תומאש פקהארט

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: תומאס פקהארט: על פי דיוויחים ביוון; ישחק בב"ש

שליחה על ידי CrazyRed7 »

יש הבדל בין להביע דעה לבין לקבוע דברים בצורה נחרצת על שחקן שלא ראה בחיים.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אדום זקן כתב: יכול להיות.
אני פשוט כותב מה שאני רואה והלוואי ואני טועה
אתה רואה נכון.. התפקיד שלנו לגרום לו להישאר כמה שיותר ולא לוותר עליו. שחקני כדורגל הם סופר מפונקים וצריך לפנק כקהל כמה שאנחנו יכולים

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

מצטער. לא מסוגל לקרוא הודעות ארוכות וצפופות כל כך.

המשפט הראשון הספיק לי, אתה מנוי או נחספת ל-wyscout ובטוח שמצאת את התרופה לסרטן.

כל מי שקונה פרארי נהיה נהג מרוצים
כל מי שקונה מיקסר נהיה קונדיטור
כל מי שקונה מנוי לתוכנת סקאוט נהיה סקאוטר.

שא ברכה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

Totti כתב:מצטער. לא מסוגל לקרוא הודעות ארוכות וצפופות כל כך.

המשפט הראשון הספיק לי, אתה מנוי או נחספת ל-wyscout ובטוח שמצאת את התרופה לסרטן.

כל מי שקונה פרארי נהיה נהג מרוצים
כל מי שקונה מיקסר נהיה קונדיטור
כל מי שקונה מנוי לתוכנת סקאוט נהיה סקאוטר.

שא ברכה.
אם היית טורח לקרוא היית רואה שרשמתי שאני לא מנוי לתוכנה הזאת וגם מי שכן לא אומר שהוא מבין יותר מאנשים שעושים את זה למחייתם או שמועדוני כדורגל נעזרים בהם, רק אמרתי שרוב הכלים שבאמצעותם המועדון נחשף לשחקנים נגישים לכולם.
הזחיחות והזלזול שלך בכל מי שלא מיישר קו עם הדעות שלך מזכיר לי מאוד ילד מתבגר שלא אוהב לשמוע שחולקים עליו, אתה כל כך בטוח שאתה תמיד צודק ואפילו לא מסתיר את זה שאתה לא מוכן לשמוע את הצד האחר מה שמלמד אותי שאתה פה רק כדי להשמיע את הדעות שלך ולא מעבר, אז מה הטעם? סליחה שהפרעתי, כל טוב.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

South Boy כתב:
אם היית טורח לקרוא היית רואה שרשמתי שאני לא מנוי לתוכנה הזאת וגם מי שכן לא אומר שהוא מבין יותר מאנשים שעושים את זה למחייתם או שמועדוני כדורגל נעזרים בהם, רק אמרתי שרוב הכלים שבאמצעותם המועדון נחשף לשחקנים נגישים לכולם.
הזחיחות והזלזול שלך בכל מי שלא מיישר קו עם הדעות שלך מזכיר לי מאוד ילד מתבגר שלא אוהב לשמוע שחולקים עליו, אתה כל כך בטוח שאתה תמיד צודק ואפילו לא מסתיר את זה שאתה לא מוכן לשמוע את הצד האחר מה שמלמד אותי שאתה פה רק כדי להשמיע את הדעות שלך ולא מעבר, אז מה הטעם? סליחה שהפרעתי, כל טוב.
אין פה מישהו שניהלו איתו דיונים כמוני. כשבאו אליהם מודעים לעמדת המוצא שלנו; אוהדים, אוהבים כדורגל, מבינים קצת עניין, אבל אוהדים.

כשדודו עזריה ראה ליגה אלבנית שנייה ודיווח בלהט ב-HBS, עם אנטנות, לא wyscout, לא היו חכמים להגיד שהמידע שיש במועדון מצומצם. פתאום הגחתם לעולם- גאוני כדורגל.

גם דודו טועה, טעה ויטעה. אני לא מושיקו שסוגד לאוויר שהוא נושם. אבל כשאחרון האוהדים טוען שהידע שיש בידיו מוגבל, אני לא מסוגל להבליג.

עד אז, זחוח וצודק תמיד. נקסט
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 18 יולי 2017, 14:43, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Carmel

שליחה על ידי Carmel »

Sir Alex Ferguson כתב:כמו שכבר כתבתי, עוקבים אחריו כבר שנה וחצי, הוא היה האופציה הראשונה בכל התקופה, מדובר בחלוץ 9 קלאסי, ומה שהכי חשוב אצלו זה שמדובר בחלוץ עם סטטיסטיקה מפחידה של הפיכת מצבים לשערים, סיומת מול השער שלא ראינו כאן.
אם היה גם יודע לעבור שחקנים בדריבל, וליצור לאחרים מצבים, ולהתחיל מהלך 40 מטר מהשער ולסיים ברשת כניראה היו קוראים לו מולר והוא היה משחק בבאיירן מינכן.
חיפשו חלוץ בסגנון אחר מברדה ושהר, חלוץ 9 עם סיומת, ומצאו אחד כזה, שבשנים קודמות לא היה מגיע לכאן עם הרזומה שלו.

שיהיה לו בהצלחה אצלנו, מרגיש לי כמו בינגו.
משה האופציה הראשונה של המועדון הייתה מננדס הארגנטינאי.
חלוץ שגם יודע לייצר לעצמו. הכל מולו היה סגור כולל טיוטת חוזה ל-3 שנים.
חיכו לשחרור מהקבוצה שלו שעדיין שחקה במסגרת הליגה. בזמן הזה הגיעה הצעה גבוהה משלנו ממקסיקו והוא חזר בו מהסיכום שהושג מולנו.
בגדול סוכן מנייאק.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

תעשו הפרדה בין להביע דעה על שחקן מסויים לבין לחפור ולחפור על אותו שחקן או לחלופין לפסול כל מה שזז מבלי לדעת כלום.

אפשר להביע דעה על סמך סרטון וזהו ממשיכים הלאה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Carmel כתב:
משה האופציה הראשונה של המועדון הייתה מננדס הארגנטינאי.
חלוץ שגם יודע לייצר לעצמו. הכל מולו היה סגור כולל טיוטת חוזה ל-3 שנים.
חיכו לשחרור מהקבוצה שלו שעדיין שחקה במסגרת הליגה. בזמן הזה הגיעה הצעה גבוהה משלנו ממקסיקו והוא חזר בו מהסיכום שהושג מולנו.
בגדול סוכן מנייאק.
פקהארט היה תמיד האופציה הראשונה, אבל היו בטוחים שהוא לא יגיע אז בדקו גם אופציות אחרות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Sir Alex Ferguson כתב: פקהארט היה תמיד האופציה הראשונה, אבל היו בטוחים שהוא לא יגיע אז בדקו גם אופציות אחרות.
עד כדי כך היו לא בטוחים שכבר סגרו עם מננדס שהבריז בדקה ה90

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

להזכירכם, הדיון הזה נפתח בעקבות ידיעה שפורסמה במרץ.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

Sir Alex Ferguson כתב:כמו שכבר כתבתי, עוקבים אחריו כבר שנה וחצי, הוא היה האופציה הראשונה בכל התקופה, מדובר בחלוץ 9 קלאסי, ומה שהכי חשוב אצלו זה שמדובר בחלוץ עם סטטיסטיקה מפחידה של הפיכת מצבים לשערים, סיומת מול השער שלא ראינו כאן.
אם היה גם יודע לעבור שחקנים בדריבל, וליצור לאחרים מצבים, ולהתחיל מהלך 40 מטר מהשער ולסיים ברשת כניראה היו קוראים לו מולר והוא היה משחק בבאיירן מינכן.
חיפשו חלוץ בסגנון אחר מברדה ושהר, חלוץ 9 עם סיומת, ומצאו אחד כזה, שבשנים קודמות לא היה מגיע לכאן עם הרזומה שלו.

שיהיה לו בהצלחה אצלנו, מרגיש לי כמו בינגו.
סטטיסטיקה מפחידה של הפיכת מצבים לשערים?.. כנראה הוא לא הגיע ליותר מידי מצבים.... הלוואי וכל מה שאתה רושם עליו יהיה נכון.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

שיש כתב: עד כדי כך היו לא בטוחים שכבר סגרו עם מננדס שהבריז בדקה ה90
חשבו שהצ'כי סופית ירד מהפרק (הפערים הכספיים היו גדולים והיה בו עניין ממועדונים גדולים משלנו).
מזכיר לכולם שגם עם ויטור בשנה שעברה היה סיפור דומה, כבר הודיע לנו שהוא ממשיך ביוון, כבר התחילו משא ומתן עם האופציה הבאה (גארי קגלמאכר), ואם הבעלים של המועדון ביוון לא היה מחליט לשחרר את ויטור (המאמן דווקא רצה שימשיך) באותו שלב ששיחרר, יכול להיות שקגלמאכר היה שחקן שלנו היום.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

זכותו של כל אחד לכתוב את דעתו כל עוד היא לא פוסלת דעות של אחרים או עוברת על חוקי הפורום.
מי שלא מעוניין לקרוא, יכול תמיד לדפדף הלאה.

גם אם יש למישהו את הגרסא הניסיונית/זמנית של wyscout (הגרסא המלאה אגב לא זולה בכלל), זה עדין לא אומר שהוא יכול לדעת על שחקן כמו שהמועדון יודע, בטח שחקן כמו פקהארט שבמועדון עוקבים אחריו כבר תקופה ארוכה מאוד.
גם אם יש למישהו את התוכנה המלאה, האם הוא ראה את כל הדקות ששיחק בשנים האחרונות החלוץ הצ'כי כמו שהמועדון ראה? האם הוא התייעץ עם סקאוטים מיוון, גרמניה וצ'כיה (יש לחברת wyscout כנסים בינלאומיים שבהם הסקאוטים נפגשים, מדברים ומחלקים פרטים אישים אחד לשני במקרה ויצטרכו בעתיד) כמו שהמועדון עשה?
האם הוא שלח איש מקצוע מטעמו שיראה אותו בלייב בשנה שעברה בזמן משחק של הקבוצה שלו?
האם בדקתם גם דרך תוכנות נוספות נתונים על השחקן (כמו כמה הזדמנויות הוא צריך כדי לכבוש)?
האם הוא ערך דו"ח מלא ומפורט על השחקן כמו שהמועדון עשה?

כשהודיעו שמוותרים על סוארס בקיץ שעבר בשביל ויטור, גם אני פניתי לסקאוט של המועדון ואמרתי לו שלדעתי זה טעות, ולא מבין למה מביאים את הויטור הזה (שאז אף אחד לא הכיר) במקום ככל הנראה הבלם הזר הכי גדול שלבש את החולצה שלנו (עד שויטור כמובן הגיע).
התשובה שקיבלתי הייתה שאם ויטור לא היה שדרוג לעומת סוארס לא היו מביאים אותו.
אני שתקתי אבל חשבתי לעצמי שברור שזה מה שיגידו ושאני עדין לא רגוע.
ואז הגיע ויטור, והבנתי שצריך לתת קרדיט למועדון שלנו בנוגע לשחקנים הזרים כי לפני שחותם כאן שחקן זר הם עושים עבודת עומק ברמה אחרת, לעקוב אחרי פקהארט במשך שנה זה התנהלות שחייבים לתת לה קרדיט, לפחות בהתחלה עד שנראה את השחקן בעצמנו ונחליט האם אנחנו מחזיקים ממנו או לא.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

ומה עם לוסיו?
גם שנה שעברה רצו להביא חלוץ ברמה גבוהה, ולא הצליחו לבסוף(עובדה שוויתרו עליו השנה).

גם המועדון יכול לטעות לפעמים.
אין ספק שמחקר מעמיק לפני, מקטין את אחוז השגיאות, וזה מעולה. אבל תמיד יש נפילות.

מי אמר שחלוץ בסגנון הזה מתאים לסגנון שלנו בכלל? יש הרבה קבוצות טובות באירופה שמשחקות בלי חלוץ 9 ענקי.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

yakar כתב:ומה עם לוסיו?
גם שנה שעברה רצו להביא חלוץ ברמה גבוהה, ולא הצליחו לבסוף(עובדה שוויתרו עליו השנה).

גם המועדון יכול לטעות לפעמים.
אין ספק שמחקר מעמיק לפני, מקטין את אחוז השגיאות, וזה מעולה. אבל תמיד יש נפילות.

מי אמר שחלוץ בסגנון הזה מתאים לסגנון שלנו בכלל? יש הרבה קבוצות טובות באירופה שמשחקות בלי חלוץ 9 ענקי.
אישית- לא אוהב 9 ענקי.
אבל אם בכר מחפש גיוון, זה בדיוק מה שחסר לו

שלח תגובה