייתן תוצרת.
סיפרו לנו שעוד נאכל את הכובע, שדודו עקב אחריו במשך שנים. אמרו לא לשפוט על פי הרזומה בלבד, שהליגה השנייה בברזיל לא רואה את ליגת הפח של ישראל.

לא בושה להודות שההחלטה הזאת הייתה שגויה. גם מבחינה רעיונית וגם מבחינה מעשית.
אפשר גם להסיק מכך שטעויות קורות. דודו הוא לא אלוהים, ולא כל שחקן שעקב אחיו יתברר בסופו של דבר כבינגו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הביאו שחקן בשכר נמוך, מתוך כוונה שיהיה הזר השישי שישתתף ברוטציה.
אני חושב שלוסיו עלה על הציפיות (כשהוא עזב היה לו את אותו כמות כיבושים כמו שהר שסיים כמלך השערים שלנו, וזה בלי פנדלים).

עכשיו מביאים זר במשכורת שהיא פי כמה וכמה מזאת שלוסיו הרוויח, יש מצב שאפילו יהיה מדובר בזר היקר ביותר בהיסטוריה שלנו, ולכן התפקיד שלו יהיה אחרת לגמרי.

אי אפשר לנתק את הציפיות משחקן שמגיע, לא משנה זר או ישראלי, מהשכר שמשלמים לו ומהתפקיד שמייעדים לו בקבוצה...

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

ForeverRed כתב: אני חייב לנפץ את האגדה הזאת שלכם.
אם זר ייכנס לכאן הוא עוד עלול לחשוב שהביאו שחקן לא טוב בכוונה תחילה, כדי שחלילה לא יצליח ואז המעמד של ברדה או שהר יפגע.

אז לא, הכוונה לא הייתה להביא חלוץ בינוני. הכוונה הייתה להביא חלוץ מצוין עם אופי נוח.
כשהביאו את לוסיו ציפו שיוכל להשתלב כשחקן הרכב או כשחקן רוטציה מבלי לעשות פרצופים, אבל בד בבד קיוו לבינגו, לשחקן שיביא מספרים וייתן תוצרת.
סיפרו לנו שעוד נאכל את הכובע, שדודו עקב אחריו במשך שנים. אמרו לא לשפוט על פי הרזומה בלבד, שהליגה השנייה בברזיל לא רואה את ליגת הפח של ישראל.

אפשר גם להסיק מכך שטעויות קורות. דודו הוא לא אלוהים, ולא כל שחקן שעקב אחיו יתברר בסופו של דבר כבינגו.
זה סטיית תקן
וששחקנים כמו לוסיו יהיו ה״נפילה״ שלנו
מסכים שדודו לא ה׳ אבל הוא כן איש מקצוע שיודע יותר מאיתנו
ויודע יותר ביחס למקבילים שלו בליגה הישראלית.. שזה מצוין

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אח שלי, זה שאתה ממש בטוח שאתה צודק, לא הופך אותך לכזה.
לא ברור על סמך מה אתה קובע שההחתמה של לוסיו הייתה "שגויה" או "טעות" כאילו זו עובדה מדעית.

אם תשאל היום את בכר אם בדיעבד הוא היה פועל אחרת באותה נקודת זמן, אני כמעט משוכנע שהוא יגיד לך שלא

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

בגדול אתה אח אבל אתה מתכחש לעובדות.
באותה נקודת זמן ההחלטה שהתקבלה הייתה נכונה.
אני רק יכול לנחש מבלי לדעת פרטים שהסיבה שעל לוסיו נפל הפור זה ככל הנראה לכאורה וכו וכו הפרצופים או התגובות של ברדה ושהר ששמעו שהולכים להביא להם חלוץ במליון יורו על הראש.
לפעמים בחיים צריך להיות חכם ולא צודק.
בפועל ההחלטה הזאת אז הוכיחה עצמה,הדקות התחלקו בין כולם,בין לבין ברדה נעדר לתקופה,לוסיו עזב בינואר ובסה"כ עשה את שלו ובא לציון גואל ואליפות בפער 13.
עכשיו תחשוב סיטואציה שבה היו מביאים חלוץ בהרבה כסף שהיה אמור להיות המוביל ועכשיו תחשוב על יעקב בוזגלו,בתיה שהר ואליניב ברדה כל יום כל היום בתקשורת ולך תדע איך זה היה משפיע על הקבוצה.
לא הכי מקצועי אבל מה לעשות שאי אפשר להחליט "קר" כל הזמן.
השנה הדברים השתנו,ברדה מבין שהוא כבר בסוף שלו,שהר נראה כמו הצל של עצמו מאמצע עונה שעברה,חלוץ רציני זה מאסט.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

בנוגע לדיון שהתנהל פה בעמודים האחרונים,

כל עוד דודו עזריה או כל גורם מקצועי אחר לא משתפים אותנו בדוחו"ת הסקאוטינג שלהם, אין לנו ברירה אלא לקושש
מידע ולעצב דעה על שחקן בעצמנו. אף אחד פה לא מתיימר לדעת יותר מהצוות המקצועי, אנחנו כן מתיימרים -לדעת.
תעמידו שני סקאוטרים אחד מול השני ותבקשו מהם לנתח שחקן, כל אחד יתן את התובנות וההסתכלות השונה שלו.

מה שאומר שגם כשלאיש מקצוע יש את כל המידע שבעולם הוא עדיין יכול לפספס פרטים או לנתח התאמה של שחקן
בצורה לא בהכרח מדוייקת. סקאוטינג זה תחום מוזר שיש בו גם מדע וגם הימור. חלילה לא צריך להמעיט לרגע מצוות הסקאוטינג שלנו,
אבל יש בהחלט מקום לדיון גם כשכבר נקבע ע"י הצוות המקצועי ששחקן מתאים לצרכים של הקבוצה.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

elia כתב:
אני חדש פה. עד עכשיו רק קראתי ולא הגבתי.
עברתי על המספרים שלו לפי טרנספר מרקט. עונת השיא שלו כוללת 15 שערים בליגה הצ׳כית.
ב-6 השנים האחרונות הוא כבש 20 שערים בלבד.
מבחינת פציעות אין לו בכלל ככה שזו לא אמורה להיות בעיה.
לקבוע שהוא שחקן של 15-20 שערים בליגה שלנו? לא הגזמנו קצת?
כמה שחקנים הגיעו לפה ונתנו 15 שערים בעונה הראשונה שלהם בארץ?
בכלל, כמה שחקנים נתנו בליגה שלנו 15 שערים בשנים האחרונות? ככה מהראש רק זהבה, קייארטנסון, אולי דמארי ועטר לפני כמה שנים.
אם מביאיןם אותו אני קונה 13 שערים כבר עכשיו.

אני אישית ציפיתי להשקעה הרבה יותר גדולה הקיץ.
אח שלי שחרר אותנו מהסטטיסטיקות בשקל האלה.
טוטי נתן פה הסבר חד ומדוייק על מה מעמד הליגה שלנו ומה איכות הכדורגל פה, לא כזו גבוהה כמו שהרבה פה חושבים.

אתה מציג סטטיסטיקה נחרצץ כאילו מתקופה של כמה שנים שלשחקן בליגות יותר חזקות משלנו ב2-3 דרגות יכולות להעיד על מה שיעשה פה, ההבדלים כל כך גדולים שההשוואה בין הבקעות בבונדס לישראל היא לא ראויה שלעצמה, אולי יוון פרספקטיבה טובה (עדיין ברמה מעל הליגה שלנו)ואשמח אם תגיד לי מה המספרים שלו שם.

הבאתי לפה חוות דעת של שחקן ששיחק איתו, זאת הציפייה וההתרשמות שלו מהכרות טובה מאוד עם ליגת העל מצד אחד ועם השחקן מצד שני.

זה מה שהוא אמר ואני נוטה להסכים איתו כי לו יש ידע שלי אין, הוא שיחק איתו המון ובליגה שלנו המון.

זה קצת יותר מבוסס לטעמי מסטטיסטיקה שנוח להציג בצורה מסויימת.

מה יהיה בתאכלס? אף אחד לא יודע וקודם כל בכלל שיחתום, אם יחתום ויקבל את הקרדיט שמצופה שיקבל נוכל לדעת בסוף עונה אם אלמוג צדק לגביו או טעה, אני הולך איתו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

bs war כתב: אם תשאל היום את בכר אם בדיעבד הוא היה פועל אחרת באותה נקודת זמן, אני כמעט משוכנע שהוא יגיד לך שלא
באותה הזדמנות אתה מוזמן לשאול את בכר גם מה הסיבה שלוסיו הוחתם לשלוש שנים, או שאני אחסוך לך את הזמן ואענה בעצמי.
כי האמינו בו. כי חשבו שהוא ייתן הרבה יותר ממה שנתן בפועל. כי למרות שהוא היה בסדר, במועדון ציפו להרבה יותר.
אז כן, חיפשו שחקן עם אופי נוח. וכן, הוא עלה "רק" 200 אלף ולא 500. זה לא אומר שמראש הביאו שחקן, ועוד זר, מתוך ידיעה שיהיה בינוני.
לקחו הימור, לא הצליח. לשמחתנו יש סגל מספיק רחב שמאפשר מרחב תמרון.

לשם ההבהרה רק אוסיף שאני לא חושב שלוסיו הוא זר למקצוע. גם לא שהוא כישלון גדול. אבל כן משוכנע שהציפיות ממנו היו אחרות.
עובדה, שנה עברה וחזרנו לאותה נקודה.

שלח תגובה