הונבד בודפשט- הפועל ב"ש, רביעי, 22:15, בוז'יק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yanivnew91

Re: הונבד בודפשט- הפועל ב"ש, רביעי, 22:15, בוז'יק

שליחה על ידי yanivnew91 »

Totti כתב: בדיוק בגלל זה, עולה עם מיכאל.

יאללה, לצאת מהשבלוניות. המצב בחוד ההתקפה ברצפה. זה לא שיש לנו בסגל חלוץ מפחיד שעומד לתת שם גוף ולנצח בכל קרב אווירי.

ננהל משחק טכני על הארץ עם אוחנה בתפקיד אלללה-מסי, בצפר לכדורגל וחגיגה באיזור הרחבה.

נשבע לכפ שבדמיון שלי זה עובד יופי. מי עוצר את הדריבל המהיר שלו מבין סוסי היהור ההונגרים?

חותם על 3-4 מפגשים שלו מול השוער. אגב, להבדיל ממליקסון שכבר שיחק בחוד אצל בכר. לאוחנה יש גוף לתת.
אתה ממש אוהב את המערך של ה 4-6-0

שמע זה יכול להיות מעניין אבל יש פה עוד צד

מה אתה משדר לשחקן צעיר ש"מחה" על כמות הדקות שקיבל במשחק הקודם? הפרס הוא לעלות בהרכב?

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

שי המערך שאתה רוצה דורש ים תרגול, יפ אינטליגנציה וים אוהדים שמבינים כדורגל כדי לא לצעוק תכניס חלוץ דקה 20

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

Sir Alex Ferguson כתב: השמועות הם שמחר טוני עולה בחוד כשגם סהר גם גאדיר וגם ברדה בספסל...
אוי ואבוי לנו אם טוני עולה כחלוץ שפיץ.
אולי השחקן הכי סטטי שלנו, יהיה תקוע למעלה ויחכה לכדור, גם במשחק הלחץ הוא כבד ביחס לשהר.
היתרון הכי גדול שלנו ואפשר היה לראות את זה בשבוע שעבר, זה טוני על הקו. אין להם מאץ' אפ מולו, למה לסרס אותו בתור חלוץ?
ברדה/שהר או גדיר הרבה יותר יעילים ממנו בתפקיד הזה עם התנועה שלהם והלחץ על הבלמים.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אלדר כתב:שי המערך שאתה רוצה דורש ים תרגול, יפ אינטליגנציה וים אוהדים שמבינים כדורגל כדי לא לצעוק תכניס חלוץ דקה 20
אמת.
רעיונות כאלה אפשר לנסות במשחקי אימון/גביע הטוטו או מול אשקלון ועכו. לא מחר

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

simply-red כתב: אוי ואבוי לנו אם טוני עולה כחלוץ שפיץ.
אולי השחקן הכי סטטי שלנו, יהיה תקוע למעלה ויחכה לכדור, גם במשחק הלחץ הוא כבד ביחס לשהר.
היתרון הכי גדול שלנו ואפשר היה לראות את זה בשבוע שעבר, זה טוני על הקו. אין להם מאץ' אפ מולו, למה לסרס אותו בתור חלוץ?
ברדה/שהר או גדיר הרבה יותר יעילים ממנו בתפקיד הזה עם התנועה שלהם והלחץ על הבלמים.
1+

לא חושב שזה יקרה.

סמל אישי של משתמש
Eelect
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Eelect »

אני יכול להגיד לכם שמשיטוטים בפורום של הונבד בימים האחרונים, יש שם שם אחד שהם מזכירים
בתדירות כאילו שמדובר בשחקן שלהם: וואקמה. הספיק להם משחק אחד כדי להבין כמה הוא קטלני באגף.

מה שמוביל אותי לתחושה שכמו שאנחנו ניערך במיוחד ללאנזפמה, הם ייערכו במיוחד לטוני.
צריך להתכונן לזה, במיוחד צריך לדאוג לאגף ימין פעיל שימשוך תשומת לב.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Eelect כתב:אני יכול להגיד לכם שמשיטוטים בפורום של הונבד בימים האחרונים, יש שם שם אחד שהם מזכירים
בתדירות כאילו שמדובר בשחקן שלהם: וואקמה. הספיק להם משחק אחד כדי להבין כמה הוא קטלני באגף.

מה שמוביל אותי לתחושה שכמו שאנחנו ניערך במיוחד ללאנזפמה, הם ייערכו במיוחד לטוני.
צריך להתכונן לזה, במיוחד צריך לדאוג לאגף ימין פעיל שימשוך תשומת לב.
ההכנה הכי טובה לזה היא שהוא ישחרר כדור מהר.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

עקיצות הדדיות ולוחמה פסיכולוגית בין בכר להולנדי. מזכיר קצת את ימי בוס במכבי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

אצטדיון יותר גרוע מוסרמיל
תמונה

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

נשמע כאילו אוחנה פצוע

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

yakar כתב:נשמע כאילו אוחנה פצוע
איפה נשמע?

עריכה: הא, הבנתי. זה סתם - הוא בסדר גמור.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

שבכר יפתח ב 4:3:3 הרגיל והמוכר ובלי ניסיונות, לא צריך שלושה בלמים ולא צריך את ווקאמה חלוץ.
אותו הרכב כמו בטרנר, רק שמליקסון ישאר על צד ימין וכשהכדור אצלם אייבינדר ידבק למספר 7 שלהם.
השינוי היחיד שאולי הייתי שוקל זה אוחנה לשלישיית הקישור במקום ראדי,מצד שני אם פותחים עם מליקסון ואוחנה מי יעלה מהספסל במידה ונצטרך קצת ברק מהספסל?

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

simply-red כתב:שבכר יפתח ב 4:3:3 הרגיל והמוכר ובלי ניסיונות, לא צריך שלושה בלמים ולא צריך את ווקאמה חלוץ.
אותו הרכב כמו בטרנר, רק שמליקסון ישאר על צד ימין וכשהכדור אצלם אייבינדר ידבק למספר 7 שלהם.
השינוי היחיד שאולי הייתי שוקל זה אוחנה לשלישיית הקישור במקום ראדי,מצד שני אם פותחים עם מליקסון ואוחנה מי יעלה מהספסל במידה ונצטרך קצת ברק מהספסל?
זו בדיוק הסיבה למה אוחנה יעלה מחליף. אין לך הרבה שחקני קלאץ', אוחנה מסתמן כאחד מהם.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אני קונה את האחוזי הצלחה של ביבי

סמל אישי של משתמש
DINIHO

שליחה על ידי DINIHO »

לפי דעתי אוחנה זה לא אופציה יצירתית והוא חייב להיות באנקר בהרכב ובקישור

הקישור צריך להיות איינבדר(כרגע מעדיף אותו) אוגו אוחנה על מנת לשבור את הצפיפות שלהם, אגפים של וואקמה ומליקסון וחשוב מאוד שמליקסון יפעל לרוב בצד ימין על מנת לרחב את המשחק ולתת לאוחנה להיות זה שמצטרף לקיצוניים ולא מאור וככה מליקסון יוכל לשוט בימין וואקמה בשמאל והמשחק ישאר רחב והתקפי . מליקסון ואוחנה צריכים לשחק ביחד ולא אחד כגיבוי של השני . הגול של מליקסון מול מכבי תל אביב בא מהצטרפות טובה של אוחנה למליקסון ובנוסף מליקסון עשה אותו מאגף בוא הוא היה צריך לשחק (ימין )בלי אוחנה מה שעלול לקרות ומה שקרה בטרנר זה שמליקסון כשחקן הכי יצרתי כל הזמן ניסה לבנות את המשחק מצד שמאל( בגלל שוואקמה משחק בצד שמאל בלבד) וכך ההונגרים פשוט ידעו לסגור את שמאל וזהו זה ככה המשחק נתקע ובגלל זה היה שקה לא היה מספיק יכולת בצד ימין ורוב הפעמים בן ביטון ומעט היו אלה שהיו באגף ימין אבל זה לא היה מספיק כי בכנפיים חייבים יצירתיות .

הבעיה הקיימת זה שגם קוואנקה וגם זריהן פצועם ושתיהם בעמדה של קו ימין אבל אין מה לעשות במקרה הצורך גאדיר יצטרך להיכנס בצד ימין ובגלל זה כולם אומרים שצריך את אוחנה כאופציה יצירתית מהספסל אבל זה הכי לא נכון לא נכון הוא העתיד של הקישור שלנו בשנים הקרובות והוא חייב לקבל את הביטחון ולהיות הוגן בהרכב ולשחק כמה שיותר .

שלח תגובה